Sa romantik je nen efektin e faqores : D Lum ajo e dashur qe do te te kete
Nejse,
Mbaj mend njehere qe ne une kam pire

jam bo tap topi.. S'mbaja mend asigjo..
Kishim mbremjen e vitit te ri. M'thone kta ke shpia do te te shoqerojme, por aksidentalisht u del nje pune me me renci e me thone mua te shkoja vet

.. opa thashe une.. "liri 100%" lol..
Nejse, pime disa birra aty me shoket/shoqet e punes, dhe thashe shyqyr s'po me ze : D..
Me pas na dhane drejtim se duhet te iknim ke mbremja e madhe qe behej, ku do te ishin dhe debutetet e Bostonit. Ikim gjith qejf dhe tek mbremja ia futim disa pije per qejf, nga me te ndryshmet. O nene nene ca efekti me dha... lol.. vetem qeshja si pun e budallait..
Marr ne tel kta te shpise u them jam tape ecni me merrni lol.. Mire thane, ku te dalim te te presim, me pyeten. Un si garipe u them, vij vet deri ke satacioni i autobusit, vetem hajdeni me merrni aty. E mire, cdo gje u dukej normale lol..
Hy n'stacion te trenit, por ka dy trena aty, treni blu dhe treni jeshil. Un tani nga pija mu duken te dy isoj, dhe ne vend te merrja blun mora jeshilin e i dola Bostonit nga ana tjeter.. lol..
Marr prap te shpis n'telefon.. u them, hej po un jam ne kete stacion. M'thane te kthehesha mbrapsht e kshu.. u ktheva.. Kur i pashe fytyrat e tyre aq serioze dhe kritikuese duke me prit perjashta.. m'hipi nje e qeshur qe as vet se di pse.. Ia benin ska gje se e ke nga pija.. Te nesermen me pyesin.. Ne mbaja mend gje .. Asgjo smbaja mend lol.. Kur mi thoshin se cfare kisha bo.. ia beja, ik se talleni..
Qe ate dite kam bo bene nuk pi qoft edhe nje birre..
Krijoni Kontakt