Close
Faqja 12 prej 66 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 652
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    QUOTE=Ali Baba Tepele]Zoti Arben!
    Si kryetarin e shoqatës së pijanecëve të ftoj një ditë me të gjith antarët në uj ë ftohtë të Tepelenës, se është kthyer në Raki!
    Mos humb rastin.[/QUOTE]
    Mik i nderuar Ali Baba Tepele!
    Ky eshte suksesi i shoqates se te panjohurve miq te Rakise.
    Nese vjen e ben nje dore muhabet ketu ,nga menyra se si i presim dhe respektojme bashkepatriotet nuk ka se si te mos ndjesh kenaqesi dhe respekt.Bile pa ardhur mire, u ofron anetareve bujrum ne vendin tim, te pime bashke te kuvendojme te jemi afer me njeri tjetrin.Kjo eshte bujaria e shprehur pa terma akademik e teorira te sterngateruara e te ndikuara nga perendimomania
    ose lindja e afert ose e larget.
    Faleminderit per ftesen e zemerbujarine mik i nderuar!
    Une , jo qe jo jam KRYETARI i shoqates, por edhe Shoku Tanku sikur te quhej i tille shpejt do te kuptosh se ketu, jemi te gjithe anetare dhe kryetare ,te gjithe jemi per nje fjale te mire njeri-tjetrit.Besome ka shume njerez qe u mungon besimi se mund te kete shqiptare (jo kusherinj,shoke e miq) qe mund te thone nje fjale te mire tek tjetri.Ka shume te merguar qe kur degjojne si psh: UJET E FTOHTE NE TEPELENE ose Benja,ose Bogova ose Skela etj. u rrenqethet mishi se atje kaloi vitet me te bukura te jetes udheton ne te kaluaren dhe gezon, shmallet , merr force nuk harron ngaku u nis e ku e degdisi koha.

Nje sqarim.
    Kur iu drejtova Elenes ne greqisht nuk e bera per asnje gje tjeter vecse meqe ne etikete ish Raki Krete thash Elena jeton ne Greqi do te jete ndoshta minoritare dhe deshiron te na ofroj ndonje mall grek ndaj u drejtova ne greqisht u shpjegova ne shqip dhe Elena perfundimisht dasmen do ta bej me Raki shqiptare besoj.
    Nderime dhe respekte per te gjithe !
    Nje gote do ta ngre per anetaren Fjollat per nje mesazh bombe qe me dergoi(megjithese do te kete ngateruar adrese) prape e ftoj te pime nje gote se bashku si shqiptare qe jemi.
    Zonja te shoqates gezuar!
    Shoku ,Pri ,Babe, Ajz (patrioti)te gjitheve gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga BaLLaKumi
    Ekonomist, Sa mir e priske gocen re se ja bane gogole ja bane po line te kthej goca nje gote me ne te shoqates ketu se mir i ben mesa shofe ajo e dashuroka rakine si zika vende pa rakin he denisa apo sesht keshtu yllo ja mir sa na ke ardh Denisa, te paça me funde po e pi kte dopje per ty ja kalofsh mir midis shoqates tone qe e kemi si driten e syrit

Respekt BABA.

Shume rrofsh Babe Po. E dashuroj traditen e zakonin!
    Ti e shkruan dashurine me D, une me shpirt e zemer

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    hahahahahah baba per ty une e kthej nje me fund po me nje kusht qe ta kthesh ne ti per mua me fund. denisa mos degjo baben se ai eshte i alkolizuar dhe se gje gjo nga pija
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga Arben Kote
    Nje sqarim.
    Kur iu drejtova Elenes ne greqisht nuk e bera per asnje gje tjeter vecse meqe ne etikete ish Raki Krete thash Elena jeton ne Greqi do te jete ndoshta minoritare dhe deshiron te na ofroj ndonje mall grek ndaj u drejtova ne greqisht u shpjegova ne shqip dhe Elena perfundimisht dasmen do ta bej me Raki shqiptare besoj.
    Pershendetje per te gjithe

Arben ta shpjegova punen e etiketes ne greqisht,nuk gjeja mall Shqiptar ne internet dhe kshu qe me doli rakia e Kritit perpara,une vetem shishet mora dhe i mbusha me Raki Vlore,prandaj dhe te thash qe rakin e kam te mire,raki Vlore derman ku ka me mire
    P.s Jam rrit ne Gr por nuk jetoj me aty,kjo nuk do te thot qe une duhet tju ofroj mall grek,pse pak ka Shqiperia? lol (sa do jo ne internet)
    Pervec rakis,kur te vini ne Vlore do tu jap portokalle,mandarina,lemona dhe cdo gje tjeter qe prodhon toka Vlonjate lol
    -Dhe dicka tjeter,kur te martohem sigurisht qe do kemi raki Shqiptare (dmth Vlore) do kemi dhe kllarina (e thash mire ne Shqip kete fjale?) se di... te me falni nqs nuk isha e qart

Rrespekt

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    papapapapp ta dija qe tek kjo shoqat kishte dhe femra skisha per ta len pijen
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

human Maska e LAINA
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Kjo eshte nje pune qe zgjidhet kollaj mor EkOnOmIsTi......
    Hajt ta ngreme nje gote dhe ja ku e fillove prape......gezuar..... Ja mirese na erdhe prape mes nesh.....
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nje pershendetje per te gjithe.....Shoku tanku,shefqeti,ballakumi,Arben Kote,e bukura Elene dhe per shume te tjere.
    Gezuar dhe paci vetem fat dhe lumturi ne jeten tuaj..
    Gezuar dhe vetem gezuar..

respekte
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga _Elena_
    Pershendetje per te gjithe

Arben ta shpjegova punen e etiketes ne greqisht,nuk gjeja mall Shqiptar ne internet dhe kshu qe me doli rakia e Kritit perpara,une vetem shishet mora dhe i mbusha me Raki Vlore,prandaj dhe te thash qe rakin e kam te mire,raki Vlore derman ku ka me mire
    P.s Jam rrit ne Gr por nuk jetoj me aty,kjo nuk do te thot qe une duhet tju ofroj mall grek,pse pak ka Shqiperia? lol (sa do jo ne internet)
    Pervec rakis,kur te vini ne Vlore do tu jap portokalle,mandarina,lemona dhe cdo gje tjeter qe prodhon toka Vlonjate lol
    -Dhe dicka tjeter,kur te martohem sigurisht qe do kemi raki Shqiptare (dmth Vlore) do kemi dhe kllarina (e thash mire ne Shqip kete fjale?) se di... te me falni nqs nuk isha e qart

Rrespekt
    Moj Elenke moj"...meqe ra fjala te martesa,kishte nje fjale shoku tanku me ty!
    Kam vendosur te te bej nje burre,po per koke te burrit ama...eshte djale flori,shkoni shume me njeri tjetrin..ai te ka ndjekur,te ka studiuar po bukur ama,tamam si'c bejne keta djemte e sotem...alamet kryeinxhinieri e kemi..rrjedh nga nje dere fisnike,nga nje familje me vlera te larta patriotike dhe morale,piken e njolles se me ka ne biografi..djale per koke te djalit..eshte nipi i Shefqetit,vipit te forumit tone..do te vime ne Vlore te bejme parjen,do te takohemi aty te lulishtja,te jepni pelqimin me njeri tjetrin dhe me famljaret dhe me pas te shkojme te pime nje kafe te kucbabaja..he,si te duket...hajde moj vajze se te trokiti fati ne dere me ne fund...po e quaj te mbaruar kete muhabet..te te them me trashegime,
    apo lere lere se eshte heret akoma..do t'ju uroj kur te shterngoni duart..: )

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Moj Elenke moj"...meqe ra fjala te martesa,kishte nje fjale shoku tanku me ty!
    Kam vendosur te te bej nje burre,po per koke te burrit ama...eshte djale flori,shkoni shume me njeri tjetrin..ai te ka ndjekur,te ka studiuar po bukur ama,tamam si'c bejne keta djemte e sotem...alamet kryeinxhinieri e kemi..rrjedh nga nje dere fisnike,nga nje familje me vlera te larta patriotike dhe morale,piken e njolles se me ka ne biografi..djale per koke te djalit..eshte nipi i Shefqetit,vipit te forumit tone..do te vime ne Vlore te bejme parjen,do te takohemi aty te lulishtja,te jepni pelqimin me njeri tjetrin dhe me famljaret dhe me pas te shkojme te pime nje kafe te kucbabaja..he,si te duket...hajde moj vajze se te trokiti fati ne dere me ne fund...po e quaj te mbaruar kete muhabet..te te them me trashegime,
    apo lere lere se eshte heret akoma..do t'ju uroj kur te shterngoni duart..: )
    shoku tanku ti tani do te besh krushqi me mblekseri? lool
    Harrove ti qe jemi ne 2007,iken ato kohe qe beheshin ato krushqira
    Ti rroj nipi shefqetit sa malet,ta ket mire dhe i degjofsha gjithmon te miren por ama nqs ti vjen ne Vlore me ate mendje duhet te mendohesh mire,jo per gje por qe kur u hapen depot shteti nuk i ka mbledhe te gjitha armet kshu qe si dihet,ndoshta kercet kallashi
    Une si goce e mire qe jam nuk dua te ndodhin keto gjera kshu qe te sygjyroj mos ta marresh mundimin.Per mua len koken Vlonjatet(mafia Vlonjate) dhe me kane then,o te japim cunin me te mire ne Vlore o luften do hapim
    Nejse une nuk pres nga ata se e kam gjet vet lol
    Te falenderoj shume per interesimin dhe qe te mos shkoj kot i gjithe ky mundim qe bere do ti prezantoj nipit e shefqetit gocen e Qamiles hahhahahaaha
    Jeni fantastik te gjithe

- Nje pershendetje te vecant per DI ANA e cila eshte goce fantastike dhe une e kam shume xhan
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Elena_ : 16-05-2007 më 15:07

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Arben!
    Leri modestite menjane"..te rrime shtrember e te flasim drejt,Kriesija e kesaj shoqate te takon ty or mik",te kemi me te vjetrin e kesaj tavoline,neper te tilla muhabete,qendron gjithmone nje njeri ne krye te tavolines dhe ne tavolinen tone,ky njeri je ti..ke dhene kaq shume per kete shoqate,me e pakta qe mund te bejme eshte te te quajme anetar nderi...je nje drejtues i denje per muhabete te tilla...une nuk do tja dilja dot kurre mbane pa ty...ndoshta une jam i zoti i shtepise
    por ne kreun e tavolines, je ti"...c'do muhabet ka nevoje per nje shkalle hierarkie
    dhe ne muhabetin tone,kjo shkalle i kryen me se miri funksionet e veta..
    Sa per fjalet ne vazhdim,ndihem vertet i prekur...megjithate,mendoj se jemi te afte te sfidojme keto kohe te veshtira ashtu si'c kemi bere gjithmone,ne kohe te koherave...gezushem..

DI_ANA!
    Pershendetje mike,dhe rrofsh me keto urime se ma bere zemren me krahe..te paca edhe ty me jete e te lumtur...bardhesi e shendet pac kudo,ne jete,ne familje,ne pune,kudo..

Zhorzhi!
    Po c'jane keto pyetje qe me ben moj e uruar!...si ti nxe goja xhanem?"...po si ta pret mendja ty..a shkoj gjekundi pa ty une"...jo a te vij,po do vish se s'ben!
    Oj kjo"..ja gezuar nje here dhe pi nje dopio me eks se nuk po me dukesh mire,e di une qe e ke nga mungesa e kalorive kete lajthitje qe shfaqe...ktheje nje here qe te behesh me mire..he tu befsha: )

Laina!
    Ne rakidashesit,nuk para i pelqejme shkresat e firmat,jemi njerez te fjales.
    Keshtu qe duhet te me besosh ne fjale...sa per rakine e mengjesit,eshte nje kure e cila ka egzistuar qe nga fillimi i koherave..nje dopio me eks qe ne pike te mengjesit,te pastron organizmin..vazhdo keshtu dhe nuk ke per te njohur kurre semundje..te paca zemer: )

Denisa!
    Me prekin thelle ne shpirt vajzat si ti...u jam mirenjohes rakidashesve Shqiptare qe edukojne dhe rrisin vajza te tilla...thellesisht mirenjohes...nje shendet me fund per te gjithe baballaret e kesaj natyre..artizane rakie dhe artizane jete..

Babe!
    Sa i modh je mer plak?!..nuk gjej dot njesi per te emertuar madhesine tende"
    Je mik per koke te mikut...yll bote te kam...po mus u elendis shume andej nga pishinat derman se na thave syte...gezuar byrazer..te paca: )

Ekonomisti!
    Hajde kthe nje gote e boll na bere naze se e dime qe s'te ndahet shpirti nga e uruara..gezuar..

Faqja 12 prej 66 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kërkon serish rritjen e çmimit të biletave për linjat urbane
    Nga white-knight në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •