Nuk jeni aq shoqe sa thoni
Pa ngelje hatri po ta them troē nuk jeni aq shoqe tė ngushta me njėra-tjetrėn sepse po tė ishit aq shumė shoqe do tė rrinit gjithė ditėn bashkė, ndėrsa ti mė shumė rri me Benin sesa me tė,- i ka thėnė Albani, Dianės. Nga ana e saj ajo se ka pranuar mendimin e Albanit nė lidhje me Enkin dhe ėshtė shprehur se ai e ka shumė gabim. Lidhja ime me Enkin ėshtė shumė e bukur dhe e veēantė dhe unė pėr tė lė gjithēka dhe kafazin, nuk ka lindur ai njeri qė tė mė ndajė mua nga Enki,- i ka thėnė Diana, Albanit.
Albani ka ngulur kėmbė nė mendimin e vet dhe i ka vėnė nė dukje qė ajo ja mban shumė anėn Benit dhe kur ai ska tė drejtė. Mendimi i tij ėshtė mbėshtetur dhe nga Elvisi por Diana nuk ka lėvizur nga e vetja dhe nuk ka pranuar asgjė. Unė kam mė shumė shoqėri me Benin dhe nuk dua ta ul pėrpara teje prandaj nė syrin tėnd kam mbajtur anėn e tij por mė pas i kam folur nqs ai ka vepruar gabim,- i ka thėnė Diana, Albanit.
Beni ėshtė armiku im kryesor dhe ka pėr tė qėnė deri nė fund
Debati midis Dianės, Albanit dhe Elvisit kanė vazhduar pėr njė kohė tė gjatė dhe kanė qėnė tė mėnjanuar nga pjesa tjetėr e shtėpisė. Albani ka deklaruar nė sy tė tė gjitheve se dėshira e tij mė e madhe ėshtė tė shkoj nė luftė, tė mbroj atdheun dhe tė japi gjakun pėr shqiptarėt. Megjithė debatet qė ka pasur me Dianėn ai vazhdon tė mendojė se ajo ėshtė burrneshė e vėrtetė por ka deklaruar para kamerave se Beni ėshtė armiku i tij kryesor dhe ka pėr tė qėnė i tillė deri nė fund. Banorėt e tjerė janė nė kuzhinė dhe po pėrpiqen tė gatuajnė ndonjė gjė pėr darkė. Vetėm Turi ėshtė si elektron i lirė dhe vėrtitet sa nė shtėpi brėnda, sa nė tarracė
Gėzuar ditėlindjen
Kanė ngrėnė darkė tė gjithė sė bashku dhe nuk kanė debatuar dhe as kanė hedhur kunja si ndonjė herė tjetėr. Sonte ka gatuar Enki dhe specialiteti i saj kanė qėnė makaronat me salcė. Albani ėshtė dėgjuar shpesh tė thojė gjatė darkės hani, hani ju ēdi bėj drejtorit unė.
Mė pas Beni i ka kėrkuar njė nder regjisė sė kafazit, mqs sot kishte ditėlindjen babai i Enverit kanė dashur ti urojnė tė gjithė sė bashku Gėzuar ditėlindjen dhe pėr nder tė tij kanė kėrcyer shumė kėngė e valle. Nga tė gjitha kėrcimet apo vallet spikaste si gjithmonė kėrcimi i Albanit. Por nuk ndjejnė lodhje kafazierėt tanė tė dashur dhe pas kėrcimit kanė dashur tė sfilojnė dhe e kanė bėrė nė njė mėnyrė shumė tė kėndshme dhe gazmore.
Krijoni Kontakt