"Shoqata" eshte, por ate "Q"-ne e kisha marre une borxh se me duhej ate nate per nje biondePostuar më parë nga Alienated
![]()
Mirese u rimblodhet perseri o balli i forumit!
"Shoqata" eshte, por ate "Q"-ne e kisha marre une borxh se me duhej ate nate per nje biondePostuar më parë nga Alienated
![]()
Mirese u rimblodhet perseri o balli i forumit!
ohhohoo shoku_tanku, qenka shume e fort mor burr i dheut, por megjithate, nuk qenka dhe aq e fort sa i zoti i saj, vallahi bilahi jo...
po keshtu duhet rakia more shoku_tanku, e paster dhe e fort si vet i zoti saj qe e nxejrr prej zemres...
vecse do te lutesha te mos me shtyje shume, se vallahi me kete te paren dhe po me merren mend, nuk me ke mua per keto pune per fat te keq, per ndopak muhabet ehhh edhe shtyhemi, po me kete raki qe e paske dhe pike te par, nuk i jap dot dum, po mos e nga mikun se do te me marresh me qaf....
ja ta cukim dhe nje here, dhe do dolli miku shoku_tanku...se si do ta shtyjm muhabetin...tre dolli jam i mendimit dhe nje keng...si thua...foli pak dhe zhorzhit te na sjelli ca speca te mbushura dhe ndonje kokerr ulliri, me pas te skuqi ca kokla mishi po mundi... thuaj nje llaf...
haj te paca sa malet, dhe brum shoku_tanku!
gezuar,zhorzhi, ajzberg, BaLLaKumi, Alienated, Arben Kote,PRI-LTN, gezuar te gjith te pranishmeve...
por nuk do le jasht edhe shoqerin tjeter qe akoma nuk na kane ardhur...shendet e gezim dhe per ata...
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
O PRI!!!...po ma kthe ate q-ne mor burr i dheut se me bene rezil keta anetaret e rinj...ah po i shkreti une thua...mbeta duke mbuluar horrliqet e shoqerise...po ndrysho mor burr i dheut,ndrysho...shtrohu pak...ka ardhur koha te behesh djale per shtepi...po s'ka gje jo...shoku tankun,do ta kesh gjithmone mbeshtetje per kesi gjerash...mire se na erdhe dhe gezuar vella...megjithate,thirri mendjes
Shefqet byrazeri!...shoku,nuk detyron njeri ne pije...pi sa te mbash"...rendesi ka te kenaqemi me muhabet...e megjithate...rakia...eshte stimul per muhabetin...duhet ta pranojme...me degjo mua...po kalove te treten...te tjerat shkojne vete...pa i kuptuar fare...nuk dua te te bej pijanec...thjesht dua te kuptosh se rakia eshte ilac...nuk duhet pare detyrimisht si alkool...sidomos kjo rakija e paster e rrushit shekullor te Skraparit..po te shuaj nje kuriozitet....a e di qe ne Skrapar...ka hardhi te cilat e kalojne trashesine e nje trungu peme..nese s'e dije...e more vesh...kjo tregon traditen e lashte te rakise ne vendlindjen time,dhe per me teper,tregon frytin e vecante te cilin ne e perdorim per te nxjerre rakine me te vecante qe mund te egzistoje...gas pac nga hera miku im..po e piu edhe une nje shendet per ty...ja te paca...ohohohophop![]()
Shoku, Miresejugjeta!
Ate Q-ne do ta mbaj dhe neser dhe ta kthej te henen ne mengjes.
Me more me qafe!...more vesh apo jo!..dije se te kam ruajtur krahet me teper nga c'duhet...duhet ti japesh fund me keto marrezi aventureske...per me teper,mos u perzje me gra ose vajza,qe i kane burrat apo baballaret ne pozite...jo per gje po do te na perndjekin si cifutet pastaj...po ve ne rrezik shoket e shoqates me keto lojerat e tua prej dashnori apasionant![]()
Rakine e terheq si jo ... por nese eshte J&B ose Vere te kuqe ... tjerat s'i du ... hajde gezuar! ... sa per Q-ne, do e ndryshojme fjalen me ... s'do i quajme Shoqata por SHOATAPostuar më parë nga shoku_tanku
![]()
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Per te gjithe ata qe do futen ketu
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
LooooooooL Sa Kom Qesh O Shoku Tanku Po Ca Ke Bo Re I Pit Dru ke Qene![]()
ju me lart si e keni hallin?
nuk guxon njeriu i shkrete te beje nje gabim.....
se ta marrin shpirtin 100 te tjere.
ej shoku tanku meqe rra fjala te shtune me 5 Maj
ketej nga varezat e deshmoreve ketu ne Korce vec te shikoje,
plot njerez hanin e pinin per te kujtuar te rrenit ne lufte.
me shishet me rraki e me cantat me berrxolla se jo per gje po partizanet e pinin per nxehje rrakine se seshte e lehte te shkosh ne lufte me gjermanet
apo jo?
kisha edhe nje pyetje per ty shoku TANKU.
akoma ske gjetur shpirtin tend binjak e dija se e kishe gjetur tashme nje te dashur,por nejse gezuar po pi e une nje gote se ketu ne zyre ku punoj kam nje rraki te mrekullueshme.......po deshe te dergoj pak ta provosh.
VAZHDO DYMENE TENDE DHE MOS DEGJO SEC THONE BOTA(KETA ME LART)
SE JANE VEC FJALE TE KOTA.......
RESPEKTE SHOKU TANKU.......
Po per kete pune jane shoket. Sot ti, neser une.Postuar më parë nga shoku_tanku
Nejse, ate Q-ne ta nisa bashke me 1 shishe 0.75-she me raki moskati te vjeteruar.
Krijoni Kontakt