Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 77
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

A ja vlen që të të dua?!

Netet pas nje ndarje ashtu si dhe ditet jane dhe na duken aq te gjata sa nuk mbarojne kurre!!
    Si neper legjenda pret nje trokitje ne dere nga nje zane malesh qe te te tregoje histori te pambarueshme qe bashke me fundin e tyre te marrin me vete naten dhe diten dhe te sjellin ndriçimin e nje dite plot jete!
    Por ne netet tona ajo qe sundon me pas,eshte vetmia ajo qe ve siparin kryesor ne ditarin e nates duke vene nje autograf te madh aq sa vete nata....
    Shtresa te ftohta qe nuk ngrohen dot....vuajtje!
    Nje njeri nuk mund te zere ngrohte me veten e tij duke u dridhur...
    Trupi i atij qe vuan mbeshtillet si kermill qe te futet ne bark duke te lene duart,krahet,kembet,gishtat te ftohta deri ne ngrirje.Kjo ngrirje vazhdon deri ne mengjes ku aty mundohesh te gjesh ngrohtesine diku mes turmes,punes,shoqerise...
    Por edhe atje te mohohet si pakuptuar nga te gjithe ata qe njohim!!
    Dashuria e te tjereve na duket kaq e pakuptimte...
    Qarte kur dashuria vdes....por kur ne fund e kupton se kurre nuk te kane dashuruar atehere vuajtja eshte e dyfishte!!!!
    E tmerrshme....

A ja vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?
    A meritojme te vuajme dhe te jemi sakrifice e nje njeriu qe ka "pretenduar" qe te ka dhene dashurine?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 26-04-2009 më 09:47
    "Carpe Diem"

E dua letërsinë Maska e riza2008
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Netet pas nje ndarje ashtu si dhe ditet jane dhe na duken aq te gjata sa nuk mbarojne kurre!!
    Si neper legjenda pret nje trokitje ne dere nga nje zane malesh qe te te tregoje histori te pambarueshme qe bashke me fundin e tyre te marrin me vete naten dhe diten dhe te sjellin ndriçimin e nje dite plot jete!
    Por ne netet tona ajo qe sundon me pas,eshte vetmia ajo qe ve siparin kryesor ne ditarin e nates duke vene nje autograf te madh aq sa vete nata....
    Shtresa te ftohta qe nuk ngrohen dot....vuajtje!
    Nje njeri nuk mund te zere ngrohte me veten e tij duke u dridhur...
    Trupi i atij qe vuan mbeshtillet si kermill qe te futet ne bark duke te lene duart,krahet,kembet,gishtat te ftohta deri ne ngrirje.Kjo ngrirje vazhdon deri ne mengjes ku aty mundohesh te gjesh ngrohtesine diku mes turmes,punes,shoqerise...
    Por edhe atje te mohohet si pakuptuar nga te gjithe ata qe njohim!!
    Dashuria e te tjereve na duket kaq e pakuptimte...
    Qarte kur dashuria vdes....por kur ne fund e kupton se kurre nuk te kane dashuruar atehere vuajtja eshte e dyfishte!!!!
    E tmerrshme....

A je vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?
    A meritojme te vuajme dhe te jemi sakrifice e nje njeriu qe ka "pretenduar" qe te ka dhene dashurine?

Mendoj qe jo.....mendoj.............
    Djana e lexova me kujdes dhe u luta ishallah s'te ka ndodhur ty kjo histori dhe po qe se te ka ndodhur eshte nje ngjarje e dhimbshme,por duhet me qene te pergatitur ne jete per ç'far do lloji situate qe mundet te ndodhe.Ne rastin konkret kemi te bejme me nje tradheti ne çift dhe viktima eshte vajza e cila ka dhene çdo gje per kete dashuri dhe prej saj ka marre vetem zhgenjim.Si duhet vazhduar me tej?Kjo eshte nje pyetje shume e veshtire se jane shume faktore qe duhen njohur per te dhene nje mendim sa me te sakte.Megjitheate une perputhem me mendimin tend qe n.q.se ç'do gje i ka kaluar caqet s'ja vlen me sepse dashuria nuk eshte meshire,ajo funksionon mbi baza te tjera.Djana e kuptoj qe diçka te ka lënduar ne jete ndoshta dhe e ka tronditur fort shpirtin tend,por duhet me gjetur forca per ta kaluar kete situate.Te keshilloj qe nqse e kaluara jote ka qene shume problematike jo per fajin tend HARROJE ktheju jetes normale dhe çdo gje do eci normalisht.Ne qofte se ka pengesa te jashtme per tu kthyer ne normalitet atehere duhet te gjesh mbeshtetje tek njerzit me te afert qe ke per rreth duke ua shpeguar me kujdes situaten.Une duke te njojtur ne permjet forumit kam krijuar bindjen se ti i ke kapacitetet e nevojshme per ti dhene zgjidhje ç'far do lloji problemi,por se di se ku ke ngecur.Ne qofte se ky ishte nje pershkrim letrar atehere ti si gjithmon shkruan shume bukur.Djana faleminderit qe mu drejtove ne kete forme se eshte nje shenje respekti,por se di se ç'far mun te te shkruaj me teper se kaq.Te u roj ne radhe te pare shendet dhe krijimtari sa me te bollshme dhe cilesore si çna ke sjelle nderi me tani ne forum.Faleminderit Djana.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2008
    Vendndodhja
    Mitrovicë
    Postime
    37

nuk ja vlen

te behem i sinqert me ty, nuk ja vlen te me duash, jam i zene me nje femer tjeter. Me vjen keq.

Apo, nuk me ishte drejtuar pyetja mua???
    Vetëdija për mosdije është dije.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Vertet shum prekese si histori....nuk di cte them...me le pa fjale por e di qe ndodh edhe keshtu.ka jo pak raste qe ka ndodhur si kjo histori....Un mendoj se nuk ia vlen ta dush nje njeri qe nuk te ka kthyer ate dashuri qe ti ke ndjere per te por gjithashtu di te them edhe se njeriu kurrre nuk niset nga fakti nese duhet apo jo...mendoj si per veten time dhe nese do me ndodhte kjo gje ...un do e mendoja se nuk duhet ta dua por thelle thell brenda meje nuk e di ne do kisha force te beja ate qe duhet sepse dashuria nuk ka duhet apo nuk duhet....DASHURA KA VETEM NDJEHET APO NUK NDJEHET...........detyra dhe ndjenja jane shume larg njera tjetres por edhe shum prane por ne kete rast ato jane dy te kunderta qe ndodh edhe te mos terhiqen pas njera tjetres......
    uroj qe njeriu qe ka kaluar neper kete situate te mos e leshoje kurre veten por te gjeje forca te kapet diku ,..pas dickaje....

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une them se nuk ja vlen qe te vush por dhe se them keshtu prap njereiu vuan.. mundesh te besh cfare te duash prap njeriu vuan dhe sikur ta kesh mare inat ate njeri qe e ke dash prap vuan!
    As njeri nuk e meriton te vuaj ashtu...sa inta mundem te kem dike prap ket gje nuk ja uroj as armikut tim me te keq!!!

por ndodhin keshtu gjerash ne jet dhe nuk ke cfare ti besh...shpresoj mos ti ndodhi as njeriut ne ket bote por ka njerze te kqi sa te duash dhe do ket keshtu gjerash!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    kurse un qe kam cik experienc them kshu:kur u ndava me nje vajze qe mu duk jeta ime,nga vuajtjet qe po hiqja pas dhe ne kohen qe rrija me te,mendoja se do vdisja te rrija pa at njeri!sot qe ai njeri eshte i harruar e shikoj me sy tjera dhe them qe shyqyr Zotit hapa syt dhe u largova se dashuria nuk eshte vuajtje!!!nuk meriton asnjeri te vuaj per dashuri,nuk kuptoja as ca do te thot qe njeri dashuron gjithmone me shum se tjetri:nje eshte dashuria dhe kur dashuron je i lumtur dhe lotet mun te dalin nqofse te mungon,dhe kjo eshte vuajtje e mir po jo te vuash per nje njeri qe nuk te don!!
    kurr ne bot kush e ka kaluar ket gje nuk ngec me dhe kupton ku ja vlen apo jo..

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115

A je vlen te vuash per dike qe kurre ste ka dashur dhe e ke dashur me gjithe forcen e shpirtit?

Jo nuk ja vlen te vuash mikja ime.Ja vlen te jetosh dhe te shikosh perpara.Askush nga ne nuk meriton te vuaje dhe neqoftese dikush pretendon se te ka dashuruar,atehere duhet ta kesh me te lehte per ta harruar.
    Mos vuaj me kurre e dashur.

Bisou ma cher
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

Ncncncnc, e pse more te vuash per dike qe nuk te don... e lere me per ate qe shtiret ..
    Per ate nuk duhet te vuash, por nese e ze diku theja kryt

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683

Di_Ana, fjalet e tua jen shume prekese dhe shpresoj, e lus Zotin se askush nuk te kalon momenta te tilla ...
    Mendoj qe jo ... ashtu eshte e nderuar, kur dikush nuk te shef, nuk te njef, nuk te don per qka je, nuk ja vlen ... thjeshte ai nuk e din se qka humb dhe qfar dhimbje krijon.
    Shoqeria dhe familja e ndihmojn ate se vuan ... me kalimin e kohes behet me mire.

Respekte.
    M85 te perqafoj
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382

A ja vlen qe te te dua?

Mendoj se qe te duash ja vlen.Asnjeri prej nesh si djemte dhe vajzat nuk jane te sigurte qe do te dashurohen me te njejten monedhe.Po nuk dashurove nuk meson cfare eshte vuajtja,po nuk vuajte nuk meson se si te behesh e forte,nuk din se si te dashurosh perseri dhe pa bere te njejtat gabime.
    Ndersa a ja vlen te duash dike qe s'te ka dashur kurre, do te pergjigjesha me nje fjale te urte:"PO TE DIJA SE KUR VDES E HAP VETE VARRIN TIM".
    Urime per te gjitha temat diana, por tani duam nje teme pa vuajtje e lote,dhe me plot optimizem.
    RESPEKTE
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •