Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Mendoj se edhe po u hoq e pesta nuk do te quhet nje lidhje dashurie e pjekur sepse do mbetet thjesht ne kufijte e adoleshences ose thjesht sex dhe nuk do te quhet kurre nje dashuri. nqs nuk ekziston e pesta atehere ti nuk mund te qendrosh gjate me ate person sepse pikerisht idete dhe qellimet per jeten e bejne nje lidhje qe te zgjase dhe te behet me e pjekur. Une do te hiqja te paren sepse mendoj se gjithkush qe eshte i dashuruar eshte nga pak xheloz dhe kjo xhelozi lind pikerisht se ne vetvete nuk kemi besim kundrejt partneres. (Por gjithmone ne doza te vogla sepse cdo njera nga keto eshte thelbesore per tu perkufizuar lidhja si dashuri)

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Megjithese nuk do te me pelqente te hiqja asnjeren nga keto pika, pasi te gjitha sebashku keto mbajne nje lidhje te shendoshe, meqenese jemi "te detyruar per te perjashtuar nje" une po heq ate piken e 5-te.

Arsyet perse heq ate pike jane te thjeshta, e para te gjitha te tjerat po te cenoheshin lidhja do merte fund shume shpejt, ndersa larmia ne ide e mendime, dmth po te kishim ide e mendime te ndryshme, do zgjidhnim e do zgjidhnim pastaj do gjenim ndonje ide te mesme e te pelqyeshme per te dy, madje kjo mund ta bente dhe me interesante nje lidhje.

Imperator
    Albanian Perandory

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Thumbs up ....

Citim Postuar më parë nga bebushja
    pse te pesten e nenvlerson o llaci
    dhe e pesta do piket e saja ne nje lidhje
    sepse po nuk pate mendim te perbashket ose te njejte
    ndonjer plas sherri ,jo ashtu jo keshtu

Idete dhe Qellimet per jeten s`besoj se jane te njejta per te 2 te lidhurit. Interesa te ndryshme per te ardhmen qe ndoshta mund te takohen ne 1 pike.Gjithsesi e kam thon qe eshte e rendesishme por i shof ato siper me te rendesishme. Kshuqe...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Asnje nga keto qe ke permendur ti me siper nuk mund te perjashtoj ne asnje menyre, eshte me te vertet e pamundur per mua te them qe njera eshte me e parendesishme se tjetra.

Ajo e fundit mund te mos jete aq e rendesishme ne fillim, por me vone si mund te konsiderohet e parendesishme qellimet e jetes apo idete mbi te?
    Idete mbi jeten sjellin zenka pafund pasi asnjehere sbie dakort ne diskutime te ndryshme, dhe kjo te largon nga njeriu aq sa dhe te bashkon kur shef qe keni shume mendime te ngjashme.

Kurse qellimet per jeten jane thelbesore. Si mund te mendohet te kene lidhje dy veta kur (po marr nje shembull pak ekstrem) njeri sdo femije dhe tjetri eshte i cmendur pas tyre, ose njeri ka qellimin e jetes te jete dikushi te kete nje karriere, tjetri te rrije ne shtepi me nje pune te rendomte ose pa pune fare ... etj etj shembuj si keto jane "deal breakers" per nje lidhje.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une Jam Per Te Gjitha Pa Perjashtim Te ASnjeres Sepse Sme Paramendohet Nje Jete Apo DAshuri Ideale Pa Keto 5 Elemente............

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Po te flisja si nje njeri parimor,do te perjashtoja titullin e temes..

Po te flisja si nje njeri joparimor ose,sic quhen ndryshe keta te fundit,praktike"
    do te perjashtoja te paren...per pasoje edhe te treten...ju do te thoni se kjo nuk mund te quhet dashuri!...varet nga kendveshtrimi"

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Sinqeriteti e ban nje lidhje shum te forte.

sa per idete edhe qellimet per jeten ato hecin me kalimin e kohes duke u stabilizuar ne udhen e vet

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une e di qe jane te gjitha te rendesishme po ky eshte edhe qellimi i temes te nxjerrim ate si me pak te preferuar ne thonjza edhe lidhja mos calonte !!!kete kerkoj !!! nuk po them ke do perjashtonit edhe tiu gjykojme !!! flm per mirekuptimin edhe postimet tuaja !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga SaS
    une e di qe jane te gjitha te rendesishme po ky eshte edhe qellimi i temes te nxjerrim ate si me pak te preferuar ne thonjza edhe lidhja mos calonte !!!kete kerkoj !!! nuk po them ke do perjashtonit edhe tiu gjykojme !!! flm per mirekuptimin edhe postimet tuaja !!!
    asnje asnje se pastaj duhet te blejm paterica per te qendruar kjo lidhje
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    103
    ene un ja mshtes bebushes menimin lol, osht si puna zinxhirt ky muabet po i hoqe i kunj u prish i gjithy...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •