Close
Faqja 13 prej 66 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 652
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga _Elena_
    shoku tanku ti tani do te besh krushqi me mblekseri? lool
    Harrove ti qe jemi ne 2007,iken ato kohe qe beheshin ato krushqira
    Ti rroj nipi shefqetit sa malet,ta ket mire dhe i degjofsha gjithmon te miren por ama nqs ti vjen ne Vlore me ate mendje duhet te mendohesh mire,jo per gje por qe kur u hapen depot shteti nuk i ka mbledhe te gjitha armet kshu qe si dihet,ndoshta kercet kallashi
    Une si goce e mire qe jam nuk dua te ndodhin keto gjera kshu qe te sygjyroj mos ta marresh mundimin.Per mua len koken Vlonjatet(mafia Vlonjate) dhe me kane then,o te japim cunin me te mire ne Vlore o luften do hapim
    Nejse une nuk pres nga ata se e kam gjet vet lol
    Te falenderoj shume per interesimin dhe qe te mos shkoj kot i gjithe ky mundim qe bere do ti prezantoj nipit e shefqetit gocen e Qamiles hahhahahaaha
    Jeni te fantastik te gjithe

- Nje pershendetje te vecant per DI ANA e cila eshte goce fantastike dhe une e kam shume xhan
    Moj vajze moj!...une e di qe ju Vlonjatet jeni nje cike koke forta po me me ngadale moj e uruar...mos i bier te mires me shkelm...jane raste qe nuk para te vijne keto...do te behesh pishman,me degjo mua..e ke djale flori..sa per kallashin,
    do ta kerrcasim sipas zakonit...kur te largohen krushqit: )...mendohu nje here dhe pastaj me kthe pergjigje,he derman...shqetesohem per jeten tende..per avenirin tend,prandaj te flas...shoku tanku te do te miren: )

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Pershendetje per te gjithe

Arben ta shpjegova punen e etiketes ne greqisht,nuk gjeja mall Shqiptar ne internet dhe kshu qe me doli rakia e Kritit perpara,une vetem shishet mora dhe i mbusha me Raki Vlore,prandaj dhe te thash qe rakin e kam te mire,raki Vlore derman ku ka me mire
    P.s Jam rrit ne Gr por nuk jetoj me aty,kjo nuk do te thot qe une duhet tju ofroj mall grek,pse pak ka Shqiperia? lol (sa do jo ne internet)
    Pervec rakis,kur te vini ne Vlore do tu jap portokalle,mandarina,lemona dhe cdo gje tjeter qe prodhon toka Vlonjate lol
    -Dhe dicka tjeter,kur te martohem sigurisht qe do kemi raki Shqiptare (dmth Vlore) do kemi dhe kllarina (e thash mire ne Shqip kete fjale?) se di... te me falni nqs nuk isha e qart

Rrespekt
    E bukura Eleni pershendetje!
    Nuk me ke kuptuar perse desha te bej sqarim.
    Shume nga pjestaret qe lexojne ketu kujtojne se me qellim fillojme e flasim greqisht e se mund te jemi FILOGREKE .Per te qene me i qarte shpjegova vetem arsyen qe shkruajta ato pak fjale ne greqisht asgje me teper.
    Ndersa pergjigjja juaj e pare per etiketen ishte shume e qarte dhe nuk ke pse shpjegohesh perseri e ke thene sic duhet ETIKETA ISHTE RASTESI.... kaq.

Kur ke tonezuar ne pergjigjen ndaj Shoku Tankut ate shprehjen (Mafia Vlonjate) ke bere gabim te madh ,le ta quajme orthografik.
    Nuk ekziston mafia vlonjate ose tironse ose beratse nuk ekziston si fjale nder shqipetare thjesht ka djem e vajza shqiptare qe megjithese bejne pune TE BARDHA i akuzojne per pune TE ZEZA .Edhe ata jane miqte tane patriote e pak me shume guximtare se te tjeret asgje me shume .Kur i cileson "Mafioze" besome se eshte ofendim per ta .Greku thosh dikur (tani s'e di),mafiozet dhe mafiozet shqiptare per aresye politike, ashtu sic thone edhe shume qarqe europiane .
    Ketu jemi nje te gjithe dhe e duam dhe respektojme tjetrin ashtu sic eshte, besoj e ke kuptuar.
    Respekte !
    Meqe ra fjala si eshte ajo cupa e Qamiles (kjo me pelqeu) kemi plot djem ketu afer..... Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Shoku ishim te dy duke shkruar dhe tani e lexova!
    Te gjithe kemi nevoje per njeri tjetrin kjo i thote te gjitha .

Di_Ana je shume gojëëmbel thanx qe je mes nesh!
    Laina Qenke gote e forte(me kafe ne mengjez edhe une gjithashtu) prandaj nuk semuremi kurre ne ,te pakten une... .Te paca!
    Ekonomisti, mireseardhe dhe mirese do te rifillosh Rakine!

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga Arben Kote
    E bukura Eleni pershendetje!
    Nuk me ke kuptuar perse desha te bej sqarim.
    Shume nga pjestaret qe lexojne ketu kujtojne se me qellim fillojme e flasim greqisht e se mund te jemi FILOGREKE .Per te qene me i qarte shpjegova vetem arsyen qe shkruajta ato pak fjale ne greqisht asgje me teper.
    Ndersa pergjigjja juaj e pare per etiketen ishte shume e qarte dhe nuk ke pse shpjegohesh perseri e ke thene sic duhet ETIKETA ISHTE RASTESI.... kaq.

Kur ke tonezuar ne pergjigjen ndaj Shoku Tankut ate shprehjen (Mafia Vlonjate) ke bere gabim te madh ,le ta quajme orthografik.
    Nuk ekziston mafia vlonjate ose tironse ose beratse nuk ekziston si fjale nder shqipetare thjesht ka djem e vajza shqiptare qe megjithese bejne pune TE BARDHA i akuzojne per pune TE ZEZA .Edhe ata jane miqte tane patriote e pak me shume guximtare se te tjeret asgje me shume .Kur i cileson "Mafioze" besome se eshte ofendim per ta .Greku thosh dikur (tani s'e di),mafiozet dhe mafiozet shqiptare per aresye politike, ashtu sic thone edhe shume qarqe europiane .
    Ketu jemi nje te gjithe dhe e duam dhe respektojme tjetrin ashtu sic eshte, besoj e ke kuptuar.
    Respekte !
    Meqe ra fjala si eshte ajo cupa e Qamiles (kjo me pelqeu) kemi plot djem ketu afer..... Gezuar!
    Pershendetje Arben
    Ato qe ti ke shkruar ne postimet e me parshme une i kam kuptuar por ndjeva kenaqesin per tu shprehur edhe nje here,kerkoj ndjes nqs u bera e bezdisur
    Sa per fjalen (mafia Vlonjate) qe shpreha ne postimin qe bera per shoku tanku ishte vetem nje shaka,sa per te qeshur,nuk kisha asgje ne mendje aq me shume per te ofenduar dike,e ndjej qe ajo fjale nuk ishte serioze kshu qe te me falni
    Jam dhe une Vlonjate kshu qe nuk do ofendoja kurr asnje aq me shume patriotet e mi

Ju pershendes te gjithve pa perjashtim
    Rrespekt per ty Arben

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Pershendetje Arben
    Ato qe ti ke shkruar ne postimet e me parshme une i kam kuptuar por ndjeva kenaqesin per tu shprehur edhe nje here,kerkoj ndjes nqs u bera e bezdisur
    Sa per fjalen (mafia Vlonjate) qe shpreha ne postimin qe bera per shoku tanku ishte vetem nje shaka,sa per te qeshur,nuk kisha asgje ne mendje aq me shume per te ofenduar dike,e ndjej qe ajo fjale nuk ishte serioze kshu qe te me falni
    Jam dhe une Vlonjate kshu qe nuk do ofendoja kurr asnje aq me shume patriotet e mi

Ju pershendes te gjithve pa perjashtim
    Rrespekt per ty Arben
    Te paca, je megjithmend vajze per se mbari. Te falem nderit!

Pershendetje te gjithve...

Shoku_Tanku, na paskan degjuar ore derman, me mori lumi me mori...u turperova!
    nejse, nuk kam cte bej tani, do e ha turpin me buk, u pa puna...

pa lere lere qe qenka e lidhur ore derbardh, a e degjove se c'tha..u turperova fare u turperova, mire nipi me ngeli pa fejuar, po une desh u prisha lumturin edhe ketyre dy zogjve more amani...pupupu edhe per pak dhe me piu e zeza me keq.

Elena, te kerkoj ndjes, por nuk dija gje, te me falesh...ndersa, sa per gocen e Qamiles, mos ma zer ne gojesh, se do me marresh dhe nipin me qaf he xhan, se e njoh ate une moj ti, jam interesuar gjer e gjat, jo per gje, po kam hallin e nipit, me kupton, ndaj dhe interesohem kaq..

Shoku_Tanku, te falenderoj per nderhyrjen, je i madh, po qem pa fat o derman, si une dhe ti, do merrnim ndonje pal kepuc nga nipi im, apo ndonje kostum...eh c'e humbem...

nejse...

Me keqardhje te thell, me duhet t'ju le, keshtu i turperuar si u katandisa, nuk me mban me tavolina...

Te uroj per here te fundit, ty Shoku_Tanku, dhe te gjithe pjesmarresit e kesaj sofre, drite te bardha u dhente Zoti dhe plot dashuri...

Te gezuar qofshi te gjithe, lumturi e hare pafshi ne cdo hap tuajin...

Zoti u ndricoft rruget tuaja..

p.s.Me te vertet bem goxha qyfyre, lozem e kenduam, defryem e kercyem sic na e deshi xhani...po shefqetit nuk i mban me uje pilafi, e me keqardhje ju them se nuk do me keni (per nje kohe te pacaktuar) ne kete tavolin te te madhe dhe e mbushur vetem me njerez zemer gjere e te bardh si kristal...ju perqafoj fort!

Gezuar!

Me nderime per te gjithe ju.
    Shefqeti!
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Arben!
    Se pari,po e boshatis goten time dhe po e kthej permbys..."shyqyr qe te gjeta nje here ne linje"...gezuar e te paca..se dyti,vertet kemi nevoje per njeri tjetrin,por kemi nevoje edhe per nje plak muhabeti...kjo eshte tradite,ka qene gjithmone"
    se treti...pershendes gjithe djemte dhe vajzat Vlonjate...edhe ata qe kane bere pune te paragjykuara nga pjesa me cinike e shoqerise,pusht etaret"..respekt per ata djem qe canin detin per te ndihmuar njerezit qe te gjenin nje jete me te mire pertej brigjeve tona..gezuar"

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Shefqet!!!
    Po pse mor xhan i Tankut do largohesh ti?..nuk ke bere asnje turp a derbardh..per mire u mundove,si ti,edhe une...hajde derman e mos na ler keshtu"
    Nuk thote gje Elena,te betohem"...nuk i mbetet hatri asaj,e njoh une,pyete edhe vete po deshe...foli moj...foli moj Elene se na iku!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mendoj edhe une te largohem jo vetem nga sofra juaj por edhe nga forumi...
    Megjithate per momentin dhe para se te largohem do ngre ca dolli per ju,sepse shumica prej jush do me mungojne tepêr!

respekte dhe gezuar te gjitheve...ju paca sa malet!
    "Carpe Diem"

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Mrema te gjithve o alkolista. Sot kom vajt ne skrapar kom marr nja 20 litra raki kastile per te gjith ju.

/me Ju mbush te gjithve nga nje dopio raki ne uron [Gezuar te kena shendet te kena jet te kena sa me shume pare dhe te na rroj i zoti shpise]

Do ju lutesha qe kete ta pinim me fund
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 13 prej 66 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kërkon serish rritjen e çmimit të biletave për linjat urbane
    Nga white-knight në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •