Close
Faqja 64 prej 66 FillimFillim ... 14546263646566 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 652
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Adidu jo re se tallen kta se i mbushin shishkat me uje dhe i hedhin 5% raki e bejne sikur dehen

he e kam tamam? LoL..

jo mi moter jo se duken cuna zamoni kta dhe nuk bojn kshu gjonash. Po edhe po i bone turp te kene. Mesa duket duhet me lone nje takim te gjithe bashke ne ndonje lokal qe ta ndajme kekun nga byreku.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    dollibash do vejme ket tankun se na ka hap edhe temen e alkoolisteve. Te gjej bryme ke me u fut po qe se pi me hile

i/e regjistruar Maska e Adrian
    Anëtarësuar
    26-08-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    9
    Mire e ke , e leme i takim te kafja e Rremës

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga Adrian
    Mire e ke , e leme i takim te kafja e Rremës
    po ti qeke ne gjermani mer daje, apo ke ardh per pushime ne shqiperi?
    Mos me thuj qe osh bo kafja e rremes ene n'gjermani.lol

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Sindroma kryesore e pijedashesve,e theksoj,e "rakidashesve",eshte se fitojne aftesine te ndahen ne disa personalitete ne te njejten kohe...kete gje,e ka vertetuar me se miri edhe anetari me i ri i shoqates sone...mire se erdhe adidu...mire se erdhe edhe ti,Adrian...po ngre nje shendet per ju...gas e hare paci kurdohere ne jetet tuaja..

Dhe per te sqaruar pozicionet,do te thoja se tanku eshte lindur per te qene dollibash....rrjedh nga nje familje me tradita te lashta pijetaresh...stergjyshi im ishte nje dollibash...gjyshi im ishte nje dollibash...im ate gjithashtu...dhe si thote populli,dardha bie nen dardhe..nese une nuk do te isha nje pijetar dhe per me teper,nje dollibash,atehere gjeja e pare qe do te beja,do te ishte testi i ADN-se,
    me te drejte do te me lindnin dyshime mbi atesine...lere pastaj qe nena do te kalonte nje 48 oresh torturues hetuesie: )..une jam rritur dhe edukuar me frymen e rakise dhe te dollise,adidu...me fyen nese ben te tilla pyetje dyshuese persa i perket aftesise time per te mbajtur pijen...megjithate,koha do ta vertetoje..gezuar edhe nje here...me fund" per nder te pranise tende ne kete tavoline..te them te drejten kisha kohe qe te prisja..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Sindroma kryesore e pijedashesve,e theksoj,e "rakidashesve",eshte se fitojne aftesine te ndahen ne disa personalitete ne te njejten kohe...kete gje,e ka vertetuar me se miri edhe anetari me i ri i shoqates sone...mire se erdhe adidu...mire se erdhe edhe ti,Adrian...po ngre nje shendet per ju...gas e hare paci kurdohere ne jetet tuaja..

Dhe per te sqaruar pozicionet,do te thoja se tanku eshte lindur per te qene dollibash....rrjedh nga nje familje me tradita te lashta pijetaresh...stergjyshi im ishte nje dollibash...gjyshi im ishte nje dollibash...im ate gjithashtu...dhe si thote populli,dardha bie nen dardhe..nese une nuk do te isha nje pijetar dhe per me teper,nje dollibash,atehere gjeja e pare qe do te beja,do te ishte testi i ADN-se,
    me te drejte do te me lindnin dyshime mbi atesine...lere pastaj qe nena do te kalonte nje 48 oresh torturues hetuesie: )..une jam rritur dhe edukuar me frymen e rakise dhe te dollise,adidu...me fyen nese ben te tilla pyetje dyshuese persa i perket aftesise time per te mbajtur pijen...megjithate,koha do ta vertetoje..gezuar edhe nje here...me fund" per nder te pranise tende ne kete tavoline..te them te drejten kisha kohe qe te prisja..

Ti qe me prisje mua, te mira pa fund te pritshin...o dollibash(me fund e ktheva edhe une).
    Persa i perket traditave, une nuk i kam si ty, se nga Permeti jam me origjine(permetaret kane bere raki ne shekuj, por nuk e kane pire vete, sepse ja shisnin skrapallinjve dhe tepelenasve). Me pak fjale dollibashin, as nuk di dhe as nuk dua ta bej, por di te ndjek deri ne fund me "nder" te gjitha dollite deri ne ate pike sa te bej "miresine" e fundit qe ta coj dollibashin ne kashte.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Raki ose birre?

Citim Postuar më parë nga Bejbi
    Pershendetje te gjithve do na qerasni me ndonje bire ?

Jo rakia bejbit si ben mire,
    shume do te mundohet.
    Ja sillni nje shishe birre,
    Mendja mos i rrotullohet.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Gezuar*

Dollibash mos thuj mbarova,
    Hajde gotat mbushi plot.
    Se ka ardhe e gjithe Tetova,
    qef te madh te bejme ne sot.

Homza , Thekthi edhe Kusi,
    Zemrushja rrin e menduar.
    Mos u shtert i rakise pusi,
    per miqesine e nderuar...

Bijte e Tetoves lule,
    ne mes Tiranes kembekryq.
    Tank dhe Ti zoteri Dule,
    Sillni raki ,kane ardhe miq.

Te na rroje neve rakia,
    edhe miqesia perjete.
    Per shqiptare t'vertete,. partia;
    Eshte Shqiperia vete......

Kur te ngrejme dolli ne sot,
    per bashkim ne ardhmeri.
    Per shoqerine qe duam fort,
    Per Zonjen Meme Shqiperi.....

Gezuar*

Me nderime per dollibashin...sypetritin ..Mondin dhe Ajzbergun qe ne kuohe te fundit pertojne ..ose i ka pi Tanku shume dhe jane ne pushim te merituar...kane reputacion si rakixhinj me nam....dhe te gjithe qe sjellin raki...marrin nga nje gote raki...apo i bejne te dyja...ne kete teme...ne kete tryeze...te shtruar

bili99

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga adidu
    jo mi moter jo se duken cuna zamoni kta dhe nuk bojn kshu gjonash. Po edhe po i bone turp te kene. Mesa duket duhet me lone nje takim te gjithe bashke ne ndonje lokal qe ta ndajme kekun nga byreku.
    Po u mblodhet te gjith bashke do pi dhe un nje got me ju.. Me fund do e kthej aman..

Vertet nuk pij gjithmone po ka lezet i her ne vit apo jo?
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    dhe si thote populli,dardha bie nen dardhe..nese une nuk do te isha nje pijetar dhe per me teper,nje dollibash,atehere gjeja e pare qe do te beja,do te ishte testi i ADN-se, me te drejte do te me lindnin dyshime mbi atesine...lere pastaj qe nena do te kalonte nje 48 oresh torturues hetuesie: )..une jam rritur dhe edukuar me frymen e rakise dhe te dollise,adidu...me fyen nese ben te tilla pyetje dyshuese persa i perket aftesise time per te mbajtur pijen...megjithate,koha do ta vertetoje..gezuar edhe nje here...me fund" per nder te pranise tende ne kete tavoline..te them te drejten kisha kohe qe te prisja..
    Ne testin tend te gjakut u zbulua 99% Alkool dhe 1 % Gjak normal ..

Me shkrive.. te duket yner me mbajt pijen hahahahahaahahah
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kërkon serish rritjen e çmimit të biletave për linjat urbane
    Nga white-knight në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •