Nga ndonjeri raki mer se vdiqa........................
Nga ndonjeri raki mer se vdiqa........................
Jooo!!!..nuk ka raki per ty"..s'ke mbushur akoma moshen,apo do te na fusesh ne burg![]()
Ik re amon ndegjon ballokumin ti ai tap oshte cdoher
Ne te gjithe jemi tape Rapsoul...me thuaj,kujt ti besoj...mos kujto se i dehuri s'mban mend...Ballakumi ka nje memorie te llahtarshme,e kemi si sekretari telefonike![]()
hahhahaaha sa GigaByte e ka memorin ai mer![]()
Mirmengjes miq, sot eshte nje dite e re dhe nje jave e re. Dhe gjynaf mos me e nis per se mbari.(kam ne zyre dhe kafe dhe raki, po nuk shtyhet vetem e shkreta.
Ballakum, sapo me emeruan sekretaren tende (bobooooooooo, rrokullisje fatale per karrieren time). Me thuaj se c`duhet te bej pervec se te numeroj gotat.........
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Nje dolli per te zotin e sofres
Nje dolli per vehten
nje dolli per ju
Nje do ta pi me fund per tim ate....
sofra juaj bujare nuk me la indiferente pa ngritur dhe une dy dolli. Me falni qe hyra keshtu pa ftuar por nuk mundesha ndryshe.![]()
Respekte![]()
Faleminderit Arben.Andej nga rrënja jam.Mu në rrëz të Shëndëllisë.Të them se nuk e pi...Gaboj.Çoku e heq ndonjëçikë të flamosurën!Unë e pi për gjith ju të tjerët.
Natën kur po flija,më tha shpirti:" Pi !
Në gjumë dhe në Varr s'ka lumëri;
Ngrehu! Sa rron,zbraz Kupa dhe puth Çupa:
Ke shekuj që të flësh në qetësi. "
I nderuar Ali Baba !Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
Gezuar!Te paca!
Nuk ka si ndodh ndryshe ketu as mburremi po as nuk mohojme dote mosrezistencen ndaj kesaj mrekullie te natyres(RAKISE) ndaj po te shohesh( dhe kjo me ben te pakten optimist ) kemi me shume te perbashketa ne shqiptaret se sa ato qe na bejne te jemi te larguar, te vecuar nga njeri-tjetri(sidomos ne mergim).
Per cudi ,nder gjerat e pakta qe lejojme me dashje te skanoje trupin e rrjedhimisht shpirtin tone eshte nje pije alkoolike(jo e rastit) ajo na afron,na sjell humor,na shoqeron ne gezim e dhimbje na afron me ATIN DHE sic thote DAJO na con ne vendlindje prane malit te afert ne vendorigjine prane fushes qe zbathur mesuam te ecim ,prane zenkave femijnore prane perallave te gjysherve prane cdo gjeje qe na lidh me te kaluaren gje shume e veshtire ta bej nje jogjallese tjeter e kesaj trajte .....ndaj dhe e duam dhe e respektojme ndaj nuk na del dote fjale e keqe nga goja ndaj te gjithe do te ulen ketu e do te sjellin te miren ,qe ne shpirt ruajme (perse?)pozitiven dhe te qenet te gjalle na e jep kete (le ta quajme komoditet).
Si thote Khajami i Madh ne vargjet e mesipermeemi shekuj te fleme ne qetesi .Ndaj le te jemi famurtare te "zhurmes",te jetes te miresise , tani sa jemi duke pershkruar kete udhe, qe koha zgjodhi te jemi te gjalle, skllever te natyres se bukur sones,shqiptares, me te bukures prej cdo tjetre, me te ashpres por me kuptimplotes bukuri, ku shkrihen e kaluara e hidhur, me te ardhmen e ndritur ne nje, qe na mahnit ne cdo moment , na deh, na deh me shume se cdo gje tjeter aq shume sa themi ne vetvehte
OS KE PIRE GJE DJALOSH dhe prape ne pergjigjemi :- Po jam i dehur po jo me alkool......... eshte me e bukur jeta se te dehesh me alkool.
Dy dopio .Nje per Jugshqiptaret dhe nje per gjithe te tjeret dhe keto pasi kam kthyer goten e pare (teke)per vajzat tona burrnesha(jo ne pamje , ne shpirt).
Te ze e flamosura ne mengjez...........,te ze kur e pi thate.....
Ju paca te gjitheve te gezuar!
Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 14-05-2007 më 11:14
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Postuar më parë nga _Elena_
Qofsh me fat e me shendet Elen -elenaki mas ,kalo koricaki mas.
Gezuar e i pac te gjithe me shendet e te pacin edhe ty .Ne dasem po je beqare nese je martuar nuk te japim raki pa qene bashkshorti prezent.Zakoni keshtu e ka.
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Krijoni Kontakt