Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Fantazi eshte,ishalla i behet mendja Moratit me e pru ne Inter se goxha lojtar eshte.Ishalla fjala ime ne vesh te Moratit.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Trendafil nuk je me me fans se une i ketj lojtarit.... Uroj me shpirt qe ta largoj Barcelona Ronaldinjon dhe te marr serisht Quarsemen...... Me Messin dhe me Quaresmen Bacelona behet ekipi i enderrave dhe i sukseseve te panumeruara...

Quaresma e ka deklaruar para disa muajve qe : Kam enderr te vesh dhe nje here fanellen e Barcelones, pasi isha i ri dhe nuk kisha pjekurin e duhur. Tani mendoj qe jam bere nje lojtar i denje per Barcelonen.

Sinqerisht nuk mund te bej dallim ndermjet Quarsemes dhe Messit.... Por Messi eshte pakez me talent Keta jane dy lojtaret numer nje ne bote....
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603

Pershendetje!!

Aldi: Ndoshta, po me sa kemi folur prap ke treguar me shum simpati per Mess-in dhe une kam treguar per Quaresma. Po nejse ne jemi te dy tifoze te Hollandes na lidh he Liverpool qe jemi serish Tifoze, vetem Barcelona nuk na lidh dhe Interi qe jemi ndryshe po thuaj se te njejtat simpati kemi per lojtaret e permenduar, kemi diskutuar dhe ne realitet per keto lojtar te permendur.

Holland, Liverpool, Inter

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY
    Trendafil nuk je me me fans se une i ketj lojtarit.... Uroj me shpirt qe ta largoj Barcelona Ronaldinjon dhe te marr serisht Quarsemen...... Me Messin dhe me Quaresmen Bacelona behet ekipi i enderrave dhe i sukseseve te panumeruara...

Quaresma e ka deklaruar para disa muajve qe : Kam enderr te vesh dhe nje here fanellen e Barcelones, pasi isha i ri dhe nuk kisha pjekurin e duhur. Tani mendoj qe jam bere nje lojtar i denje per Barcelonen.

Sinqerisht nuk mund te bej dallim ndermjet Quarsemes dhe Messit.... Por Messi eshte pakez me talent Keta jane dy lojtaret numer nje ne bote....
    Po mor vlla, ndonje lojtar tjeter do merrni ? Keni vene klauzola nga 200 milione dollare per koke. Dakort me i mbrojt lojtaret, por lojtaret mbrohen duke fitu, jo duke i vene cmime financiare me te lujt tepeleku me i bo me nejt edhe kundra deshires.

Messin un e shikoja fare mire tek Interi ket vit, sic ka qene dhe fati i gjithe kampioneve me te medhenj Argjentinas. Ndersa Ronaldinhon tek Milani, sidomos nese fitojne kupen. Lojtaret mbahen me sukesese jo me kontrata qe nese prishen duhet te japin nga 200 milion dollar.

Ishalla vjen tek Interi Quaresma, ne rast te kundert diku ne Angli se kampionati spanjoll eshte mbushur me lojtare te tille, por qe taktikisht duke qene se kane rreparte inekzistente te mbrojtjes bejne nje loje 10 minuta spektakel dhe 80 minuta rremuje.

Akoma nuk mesuat gje nga Reali, ekip qe punon per te pasuruar bastoret. Apo dhe Barca ka ndermend ta ndjeki nga pas?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Quaresma Nje Nder Lojtaret Me Te Mire Ne Bote Eshte I Paaritshem Pa Dyshim

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Dje gazetat thonin qe i pelqen te vij te loze ne Angli dmth duket se do e bej Chelsea.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga Trendafili-Blu
    Po hap kete teme per Ricardo Quaresma pasi shum veta nuk e njohin dhe shpesh here kam pare qe ketu ne forum e kan perbuzur apo e kan ulur si lojtar.

Shikoni mbrekullin e ketij lojtari qe kete vite do luaj me Barcelo-nen. Ka 3 vjet ke Porto dhe i ka dhuruar 5 tituj. 3 here fitues e kampionatit Portuges, 2 here kampion i Cupes se Portugalise dhe 2 here eshte munduar ta kualifikoj per gjysem finale. Luftoj per te mundur Chelsea me nje gol te mbrekullueshem nga kembet e tij. Po fati e denoj, pritet qe te jete nja nga lojtaret me te mire ne qarkullim. Pasi shum veta e kan cilesuar si Super Talentin e Shekullit.

Shikoni Video-t qe do paraqes qe ta njihni me mire.

http://www.youtube.com/watch?v=KIjgiZsS1A0

(Vazhdon)

Nuk e di se kush e perbuzin po ekspertet e futbollit thojn se C.Ronaldo ja ka marrur teniken pikėrisht R. Quaresemes dhe po ti shikoni videot e Quarsemes me te C.Ronaldos perputhen tėrsisht .
    1.Arsenal
    20.Tottenham

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Genesis
    Po mor vlla, ndonje lojtar tjeter do merrni ? Keni vene klauzola nga 200 milione dollare per koke. Dakort me i mbrojt lojtaret, por lojtaret mbrohen duke fitu, jo duke i vene cmime financiare me te lujt tepeleku me i bo me nejt edhe kundra deshires.

Messin un e shikoja fare mire tek Interi ket vit, sic ka qene dhe fati i gjithe kampioneve me te medhenj Argjentinas. Ndersa Ronaldinhon tek Milani, sidomos nese fitojne kupen. Lojtaret mbahen me sukesese jo me kontrata qe nese prishen duhet te japin nga 200 milion dollar.

Ishalla vjen tek Interi Quaresma, ne rast te kundert diku ne Angli se kampionati spanjoll eshte mbushur me lojtare te tille, por qe taktikisht duke qene se kane rreparte inekzistente te mbrojtjes bejne nje loje 10 minuta spektakel dhe 80 minuta rremuje.

Akoma nuk mesuat gje nga Reali, ekip qe punon per te pasuruar bastoret. Apo dhe Barca ka ndermend ta ndjeki nga pas?
    Doja te thoja qe : Nuk ka lojtar momentalisht qe mos te kete deshir te veshi fanellen e Barcelones... Nje lojtar e le ekipin e vete kur vete ne nje ekip akoma me te mire..... Mund te me thuash, a ka ekip sot per sote me te mire nga Barcelona ?!
    Sa per Ronaldinho-n t'a them me sinqeritet... Qe nuk ka pse te jete me pjese e Barcelones, per disa arsye... e para qe kerkon nje super-page... Gje e cila krijon percarje ne ekip... Pasi nuk jep me shum nga Messi dhe nga disa lojtar te tjeter aty... Arssyeja tjeter eshte qe : Nuk po jep me cfare ka dhen te Barcelona me pare.
    Ndersa Messi besoj eshte lojtari i fundit qe mund te largohet nga Barcelona, ne radhe te para Barcelona e beri njeri dhe ne radhe te dyte i dha kete fame.
    Keshtu qe Ronaldinho-n do e largoj vete Barcelona..... Jo s'e eshte keq per lek.

Uroj qe sezonin e ardhshem te veshin fanellen e Barcelones... Quaresma, Chavi Alonso dhe nje mbrojtes..... Pse jo dhe Terry i Chelsea-t
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY

Uroj qe sezonin e ardhshem te veshin fanellen e Barcelones... Quaresma, Chavi Alonso dhe nje mbrojtes..... Pse jo dhe Terry i Chelsea-t
    Tani e menderose fare qekeni ne konkurrence te hapur me Interin, por Terry e beri te qarte dje qe preferonte Interin ndaj cdo ekipi, perfshi dhe kuqezinjte Milaniste.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Pershendetje!!

Ka shum lojtar qe preferojne te luaj ne Milano(Inter) dije po lexoja ne nje gazete Spanjolle e perditshme Sporti. Ku flitej per R. Quaresma dhe per te ardhmen e lojtarit. R. Quaresma ndjehej teper i zhgenjyer nga ekipi i Barcelones dhe Drejtori i Clubit Johan Cruyff. Kur luaja te Barcelona ndjehesha mire dhe i plotefuqishem, shum veta besonin ne aftesit e mia shum te tjere jo. Une isha vetem 17 vjec dhe nuk me lan hapesiren e duhur qe te tregoja se sa vleja. Nuk mund tia fal vetes time qe arriten te me shkembenin me nje lojtar te Portos. Ndjehem mire ne Porto po nuk mendoj se do vazhdoj te luaj dhe kete sezon pasi endrra ime fillon nga Interi ku jam menduar qe do jem ne Krahun e Figo i cili largohet kete vit nga Futbolli. Eshte endrra ime qe te luaj ne vendin e nje nga mesuesve te mi te Interi dhe ai quhet Luis Figo i cili me ka rekomanduar qe te jem ne Ekipin Zi Kalter. (Fjalet e R. Quaresma) Marre nga gazeta La Leagua.

Shpresoj qe R. Quaresma shum shpejte te jete ne gjirin e Interit.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. KAKA` (Ricardo Izecson dos Santos Leite)
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 15-03-2010, 17:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •