Do na nxirrni ndonje dopio apo te iki ne lokal, ohuuuuuuuu........
Do na nxirrni ndonje dopio apo te iki ne lokal, ohuuuuuuuu........
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Hajdeeeeeee Nxirnia Naj Dopie Se Ika Se Skam Kohe![]()
ohoho
O Shefo 11 !
Gezime e nderime, respekt dhe prej meje !
Je i vetmi person qe ke nen emrin tend nje pjese nga formula kimike e Rakise.
Formula: H2 OHOHO
Vetem ky fakt te ben te besueshem ndaj te qenit Rakidashes .
Mirese je ulur ne sofer!
Ja te paca...!Ohohoho.
Shejtania: -Une nuk pi alkool .
Kete shprehje e thone vetem te dehurit ndaj nuk po ta quajme si serioze,thjesht
kjo eshte parulla qe te hapim deren e shoqates.
Mirese keni urdheruar .
Elena!
Ti rrofsh per Rakine qe na solle po (si shume e bute per burra qenka) megjithate pac e dhenc thote populli .
Qofsh e mireseardhur ne tavoline e te pacim me kesmet.
Ali Baba Tepele Gezuar!
Vetem Raki rrushi se me te tjerat ........flet keshtuUrime për temën dhe ta gëzoj emrin P P SH (partia e pijanecëve shqiptar)
Te pacim dhe mireseardhe!
LAINA !
Le te pime ketu nje gote pastaj ikim ne lokal -them une .
Ja te pacim !
Me qe ra fjala perse je duke pritur ?
Zgjohu dhe "nisu" se, po ndejte ne pritje , vetem pensioni eshte i sigurt ,ndaj kthehe goten me fund dhe qe sot nis luften me kohen s'ka paqe dhe prit ne kete bote .(Mendim ,jo keshille)
Gezuar!
Shoku,Pri,Ajz,Bab iu paca te shendetshem se :-Jemi per sot por, jemi dhe per mot.(kete e degjova te dielen nga nje "Gote e vjeter")
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Hajt pra ju paca.......
Ore, mos ka ndonje lab ne tavoline..... se me Tepelensa nuk ulem per te pire. Heren e fundit qe e bera kam pire raki sa per gjithe vitin. pas dopios se 13 nuk mbaj mend gje, pervec faktit qe vazhduam te pime dhe per 1-2 ore te tjera....
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Mua inatin dhe juve shendetin e parate mik i nderuar.Postuar më parë nga shefqeti11
Arben te paca !Si gjithmone i duruar me femrat....... .
Ti gezosh miqte e rinj Shoku Tanku !Paci paqe ne zemrat tuaja e dashuri per
ATIN DHE!
Ndryshuar për herë të fundit nga DAJO : 11-05-2007 më 10:30
Jo!Postuar më parë nga Arben Kote
Ke ngaterruar rakin time me te ndonje tjetri,e pa mundur
Rakia ime eshte pike e pare,dmth bomb fare
Flm per mirepritjen
Ju pershendes![]()
RaPSouL Po Qeras Dy Dopie Kush Don Le Te Urdheroj![]()
Arben kote : Shoku,Pri,Ajz,Bab iu paca te shendetshem se :-Jemi per sot por, jemi dhe per mot.(kete e degjova te dielen nga nje "Gote e vjeter")
Arben kote , ku je njesho ca ke ba mir tkam gzuar me funde per shendetin tat byrazero te paça, gzuar per te gjith Shoqaten tone qe e kemi sa malet e Shqiperise. nje Dopje me eks per shoku tanku qe se harron Shoqaten kurre , shefqeti ajzberg , etj.... ajd me funde per ju kte got raki bmw 100%
Shendete e pare te gjithve ja kalofshit mire gjak e dhjam ju bafte rakia dhe kto meze te sajuara ne minut te fundit
PS: se harrova e shifni ju apo jo nje dolli per te gjith gjinine Femerore qe na ban shoqeri ne Shoqaten tone , Diana , Elena etj.. se spo me kujtohen ju Paça goca jeni te pa para me eks per ju ket dopje raki Gezuar (:
Respekt BABA.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 11-05-2007 më 15:24
Dajo!
Ja te paca nje here,e mire se na erdhe...si gjithmone,nuk harron te kalosh ketej nga tavolina jone...nuk te ndahet shpirti prej nesh...te jap te drejte".kush me mire se keto muhabete, te sjell me prane tokes Meme!...kush me mire se rakia,te ben te ndihesh me zemer e me shpirt prane Atit dhe..Ehh mor Dajo,vertet kane ardhur kohe te veshtira po nuk humbet Shqiptari jooo...te tilla tryeza na kane bashkuar dhe do te vazhdojne te na bashkojne gjithmone...po ngre nje shendet per ty mik;...te paca te lumtur e me nder...qofsh gjithmone prane nesh...ardhte nje dite,per ty e per ne",qe te jemi te gjithe bashke e te gezojme neper tavolina te verteta...te jetojme ne token tone dhe te krijojme nje te ardhme te ndritur per ne dhe femijet tane..
LAINA!
Se pari,mire se na urdherove,e dashur,se dyti,drejtuesit e ketij muhabeti,pjesen derrmuese i ke nga jugu por ti mos u tremb,ne nuk dehim njeri,aq me pak femra".
Je e lire,per me teper,je e lutur" te pish sa te kesh deshire..ne jemi njerez te pergjegjshem,nuk i marrim te tjeret me qafe.....gezuar mike"
Elena!
Shqetesimi qe shfaqi Arbeni,uroj te mos jete i vertete,uroj te kete qene thjesht nje shaka nga ana e tij...nuk do ta besoja kurre se ti do te me sillje raki te dores se dyte...me thuaj qe nuk eshte e vertete..te lutem...une vete nuk pata kohe ta provoja por besova ne fjalen tende...uroj te mos kem gabuar
Babe!
Rrofsh per ato mezete dhe per ato shishkat e bukura qe na solle..po te them te drejten,ne jemi mesuar qe e pime me filxhan te shkreten...e pime me filxhan ne pune,ne menyre qe te mos na kuptoje njeri...e pime me filxhan neper sebepe per force zakoni...edhe mezete,jemi mesuar ti perdorim me te varfera..keto siper nuk i prekim dot pasi na vjen keq ti prishim...jane sajuar kaq bukur..te ngopin syrin..te paca babe..
Po ju qeras te gjitheve me nga 1 gote raki se kam kap ca lek sot!
Tanku, Arbeni, Shefqeti dhe Dajua kane nga 2 gota se mbajne me shume, jo per ndonje arsye tjeter.
Secili ta mbushi goten sipas deshires (jo me pak se nje teke).
Krijoni Kontakt