R.Quaresma Lojtar qe do te le shum gjurm ne futboll..
Nje Teknik te Fuqishme , Nje Te jashtme shkatrruse ..
Me 1 Fjal FANTASTIKK
..Quaresma me C.Ronaldo (Portugalien) kan me qu ne maje te botes edhe pse une jam tifoz i spanjes
R.Quaresma Lojtar qe do te le shum gjurm ne futboll..
Nje Teknik te Fuqishme , Nje Te jashtme shkatrruse ..
Me 1 Fjal FANTASTIKK
..Quaresma me C.Ronaldo (Portugalien) kan me qu ne maje te botes edhe pse une jam tifoz i spanjes
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Ricardo Quaresma - Njėri ndėr futbollistėt mė tė dėshtuar. Ai asnjėherė nuk mund tė bėhet lider nė ekipe tė mėdha siē ka qenė rasti me BARCELONĖN apo INTERIN, thjesht ėshtė i mirė pėr nė FC Porto ...
My silence doesn't mean I am gone!
Nuk ka faj Quaresma qe ka rene. Fajin e ka Murinjo, qe blen lojtar vetem sa per ti mbushur qefin vetem, qe ti mbushi qefin e taktikave te veta.
Tek Celsi, Murinjo beri te njejtin gje. Erdhen plot lojtar me fame, pasion, entuziazm, dhe talent...dhe ne fund Murinjo i ktheu ne bidona!
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Epo e shikoni qe ndonje here me dalin llafet.
Lexojeni ckam shkruajtur me siper...
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Po me duket se ja ka marre ne kthese Iniesta
Kokashta , Quaresma nuk pati kurre mundesine te tregonte veten , ose me sakte nuk ju dha kurre mundesia. Lojtari nuk shikohet 25 min e fundit , dhe po nuk beri ndonje super-gol ta rrasesh ne stol pergjithmone. Mourinho i dha mundesi te dyte , trete dhe te katert Adrianos qe kishte te pakten 2 vjet qe po e menderoste rregullisht. Kurse Quaresma-s qe e bleu per 25mln euro nuk i dha fare shans te tregonte talentin.
Nejse , ketu ne stamboll tifozet e Besiktas kane mbledhur rreth 30.000 firma ne nje leter derguar pronarit te klubit ku i kerkojne te transferoje Quaresma-n. Sot lajmet thane se Besiktas eshte gati te paguaje 15mln euro per te , por per mendimin tim veshtire se e pranon Quaresma kete transferte. Ndoshta mund te jepet borxh... ku i dihet.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Krijoni Kontakt