Postuar më parë nga DI_ANA
![]()
Do të ta mësoj moj
Edhe ty rakinë.
Kur të jesh e pirë e dashur,
Ta harrosh mërzinë.
Do të ta mësoj moj
Edhe ty konjakun.
Kur të jesh e pir e dashur,
Të ma shtosh merakun.
SHEKULLI I DASHURISË
Postuar më parë nga DI_ANA
![]()
Do të ta mësoj moj
Edhe ty rakinë.
Kur të jesh e pirë e dashur,
Ta harrosh mërzinë.
Do të ta mësoj moj
Edhe ty konjakun.
Kur të jesh e pir e dashur,
Të ma shtosh merakun.
SHEKULLI I DASHURISË
Ndryshuar për herë të fundit nga Ali Baba Tepele : 28-05-2007 më 07:49
Pershndetje, mirmengjes....Ju ka dale pija e weak end-it????? Mua akoma....Prandaj per tu ftilluar po e pi vetem njecke.....
Gezuar....
Hajde ta ngrijme
Kete dolline
Ketu, mes miqsh,
Per shoqerine
Dhe per rakine...
:P
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Do ta mesoj edhe ty rrakine,Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
se kur jam i pirre moj lule
sta gjej dot shtepine
Do ta mesoj deri sa te vdes
se kur je i pire o djalo
ti sme buzeqesh
Sa te deshte moj lalka ty
ce kish mendjen vec tek ty
shkaketare me je ti
per kte vere qe po pi
Do ta mesoj edhe ty uiskin
se kur jam i pire moj goce
sme del nga shpirti
Do ta mesoj deri sa te vdes
se kur je i pirre or djalo
ti sme buzeqesh
Sa te deshte moj lalka ty
ce kish mendjen vec tek ty
shkaketare me je ti
per kte vere qe po pi
dont worry be happy
Vajza nga mëndja unë ika.
Do të pi siç e nisa.
I mbuloni ato cica,
Një nga një i boshatisa.
Nuk dua më qaf t'u bije,
Ju rri pran, që t'u bëj hije.
Që verën ju ta shijoni,
T'ju puth e të fluturoni.
Mos e ngri fundin ashtu!
Nuk e sheh se jam këtu?
Mëndjen e kokës ma mori,
Del zemra nga kraharori.
Po c'i ke keto fjale more Ali Baba?"...mos pi kaq shume!...vajzat i kemi te gjitha te veshura me tumane e te mberthyera deri ne gryke...pi nje limonate te mbledhesh veten se na more me qafe me keto poezi![]()
Po c'eshte ajo fjale moj DI_ANA?"...mos te ta degjoj me!!!...ketu jemi te gjithe miqPostuar më parë nga DI_ANA
dhe kurre nuk merzitemi nga njeri tjetri!Ne tryezen tone je gjithmone e mirepritur"
Perse tjeter sherbejne miqte,nese nuk te ndodhen prane edhe ne momente te veshtira?...gjithmone do te na kesh prane"...edhe kur te jesh e trishtuar,edhe kur te jesh e gezuar...te gjitha do i ndajme bashke!...qendro gjithmone me ne DI_ANA
dhe kurre mos u largo,sidomos ne momente te veshtira"
Te pershendes"
Raki sheqeri?"Te rrashe pas,or te rashe pas
kur tankut po i jepje shume gaz.
Te rrashe pas por ti shpejt ikje,
dhe te gjithe njerezit po i cudisje
Se morra vesh, e kishe nga rrakia
apo te zuri rob,dashuria
dhe kur prane tu afrova ngadale
e kuptova,se shpirtin e kishe te vrare
MOS VALLE KISHE PIRE RRAKI SHEQERI???
Ka shume te ngjare
Te pershendes Zhorzhi dhe te falenderoj per vargjet qe me dhuron...je shume e mire....te falenderoj edhe per rakine"...kisha kohe pa pire raki manaferre..
Sa per menyren se si duhet te me drejtohesh,me thirr si te kesh deshire"
Si te te doje e bardha zemer..
Gezuar..
Laina!Mire se u rimblodhe me grupin....kujdes me rakine...pije me gramature...nuk dua qe te te beje dem,jo per gje po pastaj na fajeson neve...gezuar mike![]()
ah zhozhi , per raki mani vdes des fare se ja kalon dhe rakis manaferresPostuar më parë nga zhorzhi
zhorzhi , do vim do vim sta kemi prish as njeher zemren (: Por vec mish pule mos na nxirr ne tavolin se bahem keq mkap barku (:
Nje dolli per ty zhorzhi , te paça ja gezuar e me funde e me fustan si te kesh qef (:
o shoku tanku, ku je o byrazero he car thot pija si ma ke kaluar ke pir nai cik apo e ke maru fare shishen LOL ja gezuar per ty tanko , Arben kote, ali baba , ekonomisti, Liana, Diana, e te gjith me rradhe ta dini se po kthej shishen jo kshu me gota kot e me kot iku moda e gotes mori fund tani shishen ne dore dhe glleng glleng ska llafe , apo skam raki oh oh e zier nga duar ustai ma shum do rakin ai qe e ka zier se sa gruan(:
Ajd Ju Pershendes te gjithve ja kalofshit sa ma mire o Shoqata jon vec per ty mendojm (:
Respekt BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Hajdeeeeeeeee Po Pim pak loooool baba po sishe ti ktu sdo kishim raki dhe disponim![]()
Sui generis
DI-ANA prano respektet e mia ju lutem!Postuar më parë nga DI_ANA
Ketu jemi mbledhur te themi nje fjale te mire per njeri -tjetrin dhe juve e keni bere kete me menyren me te sinqerte .Kur i dedikoni keto vargje babait tuaj na keni thene te gjitheve ne pak vargje cdo te thote RAKI.
Do te isha shume krenar nese femijet e mi do mendonin keshtu pas largimit tim nga kjo jete.
Lotet e engjejve, risin vetem lulet e kopshtit te parajses ,ndaj ne kuptimin e se tashmes, jane te parakohshem.
Pershendetje
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Krijoni Kontakt