Close
Faqja 11 prej 66 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 652
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Krietarin e kemi larg,derman,nuk vjen dot qe nga Amerika..ben mire t'ja dergosh
    me ndonje anije mallrash...amballazhoji ne shishet e ujit Tepelena ne menyre qe te mos shkoje shtrenjte dogana dhe nisi sa me pare...mos ki merak se vij une ne kembe te Arbenit bashke me nje delegacion anetaresh nga vendi..mos harro te na pjekesh edhe ca mishra..

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Krietarin e kemi larg,derman,nuk vjen dot qe nga Amerika..ben mire t'ja dergosh
    me ndonje anije mallrash...amballazhoji ne shishet e ujit Tepelena ne menyre qe te mos shkoje shtrenjte dogana dhe nisi sa me pare...mos ki merak se vij une ne kembe te Arbenit bashke me nje delegacion anetaresh nga vendi..mos harro te na pjekesh edhe ca mishra..
    Ej kujdes se mos ju akuzojne per trafikante droge.

SHOKU TANKU !
    Te lutem do me marresh edhe mua ne ate delegacionin tend?
    te jap fjalen se do sillem mire dhe do kenaqemi shume....
    E..........te keqen me merr edhe mua eeee..........si thua?

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    ME FAL SHOKU TANKU SE PER PAK HARROVA.
    SIKUR TA PIJA NJE GOTKE (po vetem nje aman),
    QE NE MENGJES SDO ISHTE KEQ E?
    JO PER GJE PO TA MARRIM VETEN CA ME TE MIRE;
    GEZUAR TANKU!
    TE PACA!

human Maska e LAINA
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Ja mirmengjes njehere.....
    Si mu gdhite, mire? Ju doli pija???? Ajo rakia e djeshme ishte vertet shume e mire, se jo vetem qe s`me dhemb koka dhe nuk kam etje, por ndihem sikur sapo jam kthyer nga pushimet.... Ja dhe kafja....rakine ja hedhim brenda se po na pa njeri na mori historia.... epo qe ne pike te mengjesit thone.... E c`pune u prish atyre?Nejse mo. Ore e kam seriozisht une, nuk po tallem. Nuk e shtyj dot kafen e mengjesit pa e bere corretto me nje gllenjke raki....
    Shoku tanku, rrofsh per licensen, por pa e pare firmen me syte e mi nuk me mbushet mendja.....
    Zhorzh, gezuar, meqe po e niske diten mire.....
    Ali Baba, vijme vertet ne prandaj mendoje mire dhe beje ftesen tamam....
    Hajt, gezuar dhe dite te mbare.....
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    qe me mjes tu pi na ka ik zari fare uppupuuppupup

Ajd me funde Shoqata ket got rakie per shendetin e te gjith atyre qe marin pjes ne Shoqaten tone Alkoliste (:

shnet e pare bafshit qef.

LAINA: Ballakum, ja te paca, gezuar... Po ku humbe se nga ty po pres te mesoj... Rruga ime drejt suksesit ne dolli sic me thote shoku-tanku kalon nga ty....
    Ah imen e pa baba se skam hyre kam ja ca dite qe xhiro naper pishina se vap ma (:

PS: Laina , po pi nai çik, apo ja ke var? pi nai dopje se si mjes te ban mir per fizikun qe ke ja te paça me ex per ty ket teke raki bmw 100% Shqiptare

Respekt BABA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 16-05-2007 më 04:56

Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    shoku_tanku : Laina!
    Te behesh sekretarja e babes,nuk eshte aspak rrokullisje,si e quajte por eshte fillimi i nje karriere te ndritur dhe me nje sukses 100% te garantuar..me beso"
    Ballakumi eshte nje dollibash i kualifikuar,ke per te mesuar shume nga shendetet e tij,do te perfitosh nje eksperience e cila do te te vleje shume ne te ardhmen

Shoku tanku baaaaaa sa i keq je ste shpeton gja apapapapapapa 1sh tkam na fal per mungesta qe kam ba se baba ka qen kshu per peshkim naper pishina se tani vap e madhe i kepusim ja ca dopje me mjes e bim rehat nga mbazditja pastaj LOOL

E nrej ket dolli per shokun tanku, se o Alkositi ma i nershem ketu spara korruptohesh shpesh nga femrat ja ta paça o shoku tanko sa malet me funde per ty byrazero , e me funde dhe per kto njesha te respektum qe jan Arben kote , shefqeti , ajzberg , ali baba , Diana , elena , Laina , etj... me radhe se spo mbaj men ma ja ju paça o Shoqata jone si per hera ma e mir nga te tjera (:

Citim Postuar më parë nga LAINA
    Mirmengjes miq, sot eshte nje dite e re dhe nje jave e re. Dhe gjynaf mos me e nis per se mbari.(kam ne zyre dhe kafe dhe raki, po nuk shtyhet vetem e shkreta.
    Ballakum, sapo me emeruan sekretaren tende (bobooooooooo, rrokullisje fatale per karrieren time). Me thuaj se c`duhet te bej pervec se te numeroj gotat.........
    hahahahaha LAINA , çke mo u merzit se karriera e shqiptarit ska mbarim kurre,
    tani numerimin e gotave so nai pun kushe di se car se eshte dhe merzitje munde edhe ti mbushesh se pa lek e ke mbushjen
    LAina meze spo sheh baba gja ktu ? ça ka ba vaki se pa meze bahet xheloze ene rakia sna e var ma na shikon me bisht syri si me e kap me zor pastaj se tjeter menyr si bahet (:

BABA: e thyn gotên e rakis qe te mos na marin nazar Shoqaten dhe fillon e kap qaforen e rakis ajde Gezuar me qafore se ska ma me gota se boshatiset shpejt (: ju Paça te Gjithve shendete e gezim ne zemrat tuaja o Popull Dashamires i rakis e dollis (:

Respekt BABA.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 16-05-2007 më 07:23

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Shume faleminderit per dollite ne shendetin tim!
    Tani do ta pi nje per Shqiperine se me ka marre malli. Me kete sofer qe na keni ngritur ketu me nxorret mallin sinqerisht.Im ate e pine shume te uruaren, me dy kokrra ulli dhe nje fete sallam perpara dhe une ne anen tjeter te karriges qe e degjoj me syte gjysem te mbyllur per gjume.Jo per ndonje gje por andej nga gota e katert i zgjidhet gjuha dhe me tregon historite qe i kam degjuar ate nate mbi 3 here. Por cdo here kam qeshur si me kurre.Pastaj bej gati shishen e ujit ne frigorifer dhe shkoj te bie.

Im ate e ben vete rakine , i shijone vetem nga dora e tij. Me kujtohet para ca viteve nje dite kur u ktheva nga shkolla kisha shume etje dhe shishja e pare qe me zuri dora ne dollap ishte me raki. Syte xixa me nxorren dhe thashe se po me dilnin vendit mbas nje gllenjke,qe nga ajo dite eren nuk ja duroj dot. Por une jam dashamirese e veres. Pa nje gote ne mbremje nuk bie te fle.

Per ju ,paci vetem gezime , shijoni dhe jetoni ashtu si tju doje e bardha zemer

Por qe te mbahet sofra gjalle duhet tja marri njeri kenges! Taniii te parit i takon te filloje.....pyetja eshte kush eshte i PARI ketu, i zoti shtepise apo krietari i sofres..
    Ndryshuar për herë të fundit nga * Denisa * : 16-05-2007 më 07:45
    Ti e shkruan dashurine me D, une me shpirt e zemer

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    papapapap moj denise po cte duhet tek kjo shoqat ty mi lal une isha ketu ne dhash dorheqje . Ste bo mire per shendetnin mi goc lol
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi
    papapapap moj denise po cte duhet tek kjo shoqat ty mi lal une isha ketu ne dhash dorheqje Ste bo mire per shendetnin mi goc lol

Kush tha?? Goten e veres cdo mbremje e keshillon doktori te behet gjak. Birra te behet dhjam . Kurse rakia te djeg mikrobet, eshte ilac . E ke degjuar kur thone ferkohu me raki te dali i ftohti ose pi nje gllenjke raki ne mengjes nqs te themb fyti, ose zije dhe thithe avullin me hunde qe te te cbllokohen. Do me per belulin
    Ti e shkruan dashurine me D, une me shpirt e zemer

Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi
    papapapap moj denise po cte duhet tek kjo shoqat ty mi lal une isha ketu ne dhash dorheqje . Ste bo mire per shendetnin mi goc lol

Ekonomist, Sa mir e priske gocen re se ja bane gogole ja bane po line te kthej goca nje gote me ne te shoqates ketu se mir i ben mesa shofe ajo e dashuroka rakine si zika vende pa rakin he denisa apo sesht keshtu yllo ja mir sa na ke ardh Denisa, te paça me funde po e pi kte dopje per ty ja kalofsh mir midis shoqates tone qe e kemi si driten e syrit

PS: Ekonimist te paça o koke paçe LOOL pi nai cik mo rri kot se mesa pash ja paske var fare na ke flliqe zban burri kshu , burri qe o burr o e mer qaforen dhe grun se le ti ndahet kurr LOOL

Respekt BABA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 16-05-2007 më 08:44

Faqja 11 prej 66 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata kërkon serish rritjen e çmimit të biletave për linjat urbane
    Nga white-knight në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 15:29
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •