1 Maj ket radhe ketu ne Tirane qelloj me shi kshuqe smund te besh edhe shume gjera gjithsesi shume shume do ham nje darke mire mes miqsh..
Albi
1 Maj ket radhe ketu ne Tirane qelloj me shi kshuqe smund te besh edhe shume gjera gjithsesi shume shume do ham nje darke mire mes miqsh..
Albi
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Me protestu per rritje rroge![]()
une jam ne pune edhe sot.Nga darka pastaj iaaaaaaaaa vtem do festoj do pi do bej qejf
![]()
Ere mire mire
Postuar më parë nga Davius
E cuditshme por ne pune isha edhe dje.
Dito.
ku je darzana mikesha ime evjeter ke humbur te kerkova kahdo neper kekrime dhe mene fund ja ku u takuam pas shum kohrash dikur ishe mburoja im
a je hala ajo pushk e vjete r
ku je darzana mikesha ime evjeter ke humbur te kerkova kahdo neper kerkime dhe ma ne fund ja ku u takuam pas shum kohrash dikur ishe mburoja im
a je hala ajo pushk e vjete r
Ne pune do shkova sigurisht.Keto festa zakonisht i harroj ti festoj edhe menyren e ketyre festave.Postuar më parë nga Davius
Me 1 Maj do jem ne shtepi se do festoj ditlindjen time me familjen
Me 2 Maj do dal me shoqet e mija![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
griliata tu kercy,honger,pi, bo gallat..ishalla man koha
mos luj se sta quj
Lumet ju qe po shkoni ka saraji,un 15 vite te tera 1 dhe 2 mjain e kam kalu ne saraj po keto 3 vitet e fundit sjam me atje.....vertet ka nje lezetllek sic thon ka aana jone
sidomos turniri ne futboll
te isha un ne saraj do takoheshim me Davius dhe thekthi a si e kishte nikun ai shoku ....
Krijoni Kontakt