Do kisha shum deshir qe kete teme ta vazhdoja deri ne fund pra edhe me recetat per kete lloj ushqimi, por nuk mundem me per arsye kohe studimet dhe provimet qe kam perpara jane me te rendesishme ne kete moment.
Titullin e kesaj teme ka shum mundesi qe ta perdor si teze per mbrojtjen e dipllomes dhe me pas te botoj nje liber i trajtuar ne menyre akoma me bindese dhe me recetat e nevojshme.
Kur e nisa kete teme kisha filluar te permirsohesha ndjeshem cdo dite kurse sot pas 2 vjetesh mund te them qe jam sheruar 99% se 100 nuk egziston per asnje. Te gjith jemi 1% te semure.
Gjate ktyre 2 vjeteve kam humbur 25 kg pa lene asnje shenje si varje lekure ne bark apo faqe. Jam rinuar 10 vjet ne pamje dhe ne force, dhe jam kthjelluar menderisht njesoj si 20 vjet me pare.
Kam 2 vjet qe nuk shkoj tek doktori, dhe nuk kam marre asnje kokerr aspirine, kam 2 vjet qe nuk futem ne nje farmici per te blere ilace as per vete e as per familjen time, prandaj do doja te ishin te gjith keshtu.
Nje keshille do tju jepja ;
Mendoni pak, para se te hani dicka , sepse ajo qe po hani ndryshon per mir ose per keq organizmin dhe mendjen tuaj.
Ju uroj shendet e gjith te mirat Beni
Shenim
Per pyetjet qe mund te keni per kete teme bejini ne kete teme http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=92013 dhe une do tju pergjigjem .
Krijoni Kontakt