Mos me thuaj!...c'ndeshje kishe vene aman...une nuk para luaj po kur luaj digjem vec per nje,dhe gjithmone me djegin ato ndeshje qe e kane koeficientin me te ulet,nejse,rrofsh per dopion...ta paca borxh![]()
Mos me thuaj!...c'ndeshje kishe vene aman...une nuk para luaj po kur luaj digjem vec per nje,dhe gjithmone me djegin ato ndeshje qe e kane koeficientin me te ulet,nejse,rrofsh per dopion...ta paca borxh![]()
Shita ca peshk, kumar loz te shtunave dhe luaj poker jo lloto. Nuk i le me leket ne duart (kembet) e te tjereve.
E po nje provokim te vogel te bera mor burr i dheut..sa per ate kumarin..dikur luaja pllakator me 50 lekesha...me ecte goxha...ishte vertet bukur...i lije leket me qef dhe jo me stres si sot...te pakten ja jepnim leket njeri tjetrit..shoku shokut...kush fitonte,qeraste te tjeret me raki e berxolle dhe ne kete menyre
askush nuk humbiste...ishte thjesht nje fitore morale per asin e lojes..
Te njejten gje bejme dhe ne, vetem se ne vend te pllakatorit luajme poker.
Mua fillon e me vjen dora pas tekes se 10 te rakise.
Une nuk i kam me ata shoke per fat te keq PRI!..jane shperndare te gjithe neper bote...me ka marre malli te bejme nje dore pllakator si dikur apo murrlan apo tac
apo pese katsh apo pese qindsh e te tjera si keto....kohe te bukura ishin vertet..
Deshe te thoshe qe nuk i ke me prane ata shoke, se ti i ke akoma shoke ata.
Ku i dihet jetes, mbase do mblidheni prap ndonje dite per te luajtur. Mbase kjo mund te ndodhi edhe kur te plakemi (se nje moshe kemi pak a shume), se atehere kthehen te gjithe ne baze, eshte dhe moshe bixhozi ajoper te mos folur per rakine qe do ta shijojme me shume se sot.
Gezuar Shoku, me fund po e pi per ty dhe shoqerine tende te dikurshme!!
[QUOTE=shoku_tanku]
LAINA!
Se pari,mire se na urdherove,e dashur,se dyti,drejtuesit e ketij muhabeti,pjesen derrmuese i ke nga jugu por ti mos u tremb,ne nuk dehim njeri,aq me pak femra".
Je e lire,per me teper,je e lutur" te pish sa te kesh deshire..ne jemi njerez te pergjegjshem,nuk i marrim te tjeret me qafe.....gezuar mike"
QUOTE]
Mire se ju gjeta shoku-tanku, pershendetje!
Pa merak, nuk ja kam friken gotes une jo... perkundrazi.... gjithmone i kam bere tape te tjeret. Po me pelqen te pi avash avash se ashtu e shijoj, dhe edhe pse jam nga jugu andej nga ne nuk e teprojme shume me dolli....
Gezuar pra, duhet njecike alkol me kafen e mengjesit....
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
E nderuar z. Elena!Postuar më parë nga _Elena_
Nese Rakia eshte jotja(dmth) e bere nga juve,babai,xhaxhai,gjyshi etj dakord eshte bomb dhe nuk e ve ne dyshim por prej Kritit Rakia m'u duk e bute kur e provova ndaj thashe ato fjale.
Prandaj ketu ne shoqate kur sjellin ndonje etikete "te dyshimte" gjithmone pyesim per c'ka brenda(me menyra te ndryshme) se keto pijet e huaja"JANE PAK TE DYSHIMTA".Nderoja etiketen beje" Allvaniko proiond"ose (kata protimisi:"Made in Albania")
Po e terheq parapercaktimin tim per ato shishe Rakie qe solle.Pac e dhenc e qofsh e nderuar!
Babe !
Ndoshta pa dashur je duke zbuluar karakterin tend te vertete nepermjet ketij komunikimi pra nje pjese e tij eshte bujaria qe te ben puro, orgjinal shpirt shqiptari ,eshte sikur thua bujrum miq keshtu jemi ne shqiptaret e vertete .Qofsh me nder e i qeshur perhera.Pa dashur te te prish humorin prano keqardhjen time per bashkepatriotin ,qe u nda nga ne, pak kohe me pare (hallowin 21).
Shoku ,Pri !
Deri pak vite me pare kumari (letrat,zaret etj) ishin pasoja e mungeses se variacioneve per argetim ndaj morren permasa shqetesuese ne vitet 88-90 ndoshta dhe me vone kishim arritur atje ku s'mbante me kandari dhe energjite shperthenin ne menyra nga me te pakontrolluarat qe mund te perfshije nje rini te keqtrajtuar.Ne shume raste kjo arrinte deri ne tragjedi familjare qe ngelen te pashkruara ,ngelen si nje enderr e keqe qe pervec moshes se bukur qe ishim nuk ka asgje tjeter pozitive.Te gjithe luanin dhe te gjithe humbnin kohe dhe te holla .Pak ishin ata qe e kalonin si loje te shumtet si reagim ndaj zgjedhes komuniste,ndaj burgimit te enderrave te nje rinie qe digjej ne vetvehte, kaq.
Dajo te paca ! Vetem po morra vesh kush je te kam "borxh" nje dopjo (nga afer).
Po une c'pata sot qe ne mengjez !?.....kjo eshte e treta .....opa.
Gezime te gjitheve!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Postuar më parë nga shoku_tanku
Shoku tanko asgja hiç Byrazero per mezet , se pa meze nuk na shtyhet rakia hera heres po ne spysim fare se e pim dhe thate rakine se na asht mesuar gurrmazi vallahi baba iher kur zgjohet ne mjest po se ktheu iher shishen nje glleng te madhe sme bahet me dal nga shpia ma ba kshu si ves na e do zemra, apo skam ja ca shishe raki po rakie pa hile ma kan sjell ca njerez nga fshati se ju e dini qe Preardhja e Qytetit asht puro Fshatare dhe per kte jemi krenare
Gezuar shoku tanko dhe ket dopje me filxhan po e kthej se e kemi per zakon ne sbim sy se na marrin dhe tjeret nazar LOL
te paca tanko shendete e pare raki pi se te ban te ri (:
Rrofshe nga zemra per ngushellimin Arben kote, te uroj gjith te mirat te paca. meqe na kujtove shokun {hallowin 21} ai quhesh Vilson , ishte nje djal ca te them skam as llafe per ta pershkruar ket njeri aq te math , qe te qendrronte besnik ne çdo raste sdinte me ta prish qefin as nje here gjithmon mendjen per te ber me te qeshur e te lumtur ne prezencen e tij ishte nje nga çunat me te mire qe kam njohur der sote.Arben kote : Babe !
Ndoshta pa dashur je duke zbuluar karakterin tend te vertete nepermjet ketij komunikimi pra nje pjese e tij eshte bujaria qe te ben puro, orgjinal shpirt shqiptari ,eshte sikur thua bujrum miq keshtu jemi ne shqiptaret e vertete .Qofsh me nder e i qeshur perhera.Pa dashur te te prish humorin prano keqardhjen time per bashkepatriotin ,qe u nda nga ne, pak kohe me pare (hallowin 21).
ket dolli po e ngrij per Vilsonin , o Arben kote , ja gezuar dhe te paca ty dhe te gjith atyre qe e kan ne gjak ndjesin e ngushellimeve ne te tilla raste fjala peshon me shum se zemra njeriut (:
Ju Pershendes te gjithve ja kalofshit sa ma mir ne ket Shoqaten tone se eshte nje prej temave me te nxeta dhe bujare te Forumit (:
Respekt BABA.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 12-05-2007 më 09:51
Rakia eshte e bere nga duart e gjyshes timePostuar më parë nga Arben Kote
As mos e vur ne dyshim qe mund te jet e mire,se me vertet eshte
Mos shiko kurr dicka nga pamja e jashtme (ne kete rast etiketen e shishes)
shiko dhe shijo ate qe ndodhet brenda saj.
P.s Epsaksa na vrw Albaniko proiond ala den vrika,malon nuk qarkullojn ne internet akoma
Ju pershendes te gjithve
Rrespekte per ty Arben![]()
Krijoni Kontakt