o shoqata me hidherim te madh ju lajmeroj se une do jap dorheqje ka kjo shoqat se e kom len pijen![]()
![]()
o shoqata me hidherim te madh ju lajmeroj se une do jap dorheqje ka kjo shoqat se e kom len pijen![]()
![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
hahahaahh EKO e ke len?????? apo te ka len?Postuar më parë nga EkOnOmIsTi
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar më parë nga Arben Kote
po qe beqare,mere në Greqi të martohet me grek!Ti vërë dhe një kra me driza derës,se zjarrin...është kollaj pastaj! Dasmën do tja bëjmë me -uzaqi-tiraqi-psaraqi-elaqi- psomaqi-ladhaqi....në fund mbetet...ti bësh rracën kolaqit.
Do qeshja, por...kam 17 vjet që kam harruar si qeshet! S'na la shtriga...të bëjmë dasëm!
Ndryshuar për herë të fundit nga Ali Baba Tepele : 14-05-2007 më 14:30
Pershendetje, te gezuar e te nderuar o dashapijes e tradit pavdekshmit e Shefqetit...
Shoku_Tanku, be nuk te bej, por me beso se nuk e pi, tani te them te drejten, ajo rakia qe na solli Bebushja, prej manaferre, eh, e provova pak dhe ishte mjalt e uruara... ka raki te mire mani, po jo ai mani dru ama, "manaferra", se po qe per ate manin dru, mos te rent ne pjes se nuk pihet fare.
Te paca te gezuar Shoku_Tanku, dhe me beso se nuk e pi te uruaren...nuk te bej be, por me beso!
Po tani cte bej o derman qe i erdhi radha Dianes, he me thuaj, si te mos e kthesh me fund nje dopjo per princeshen e dashuris qe i kendon aq bukur...ja te me thot ndonjeri ketu, si tja bej,,,he...jo se dua, po muhabeti te ben te pish ketu more aman...
E gezuar dhe e nderuar Diana...suksese ngado...
Liana, te paca te gezuar, si do beni me ate dollin ju me Ballakumin, do na e beni nje apo jo...E gezuar ngahera.
Bebushe e gezuar dhe e nderuar, faleminderit per rakin e embel qe na solle...te uroj suksese dhe lumturi ngahera....
* Denisa *, mire se na urdherove, po e kthej dhe une nje gllenk per baba vjerrin...edhe per babin tend(baba vjerrin tim, se mos keqkuptohemi, se nuk me ka zen akoma
) ja mire se te rrish dhe mbar o Zot jarebi, suksese.
Ali Baba Tepelen, i gezuar dhe nje here, po te paska shkelur pak me duket...te paca te gezuar!
Na ore Shoku_Tanku, afromu pak ketu more te pyes dicka te veshi, mos na degjoj njeri!
Ore ti, kete gocen qe eshte ulur ketu more, si e quajn, Elenen, e njef ti ore? Se mu dukerka cup e mire more ndaj te pyes.... kam nje nip a me degjon...po qe me thuaj ndonje fjal, eshte e fejuar a martuar, a di gje... ? Po ashtu te vete t'i kerkoj doren ne shtepi per nipin, a me degjon...na ktu ore, se mos i thuash njeriu c'te thash he derman...se me turperove... he me thuaj, a te paca!?
Ju pershendes te gjithve, pa perjashtim, jeni te mrekullushem.
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
Laina!
Te behesh sekretarja e babes,nuk eshte aspak rrokullisje,si e quajte por eshte fillimi i nje karriere te ndritur dhe me nje sukses 100% te garantuar..me beso"
Ballakumi eshte nje dollibash i kualifikuar,ke per te mesuar shume nga shendetet e tij,do te perfitosh nje eksperience e cila do te te vleje shume ne te ardhmen
Denisa!
Shendet e te mira pac nga hera...po e pi edhe une nje gote me fund per tet ate"
ta kesh me jete"...sa per ate qe the,mos u shqeteso pasi ketu ne kete tavoline,edhe kush vjen pa ftuar,e gjen po prape tryezen plot te shtruar"..lere pastaj qe ne kishim kohe qe te prisnim,jo vetem ty por gjithe anetaret e ketij forumi,mjaft qe te kene vullnetin e mire per tu muhabetosur e per te ngritur dy tre shendete per force zakoni...mire se na erdhe mike..
Ekonomisti!
Nuk besoj ta kesh lene or mik,do te ishte njelloj sikur te hiqje dore nga tradita..: )
Shefqeti!
(Be nuk bej por me beso se nuk e pi)"...c'do te thote kjo?!: )...mos ndoshta,e pi por nuk dua te me dale nami: )..po perpiqesh te me genjesh mua apo veten: )
Nejse,po te besoj por nuk besoj se do te rrezistosh gjate pa pire..ne kete tavoline
nuk i rreziston kush pijes..per kete jam i bindur..
Tani,ku ma pate llafne se harrova..aa po,per Elenen!...eshte vertet vajze e mire,me te miren e forumit e kemi...fjala jote ne vesh te perendise or mik,do te angazhohem vete me kete detyre...nikoqire,te bukur,gojeembel,te ndershme,te mire...gjithe te mirat i ka,deri te ajo e kthehu mbrapa...do te hyje tanku mbles...dhe po hyri tanku mbles...i ka dek nona atij muhabeti...quaje te mbaruar kete pune...bej gati kepucet dhe kostumin se une nuk punoj veresie: )...gezuar e te paca Shefqet....nuk po them direkt te na trashegohen por 99% e kemi ne dore ne,1% pastaj,mbetet ne dore te prinderve po nuk besoj se do te na behen pengese...edhe ju jeni nje familje e nderuar keshtu qe nuk besoj te hasim ne ndonje kundershti nga ana e tyre..
Ja prape keto.......Obobo c`me gjeti mua me keto dollite..... Po s`kam c`bej, rregullat jane rregulla....
Ballakum, ja te paca, gezuar... Po ku humbe se nga ty po pres te mesoj... Rruga ime drejt suksesit ne dolli sic me thote shoku-tanku kalon nga ty....
Shefqet, leri filmat e pi s`e pi, jo po mani jo po manaferre jo po kumblle (ne fakt dhe mua rakia e manit me vjen era sapun, bjahhh), dhe ngrije ate gote me fund, se dollia eshte per ty......
Shoku tanku, ja dhe nje per ty, gezuar dhe te paca me jete.... Ore, kujdes me ato muhabetet qe beni me ze te larte, e di une, nga pija e kini..... Do na i nxirrni ndonje nam cupes kot me kot......
Elene, ja gezuar dhe per ty, leri keta te thone, kur tu dale pija do harrohen.....
Ali Baba Tepelene, rradha jote, ja gezuar, te pacim e ngrejtshim gjithe kohes dolli...
Denisa, hajt edhe nje akoma per ty, kete me fund se te kam afer (je online, haha)....
Arben Kote, gezuar.... qofsh me jete e me shendet......
Bebushe, gezuar.... ja te pacim edhe ty.... Shyqyr qe u beme ca femra se keta kane filluar e mburren.... jemi force e madhe pra, t`ua tregojme.......
Ja dhe nje dolli per me te voglin...... Rapsoul, kap nje gote me limonade....hahaha.....ja gezuar, po mos u mpliks qe tani ne keshtu lloj tavolinash, vaj medet kur te rritesh pastaj.......
Ja dhe nje te fundit per forumin dhe gjithe miqte tane, edhe per armiqte nese kemi :-)
Kete qe ka ngelur ne fund te shishes, pasi te shperndahemi, do ta pi avash avash per qefin tim......
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Gezuar te gjithve ........... me fund kete gotePostuar më parë nga LAINA
se eshte per shendetin e ter antarve te kesaj shoqate
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Me sa shoh,eshte ballakumi ai qe do te mesoje prej teje...kam pershtypjen se duhet te jesh mbesa e ndonje rakidashesi me emer se nuk ka se si te shpjegohet ndryshe ky efikasitet dhe kjo larmi shprehish e shendetesh..na vure ne pozita te veshtira edhe ne qe e mbajme veten me te madh ne pije e ne dolli...qenke me e zonja nga sa te mendoja...po beheni vertet nje force e madhe...po na vini me shpatulla per muri me kete shperthim aftesish ne c'do fushe te jetes...ajo mjegulla e periudhes shekullore patriarkale,avash avash ka filluar te shperbehet
dhe gjithe meritat i keni ju..megjithese krenaria ime mashkullore me ben ta pranoj me dhimbje nje fakt te tille,ju them se e meritoni gjithshka pasi e kenio fituar me mund kete pozicion e rrespektuar...gezuar e te paca..po te jap licencen e dollibashit...ta gezosh![]()
Shendet e te mira pac Bebushja..te rrojne gjithe c'ke per zemer,e kurre mos te pafte syri keq..Postuar më parë nga bebushja
Zoti Arben!
Si kryetarin e shoqatës së pijanecëve të ftoj një ditë me të gjith antarët në uj ë ftohtë të Tepelenës, se është kthyer në Raki!
Mos humb rastin.
Krijoni Kontakt