Close
Faqja 4 prej 66 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 652
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Po ku vete me gjen pikerisht tani qe do te shkoj te bej nani moj te marrte e mira te marrte...jam ne marredhenie pune une,s'jam, si puna jote...ti po,qe e shijove kete demokraci...shijove Shqiptaren,tani u ktheve e po shijon demokracine Amerikano\poShqiptare..ja te paca,shendet e te mira dhe naten e mire..vazhdojme neser me radhen edollive..te te mesoje nje cike lali edhe rregullat e muhabetit

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    [Per ty Arben"...jane djem si ti,qe kane gatuar djem si une"...jeni ju ata djem qe nuk ka per ti bere me nena...te paca vlla"]

Me keto fjale me ke bere skllav, vella Tanko.
    Gezime!
    Atje siper ne Krujen legjendare , me sfond Adriatikun , Tiranen ne te majte e Lezhen ne te djathte akoma vazhdon ai fjalim madheshtor i Te Madhit Gjergj,ai fjalim degjohet fuqishem dhe nuk do te mbaroje kurre .Tingujt duket sikur humbin ne kaltersine e Adiatikut por shkojne deri tek brigjet arbereshe te Italise e rikthehen ne tere bregdetin shqiptar ,si nje himn polifonik dhe i bashkohet jehones ardhur nga malet e Kosoves dhe nga Jugu i Shqiperise duke i dhene energji krenarise,dashurise,urtesise , betimit dhe paqes nder shqiptare,ai fjalim eshte nje CUNAM i vertete mbi eresiren,ndarjen,luften,tradhetine dhe do te ngelet i tille per te gjithe percaresit e ketij kombi te shumevuajtur.
    Akoma kam dyshime persa i perket Rakise qe pinin atehere(ne fakt vetem per sasine)
    Gezushem!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Sa romantik je nen efektin e faqores : D Lum ajo e dashur qe do te te kete

Nejse,

Mbaj mend njehere qe ne une kam pire jam bo tap topi.. S'mbaja mend asigjo..

Kishim mbremjen e vitit te ri. M'thone kta ke shpia do te te shoqerojme, por aksidentalisht u del nje pune me me renci e me thone mua te shkoja vet .. opa thashe une.. "liri 100%" lol..

Nejse, pime disa birra aty me shoket/shoqet e punes, dhe thashe shyqyr s'po me ze : D..

Me pas na dhane drejtim se duhet te iknim ke mbremja e madhe qe behej, ku do te ishin dhe debutetet e Bostonit. Ikim gjith qejf dhe tek mbremja ia futim disa pije per qejf, nga me te ndryshmet. O nene nene ca efekti me dha... lol.. vetem qeshja si pun e budallait..

Marr ne tel kta te shpise u them jam tape ecni me merrni lol.. Mire thane, ku te dalim te te presim, me pyeten. Un si garipe u them, vij vet deri ke satacioni i autobusit, vetem hajdeni me merrni aty. E mire, cdo gje u dukej normale lol..

Hy n'stacion te trenit, por ka dy trena aty, treni blu dhe treni jeshil. Un tani nga pija mu duken te dy isoj, dhe ne vend te merrja blun mora jeshilin e i dola Bostonit nga ana tjeter.. lol..

Marr prap te shpis n'telefon.. u them, hej po un jam ne kete stacion. M'thane te kthehesha mbrapsht e kshu.. u ktheva.. Kur i pashe fytyrat e tyre aq serioze dhe kritikuese duke me prit perjashta.. m'hipi nje e qeshur qe as vet se di pse.. Ia benin ska gje se e ke nga pija.. Te nesermen me pyesin.. Ne mbaja mend gje .. Asgjo smbaja mend lol.. Kur mi thoshin se cfare kisha bo.. ia beja, ik se talleni.. Qe ate dite kam bo bene nuk pi qoft edhe nje birre..
    Pershendetje Zemrushja...zemra e forumit tone: )...shoku,zakonisht,kur nuk eshte nen efektin e faqores,fle gjume"..me kete,dua te te them se ajo qe do te me kete,nese do" te me kete"...do te me kete gjithmone nen efektin e faqores: )
    Sa per ate betimin qe ke bere me siper...po te isha ne vendin tend,nuk do te beja be e rrufe...jo per gje po mund te te bier per pjese ndonje tip si puna ime dhe nuk do te kesh zgjidhje tjeter,pervecse te perqafosh pijen,se bashku me dashurine e zjarrte,kuptohet: )...gezuar zemer...te thirra shkurt ne emer eee..

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Hahahahaha.. Gruja qe eshte gru nuk e kthen besen ... lol..

Nuk pi jo.. (ndonje gllenjke te vogel cream whyski smund ti rezistoj) po jo me shum se nje gllenjke

Pekte tanku pekte
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Du I Birre Ka Ndonjeri Ne Dore NDonjeri ?

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Arben Kote
    [Per ty Arben"...jane djem si ti,qe kane gatuar djem si une"...jeni ju ata djem qe nuk ka per ti bere me nena...te paca vlla"]

Me keto fjale me ke bere skllav, vella Tanko.
    Gezime!
    Atje siper ne Krujen legjendare , me sfond Adriatikun , Tiranen ne te majte e Lezhen ne te djathte akoma vazhdon ai fjalim madheshtor i Te Madhit Gjergj,ai fjalim degjohet fuqishem dhe nuk do te mbaroje kurre .Tingujt duket sikur humbin ne kaltersine e Adiatikut por shkojne deri tek brigjet arbereshe te Italise e rikthehen ne tere bregdetin shqiptar ,si nje himn polifonik dhe i bashkohet jehones ardhur nga malet e Kosoves dhe nga Jugu i Shqiperise duke i dhene energji krenarise,dashurise,urtesise , betimit dhe paqes nder shqiptare,ai fjalim eshte nje CUNAM i vertete mbi eresiren,ndarjen,luften,tradhetine dhe do te ngelet i tille per te gjithe percaresit e ketij kombi te shumevuajtur.
    Akoma kam dyshime persa i perket Rakise qe pinin atehere(ne fakt vetem per sasine)
    Gezushem!
    Eh mor Arben!Po Shqiptari prandaj eshte i varfer ne ekonomi..sepse eshte i pasur ne shpirt"...me thuaj,ti qe ke bredhur boten...a ke pare kund neper bote,miqesi kaq te forta...harmoni kaq perfekte...muhabete kaq te zjarrta....raki kaq te paster...vlera kaq te rralla...jane unike,Arben vllai"..jane te paperseritshme...historia jone,ka brenda shume dhimbje por eshte nje histori e madherishme...nje histori qe pak vende e kane...perulemi me krenari perpara madheshtise se ketyre trimave...ketyre njerezve te medhenj te ketij vendi te vogel
    ...perulemi me krenari perpara madheshtise se heronjve te koherave moderrne..ketyre njerezve qe ndoqen gjurmet e te pareve...qe dhane jeten per vatanin e tyre qe vazhdonte per fat te keq te lengonte ne roberi...si mund te mos i degjosh keto zera...si mund te injorosh egzistencen e ketyre kolloseve...kush mund te injoroje egzistencen e Shqiperise...kush ka aq kellqe,sa te dale perpara nje kombi me njerez te tille,me lakmine dashakeqe per ti nxjerre forcerisht nga trojet e tyre...kockat kane lene dhe kockat do te lene gjihmone..kesaj i thone Shqiperi dhe ne na thone Shqiptare...keshtu ka qene...keshtu eshte dhe keshtu do te jete ne jete te jeteve..gezuar..

(Rendesi ka cilesia dhe ajo mbetet e njejte,njelloj si atehere)

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Hahahahaha.. Gruja qe eshte gru nuk e kthen besen ... lol..

Nuk pi jo.. (ndonje gllenjke te vogel cream whyski smund ti rezistoj) po jo me shum se nje gllenjke

Pekte tanku pekte
    E di une qe flet keshtu ti,po thuaj..ishalla nuk te bie per pjese nje tip i tille se kur ta pish rakine si uje pa te shohim: )

Rap reputacioni...me sssslapssss per ty plako...me vjen keq po une pi vetem raki,
    po te duash,te jap ta kthesh nje here faqoren time...ata shoket qe pine birra,nuk qenkan ketu sot,per fatin tend te keq...gezuar...ktheje nje here se s'te gjen gje,
    nuk duroj dot kur une pi dhe te tjeret me shohin...eshte torture per mua..

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    E di une qe flet keshtu ti,po thuaj..ishalla nuk te bie per pjese nje tip i tille se kur ta pish rakine si uje pa te shohim: )

Rap reputacioni...me sssslapssss per ty plako...me vjen keq po une pi vetem raki,
    po te duash,te jap ta kthesh nje here faqoren time...ata shoket qe pine birra,nuk qenkan ketu sot,per fatin tend te keq...gezuar...ktheje nje here se s'te gjen gje,
    nuk duroj dot kur une pi dhe te tjeret me shohin...eshte torture per mua..
    LooL Ska Ardhe Ende Repi Kur Te Vij Ta Kthej Sa I Perket Birres Ska prb

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    Du I Birre Ka Ndonjeri Ne Dore NDonjeri ?
    ke ngatarru andres slejohet per te mitur ketu tkeqen xhaxhi te te japi xhaxhi nje akullore dhe e ke teper se ty dhe lengu pjeshkes te zê tap te ban (:

Shoku tanku : Uuuuu...harrova Baben!...me fal Babe...po e pi kuatriplo per ty...e meritoj kete gjobe...ja te paca...me fund....glluq glluq glluq....si rreshket e shkreta...te kerrnaq shpirtin: )
    Per pak tanko desh bane gafen me te madhe te jetes po si re desh harrove baben ti ujqêrit e vjeter zor se harrohen mos e shif se kemi ba ca mungesa dhe thu se kemi menjen tek shoqata jon , po baba ktu e man mendjen se me zore e kemi kete shoqate fantastike qe eshte ''SHOQATA E ALKOLISTEVE'' ME TE PA PARE TE Shqiperise apo sa kshu tanko ajde Gezuar Shoku tanko me funde per ty dhe per te Gjith Shoqninê tone ket dopje raki bmw 100% Shqipetare ajd gjak e dhjame , Respekte te gjithve ja kalofshit sa ma mire ne Shoqaten tone

Respekt BABA.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Hhahahah Ah Ti E Ti Ik Re

Faqja 4 prej 66 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kërkon serish rritjen e çmimit të biletave për linjat urbane
    Nga white-knight në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •