Close
Faqja 5 prej 66 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 652
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Me fal Babe,ma bo hallall....e di qe shoket e vjeter nuk harrohen kollaj,po ti duhet te me japesh nje fare te drejte....kriesija ka pergjegjesi te medhaja mbi supe...duhet te me kuptosh se mbaj nje barre mjaft te rende,se pari per kete,duhet te me kuptojne miqte...duhet qe te gjithe te mbeten te kenaqur nga muhabeti ne tavolinen tone dhe per kete,mund te me duhet te le mbas dore ndonjehere edhe miqte e vjeter,por jo ti harroj...shoku tanku asnjehere nuk i harron miqte e vjeter...gezuar edhe nje here...po e ngre nje shendet per kete minorenin...shyqyr qe ma the se desh e mora me qafe...me shpetove nga burgu babe...te paca sa malet

ohohoooooo tryeza qenka mbushur plot e perplot more amani, c'behet keshtu, sa mire pa, ka lezet po qysh pa...qenka ndez muhabeti paska hy ne rrugen e vet...

tani une e kam deklaruar qe ne fillim qe nuk pi raki por c'ti bej shoku_tanku te detyron apo jo ky tani...pavarsisht se plaku e pi rakin ne maksimum, po ja qe uk i kam ngjar hic,,mbase ngaqe gjithmon me kujton ate shprehjen popullore "rakin e mban shishja", e nuk e ka keq jo se vec shishja eshte e zonja ta mbaj, dhe mos e gjej gje biles,,,po megjithate po e shtyj dhe kete te dyte c'tju bej...

ja u paca me rradh nje e nga nje...

i gezuar e i nderuar shoku_tanku, dolli nga hera, rrofsh vet e me gjithe cke per zemer, Zoti te dhent cdo te mire...

zhorzhi, e gezuar, qofsh me shendet e me jet, ato koklat e mishit me duket se i paske sjell se me ra era mua, po se kush e paska marr pjate posht tavolines, ja te paca te nderuar.

shikoj qe ka ardhur dhe e nderuara, e respektuara, dashuria e forumit, i vetmi person qe i ben te gjithe keta njerez te rendin drejt dashuris, e gezuar dhe e nderuar DI_ANA, Zoti ju dhent shendet, lumturi,gezim dhe harmoni dashuri dhe shpres ashtu sic i dhuroni ju cdo njerit nga ne ketu ne forum me shkrimet e mrekullushme tuajat, e lumtur perhera qofshi.

i gezuar dhe i nderuar ajzberg djali, gezim e hare perhera te kesh, ruaj respekt te madh per ty, qofsh me jet sa malet.

Zemrushja e gezuar yll, ty do te keshilloj te ulesh pran meje se qenkemi njesoj nga rakia, si une dhe ti, andaj me qendro ketu mos ik se do na marrin me qaf me kete rakin...

nadule nje shendet per ju, me gezime e harmoni ngado.

Alienated i gezuar dhe te paca, zgjuarsia jote me ka len pershtypje te mira, sukse ngado.

i gezuar Arben Kote, respekt per ju, qofshi me jet e i nderuar.

BaLLaKumi djali rakis, te paca sa malet, respekte per ty, te dhent Zoti cfare te doj zemra.

PRI-LTN i gezuar dhe nderuar, e kam zili Vloren, je me fat qe je pe Vlore, por te uroj dhe akoma me shume fat, gezim e lumturi perhera.

DAJO te paca te nderuar e te respektuar, gezime dhe hare dhe per ty, Zoti ta shtoft inatin.

RaPSouL ngele i fundit te me falesh, po c'te bej derman, ja te paca te gezuar dhe suksese ngahera...

te gezuar te gjithe, qofshi me nder e te lumtur perhera...

ja kshu ja, e piva dhe te dyten shoku_tanku...te pershendes me kengen...

nuk piva shume more amani,mbam o vaso xhan mbam se rash nga kali,
    vec nje gjys filxhani piva amani, mbam o vaso xhani mbam se rash ore nga kali...

u paca te gjithve!
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

Perjashtuar Maska e _SheJtaNia_
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Un nuk pi alkol.. a me lejoni te vij te ulem mes jush?

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga _SheJtaNia_
    Ska gja Mir se vjen Shejtane por meqe spi raki na be ca meze se dhe pa ber gje srrihet ajde gezuar shejtane dhe ja kalofsh mire ne shoqaten tone

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Eshte vertet nje mekat te mos pish raki,Shefqet miku"...je nje Dollibash me dipllome...mos me thuaj qe e ke marre dipllomen me mik...te paca or mik e me rrofsh se ma mbushe zemren plot me keto shendetet si qemoti...ja ku po ta kthen Tanku me nje kenge, po me filxhan..

O filxhan babaxhan
    lumi ti brenda se c'mban
    mban me din e me iman
    mban raki balle kazan
    kjo rakija ball kazani
    c'ma do qefi,c'ma do xhani
    pije Shefqet kapedani
    pije more pije
    se te paska hije..

Ja gezime e te mira pac or Shefqet trimi...po e pi edhe une me fund per gjithe c'ke per zemer...i pac me jete e me nder...zakonisht,kur s'pine eterit,pine bijte,por tek ti jam i sigurt se do te ndodhe nje perjashtim....do te pish per gezimin e perbashket te tavolines...do te behesh nje pijedashes i nderuar nga e gjithe sfera jone..."DOLLIBASH NGA HERA"....i themi ne nga anet tona kur dollibashi mbyll
    dollite...tu bera sekretar Shefqet...ky eshte maksimumi i rrespektit dhe i mirenjohjes pasi une kam qene gjithmone dollibash...e meriton kete rrespekt or mik...te paca.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga _SheJtaNia_
    Po me erdhe edhe ti moj?...nga vajte dhe e gjete kete dere moj te mori e mira te mori...mu bere rrodhe mu bere...hajde hajde...po te leme te na mbushesh gotat,dhe mos me qendro prane ee se me shperqendron me dollite...ja gezuar e mire se na erdhe...dhe mos me ngacmo se do te ve te lash pjatat pastaj

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Erdha une, ku jeni ju o pjaneca?
    Si u kam mire? mos pini shume aman se nuk do dini cfare beni pastaj lol
    Nejse une si shpirt mire qe jam erdha tu sjell raki,shoku tanku erdha une ku je ti?
    Hajd gezuar te gjithe e tu kem mire

Ju pershendes te gjithve

Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Urime për temën dhe ta gëzoj emrin P P SH (partia e pijanecëve shqiptar)

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga _Elena_
    Erdha une, ku jeni ju o pjaneca?
    Si u kam mire? mos pini shume aman se nuk do dini cfare beni pastaj lol
    Nejse une si shpirt mire qe jam erdha tu sjell raki,shoku tanku erdha une ku je ti?
    Hajd gezuar te gjithe e tu kem mire

Ju pershendes te gjithve

Ah po ti rrofsh moj Elena...si do tja beja une pa ty!...ajo drejtoresha ka marre arratine...nje dreq e di se ku eshte futur!...ta paca borxh per rakine...sa te nxjerr timen dhe do te ta kthej perseri,te premtoj"...yll bote te kam...te puth fort...eshte raki pa hile besoj: )...bej shaka...gezuar dhe mire se na erdhe..

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
    Urime për temën dhe ta gëzoj emrin P P SH (partia e pijanecëve shqiptar)
    Po te jesh nipi i Ali babe Pashes dhe po ta terheqesh rakine...e kemi gati nje tesere antaresie edhe per ty...ja gezuar...po e pi nje shendet per Ali Pashane dhe per niperit dhe mbesat e tija...u paste dhe u paca me ymer qe te gjitheve..

Faqja 5 prej 66 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kërkon serish rritjen e çmimit të biletave për linjat urbane
    Nga white-knight në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •