Close

Rezultati i Sondazhit: Cila eshte linja me e mire ajrore qe keni udhetuar?

Votues
29. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • OLIMPIK

0 0%
  • ALITALIA

4 13.79%
  • ALBANIAN AIRLINES

2 6.90%
  • TURKISH AIRLINES

2 6.90%
  • AUSTRIAN AIR

4 13.79%
  • LUFTHANSA

9 31.03%
  • MALEV

2 6.90%
  • TE TJERA

6 20.69%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Kam udhetuar me avionet e Malev dhe Alitalia. Mua me ka pelqyer shume Alitalia, ndoshta ka rene tani se une kam udhetuar para 2 vjetesh me te, por ka qene nje udhetim mjaft komod dhe sherbimi shume i mire. Dhe Malev gjithashtu nuk ishte keq, por Alitalia me ka pelqyer jashtezakonisht shume, vetem nese ka rene nga sherbimi tani kohet e fundit.

Imperator
    Albanian Perandory

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Alitalia, Albanian Airlines dhe Malevi jane linjat me te keqija qe kam provuar. Alitalia ka nje sherbim te ulet. Avionet e Albanian Airlines jane si karroca me kuzhinieta. Malevi ka amortizatore te skaduar, kur takon avioni eshte njelloj si te hidhesh nga kati i dyte i nje ndertese...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Me Lufthansa nuk kam udhetuar, po Austrian me ka pelqyer ne krahasim me te tjerat, edhe Turkish nuk ishte keq, por me te kam udhetur gjithmone ne business clas....... Alitalia dhe Malev do te thoja jane skandaloze.
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Nuk po lexoj fjale te mira per Alitalia
    Une kam udhetuar para 5 vjet me te dhe kam ngelur teper e kenaqur
    Ndoshta avioni per udhetime te largeta ka me kushte,ushqimi shume i mire,sherbimi perfect
    Me vertet kam ngel shume e kenaqur
    Une si kompanit me te mira vecoj Alitalia dhe Lufthansa
    Se fundi mund te them dhe Olimpik pasi eshte nje nga linjat direkt qe kam perdorur,dhe nuk ka lodhje,no Tranzit

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Elena: Nuk flasin fjale te mira per ata persona qe kan ardhur nga Mal Pensa apo nga Torino, pasi ne keto dy Aeroporte jane dy Avione te viteve 1975 MZ430 te cilet nuk jan komode dhe jan me Sedilje 2 3 2 te cilet jane po thuaj se jashte perdorimit. Per ata persona qe vijne trafik nga England - Italy - Albania nuk i shajne. Po per keto dy avione MZ430 dhe MZ450 jane per tu share me te vertet pasi dhe paraqitja e Stjuardesave le per te deshiruar, jane ne nje moshe te madhe drejte pensionit, sherbimi skandaloz, papasterti gjithandej, bejne nje zbritje te rendomte qe me pak fjale ti sjellin zorret te goja. Per linjat e tjera te Alitalia nuk di ca te them pasi nuk i kam provuar keto qe kam provuar po te them.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e Jano
    Anėtarėsuar
    09-09-2006
    Vendndodhja
    Bukuresht
    Postime
    44
    Une do te vecoja kompanine gjermane LTU International. Aeroplane te rinj. Ushqimi fantastik.
    Olimpic grek gjithashtu jo keq.
    Alitalia Italiane, me kujton ato linjat shqiptare Sarande-Tirane (me autobus sigurisht).
    Pislleku pisllek. He te biem tani, he te biem pastaj. Dhe bileta aspak e lire.
    Feja e shqiptarit eshte shqiptariA

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Elena: Nuk flasin fjale te mira per ata persona qe kan ardhur nga Mal Pensa apo nga Torino, pasi ne keto dy Aeroporte jane dy Avione te viteve 1975 MZ430 te cilet nuk jan komode dhe jan me Sedilje 2 3 2 te cilet jane po thuaj se jashte perdorimit
    Une flas per nje udhetim Boston-Tirane...

Ka qene skandaloze.. si ne autobuz mu duk vetja gjith udhes.. vetem tronditje kishte..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    British Ariways eshte shume nice si ne oraret dhe ne sherbimin gjate udhetimit
    Kurse ALITALIA dhe MALEVI jan linja cop cop si ne oraret dhe sherbimin
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Fluturimet, linjė direkte Tiranė - Nju Jork

Dy kompani amerikane fillojnė fluturimet direkte Shqipėri-SHBA. Ēmimi 469 euro vajtje, 795 vajtje-ardhje

Duke filluar nga dita e sotme, shqiptarėt do tė mund tė fluturojnė nė Shtetet e Bashkuara tė Amerikės me linjė direkte Tiranė - Nju-Jork. Shoqėritė amerikane ajrore "Adriatic Eagle Air" dhe "American Trans Air", njoftuan se do tė fillojnė fluturimet direkte Tiranė - Nju-Jork dhe anasjelltas, njė herė nė javė. Me avionėt, me kapacitet 317 vende. Avioni do tė niset nga Nju-Jorku ēdo tė shtunė dhe mbėrrin nė Tiranė tė dielėn, ndėrsa udhėtimi i anasjelltė do tė nisė nga Tirana ēdo tė hėnė dhe mbėrrin nė Nju-Jork tė martėn. Njėkohėsisht do tė funksionojė dhe linja direkte Nju-Jork - Prishtinė dhe anasjelltas. Nga Prishtina nisja do tė kryhet ēdo tė mėrkurė. Biletat e udhėtimit, do tė kushtojnė 469 euro vetėm vajtje dhe 795 euro vajtje - ardhje gjatė sezonin tė rregullt. Burime nga dy kompanitė bėnė tė ditur se pėr momentin ėshtė planifikuar qė fluturimet tė vazhdojnė vetėm pėr sezonin pik, nga qershori deri nė shtator. Por, nėse kėrkesa do tė jetė e lartė, atėherė periudha e fluturimeve mund tė zgjatet. Ardhja e dy kompanive tė mėdha ajrore amerikane nė Tiranė pėrkon me vizitėn e Presidentit amerikan, Xhorxh Bush.

Tregu i fluturimeve

Tė dhėnat nga Aeroporti Ndėrkombėtar i Tiranės, flasin pėr njė rritje tė ndjeshme tė numrit tė pasagjerėve qė fluturojnė nga Shqipėria nga viti nė viti. Kėshtu, pėr vitin 2006, numri i pasagjerėve shėnoi njė rritje me 15% krahasuar me vitin e mėparshėm, ndėrkohė qė numri i fluturimeve u rrit me 2,5%. Megjithėse mungojnė tė dhėnat e sakta financiare pėr paratė qė qarkullojnė nė kėtė treg, ekspertėt llogarisin se volumi vjetor i tij luhatet nė shifrat e 200 milionė eurove.

Ėshtė pikėrisht kjo rritje e tregut dhe pėrmirėsimi i infrastrukturės sė aeroportit, ajo qė po sjell njė rritje tė interesit nga kompanitė e mėdha ndėrkombėtare. Pas hyrjes sė "British Airways" dhe gjigandit gjerman "Lufthansa", gjatė vitit tė kaluar, kėtė vit nė Shqipėri vijnė dhe dy kompani prestigjioze fluturimi amerikane. Konkurrenca nė rritje po sjell nga ana e saj edhe ulje tė ēmimeve, ndėrkohė qė drejtuesit e shoqėrive ajrore mendojnė se potencialet e rritjes sė tregut shqiptar janė edhe mė tė mėdha. Por kjo rritje frenohet nga fakti se shqiptarėt kanė ende shumė vėshtirėsitė pėr t‘u pajisur me viza.

Gazeta Shqip
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 12-06-2007 mė 04:09
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2005
    Postime
    5

Nje Pyetje...

kAM DEGJUAR SE DO TE FILLOJE LINJA FLUTURUESE ME ALBANIAN AIRLINES NGA BRUXELLE_TIRANE_BRUXELLE.mE DUKET SE FILLON NE FUND TE QERSHORIT POR NUK DI SE SI MUND TE REZERVOJME BILETAT NGAQE NUK PO GJEJ NDONJE ADRESE TE TYRE NE INTERNET.nE QOFTESE NDINJE NGA JU DI ME SHUME.DO TJU LUTESHA TE NA I THONI.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon dhėnia e tapive pėr proēesin e legalizimeve
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 22-02-2013, 12:31
  2. Kontrate 950 milion euro me dy kompanitė lidere pėr prodhimin e energjisė nga uji
    Nga white-knight nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 26-03-2010, 12:16
  3. Area 51 - Baza ajrore me sekrete e SHBA-ve.
    Nga pendex nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 15:07
  4. Tomas Pochari, nje histori suksesi ne SHBA
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-06-2003, 21:22
  5. POLLO: KOMPANITE SHQIPTARE NE RINDERTIMIN
    Nga ganoid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 21-04-2003, 10:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •