Close

Rezultati i Sondazhit: Kush eshte lojtari me i mire i ketij Championsi?

Votues
63. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Kaka ( Milan )

33 52.38%
  • Ibrahimovic ( Inter )

1 1.59%
  • Totti ( Roma )

0 0%
  • C. Ronaldo ( Manchester Utd. )

16 25.40%
  • Ronaldihno ( Barcelona )

7 11.11%
  • David Villa ( Valencia )

0 0%
  • Drogba ( Chelsea )

0 0%
  • Gerrard ( Liverpool )

4 6.35%
  • Junihno ( Lyon )

2 3.17%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Ore Aldi , po goca sikur ka thene me larte ''duke u rritur si talent''
    Pastaj ka dhe talenta 25 vjecar si puna jote ( te djegur ) Hahahahahaha
    Te rras ..... Liverpul shttttttttt
    Dhe lojtari me i mire eshte Kaka .. Pik . Nje lojtar qe mund te mari ne krah cdo ekip
    Rossoneri !

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Bla Bla Bla, kush e kush te flasi per ekipin qe dashuron, nuk pash njeri te pasqyroj realitetin. C. Ronaldo eshte super talent dhe ngelet i till. Kaka po tregon dhe njeher qe Brazili ka nxjerr gjithmon super lojtar dhe nuk eshte e habitshme qe per momentin eshte nje nga lojtaret ne forme dhe qe meriton te jet kandidat kryesor per "Topin e Arte". Mos harroni Gerrard qe nje individ i vetem po ploteson te gjitha boshlliqet ne repartin e mrojtjes, mesfushes, dhe po luan dhe rolin e sulmuesit. Nuk eshte per ta nen vleresuar kete super lojtar eshte nje nga me te miret tani per tani ne mesfushe dhe duhet te jete perball kaka-s per "Topin e Arte". Per Messi-n nuk kam ca te them po tregon qe eshte nje Super Yll dhe qe eshte me larte se c'do lojtar tjeter ne repartin qe luan. Vit per vite po piqet akoma me shum si lojtar dhe po tregon qe jam super lojtar dhe jo i lakuar kot me kot si Maradona i koheve moderne.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Padyshim ai qe ben diferencen, deri tani Kaka
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga SaS
    e pe mire vidic cfare beri ndeshjen e kthimit !!! kaka shenoi prape !!! e pame edhe c ronaldon cfare beri !!! nje gatuzo eshte me shume se 10 c.ronaldo !!! nuk e kuptoj pse ju te interit edhe te juves beheni me manchesterin !!! se dija qe kishte kaq shume tifoza manchesteri !!!
    C'ne tifozat e Juves me Manchesterin .
    Une bej tifozllek per Milanin ne Ch.L edhe pse jam tifoz me Juventusin , sepse Juvja nuk loz kete vit e as vitin tjeter .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 03-05-2007 më 19:48

il capitano Maska e SKAFISTI_VL
    Anëtarësuar
    02-12-2003
    Vendndodhja
    n/a
    Postime
    24
    KaKa .. .
    " proud to be an Interista "

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY
    Talent 25 vjecar !!!! LoOoL .... Mesa di un, talentet dalin qe ne moshe te vogel, aty te 17-19 vjec, ne ate kohe Kaka-n vetem Pelja e njofte qe e coi me mik ne boteror. dhe ishte 20 vjec... ( Aq me teper nuk luajti nje pjese loje ne boteror ) Talent vetem nje eshte ai..... Lionel Messi
    Aldi te kujtoj se te lista lart s'e kane vene Messin tend meqe eshte aq talent sa thua ti, pa dashur t'i heq meritat, sepse eshte vertete lojtar shume i mire. Sa per talentet, talenti i vertete eshte nje femije 3 vjeçar anglez qe arrin te luaje si nje i rritur...
    Pyetja eshte cili nga lojtaret ka qene me i miri per kete vit ne Champions League, me sa duket Messi po spikat vetem ne kampionatin spanjoll. Mos u merzit se do rritet edhe ai e nje dite do behet si Kakà ne Champions, eshte akoma i ri
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar më parë nga Manci
    Me i mire ka qene CRISTIANO RONALD kjo dihet. Kujtoni se cka i ndodhi ROMES ne Angli hahaha
    Po ti e kujton cfare i ndodhi Manchesterit ne Angli dhe ne Itali

C.Ronaldo nuk diskutohet qe eshte 1 talent fenomenal por eshte akoma i ri per ti dhene barren e rende te coje ekipin perpara.Edhe pse ai u mundua,u pa qarte ne San Siro sa vuante ai presionin.

Kakà para 3 vjetesh ishte ne vendin e C.Ronaldos.Nuk mund te mbante peshen e Milanit qe e mbante Sheva dhe Gattuso.
    Kete vit Kakà tregoi qe eshte tashme i kompletuar si kampion.Teknike,i shpejt,finalizues,organizator.

Kakà per kete Champions League eshte lojtari me i mire edhe ne klasifikimet e Uefa-s(akoma sjane perfundimtare kuptohet)
    Nqs Milani do te fitoje Champions,Kakà-s sja heq dot njeri topin e Arte nga dora.

Sot po lexoja 1 interviste te Gattusos ku e pysnin cfare mendonte per topin e Arte,a do ta fitonte Kakà.
    Ringhio me ate thjeshtesine e tij pergjigjet:
    -Edhe po sja dhane,do ja japim vete.Do shkojme ta blejme dhe do tia dhurojme pasi kete vit e ka merituar.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el
    Aldi te kujtoj se te lista lart s'e kane vene Messin tend meqe eshte aq talent sa thua ti, pa dashur t'i heq meritat, sepse eshte vertete lojtar shume i mire. Sa per talentet, talenti i vertete eshte nje femije 3 vjeçar anglez qe arrin te luaje si nje i rritur...
    Pyetja eshte cili nga lojtaret ka qene me i miri per kete vit ne Champions League, me sa duket Messi po spikat vetem ne kampionatin spanjoll. Mos u merzit se do rritet edhe ai e nje dite do behet si Kakà ne Champions, eshte akoma i ri
    Po Messi tre ndeshje luajti ne champions, ishte i demtuar.... Si do dali lojtari me i mire i champions.. Messi de facto eshte lojtari jo me i mire i champions league, por dhe lojtari numer nje ne bote.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY
    Ne fakt Gerrard, C. Ronaldo dhe Kaka jane lojtaret qe po spikasin ne champions.

Liverpool fiton champions dhe Gerrard si lojtari me i mire i champions league.

Sikur Barca qe fitoj ket vit se ti qe vitin e kalum pate thon barca kampion prap do jet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une po flas per dy ndehsjet e fundit te milan ndaj bayern dhe man united them se eshte seedorf

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Genjeshtra me e madhe ne historine Shqipe
    Nga gladiator në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 219
    Postimi i Fundit: 06-01-2012, 14:55
  2. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Inter - Manchester United
    Nga strong_07 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 362
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 05:23
  4. BAYERN MUNCHEN kualifikohet
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 18:41
  5. Ekipi me i dobet i Champions League?
    Nga Eros në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 03-10-2004, 16:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •