Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    Pasioni për shkencën Maska e landi87
    Anëtarësuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60

Mos vënie e unazës

Dua disa nga mendimet tuaja!!!
    dikush i ben nje dhurate te dashures apo te fejuares dhe ajo thote qe e pelqen shume dhe thote nje faleminderit por ate unaze nuk e ve kurre ose vetem me kerkesen e djalit por gjithmone thote qe nuk shkon me rrobat ose do ta ve kur te vishem klasike apo gjera te ketij tipi.
    Ju lutem mund te me jepni disa mendime per kete rast?
    Ju faleminderit!
    dicka e bukur vjen gjithmon pas dickaje te keqe

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga landi87
    dikush i ben nje dhurate te dashures apo te fejuares dhe ajo thote qe e pelqen shume dhe thote nje faleminderit por ate unaze nuk e ve kurre ose vetem me kerkesen e djalit por gjithmone thote qe nuk shkon me rrobat ose do ta ve kur te vishem klasike apo gjera te ketij tipi.
    Ju faleminderit!
    me vjen shumkeq nese kjo gje ndodh ne ty
    kjo gje do te thote qe ajo vajze ka turp te thote te tjereve qe ate unaze ja ke prurur ti edhe nuk eshte e sigurte nese te do.
    nuk e shikon lidhjen seriozisht
    thjesht do te kete dike te defreje
    fatkeqesisht ekzistojne edhe femra te tilla

sepse nese do dike, sido qe te jete unaza, pe floriri, pe argjendi oseme diamand,ajo mbahet.
    se nuk kam degjuar asnje vajze te thote qe me ka dhene unaze i dashuri po e kam ne shpi
    zakonisht te gjitha e vene ne dore se eshte dicka qe cdo vajze i pelqen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga theodora* : 31-08-2007 më 09:32
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    land, ka njerez qe e kan per bezdi te mbajn unaze apo bizhuteri te tjera

kjo gje eshte mese normale .

shnet !!
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    edhe plaku im ka 30 vjet martu edhe e ka besdi te mbaj unaze !!! ajo nuk do te thote gje nese e ve apo jo unazen !!! rendesi ka te kete unazen ne zemer partneri ose partnerja !!! gjithe te mirat
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga landi87
    Ju faleminderit!
    Tani mundesite jane 2:

1.Ajo unaze eshte vertete e shemtuar dhe ajo femer eshte aq siperfaqesore,qe s'ka mend per tjeter gje vetem per pamjen,saqe ajo refuzon ta veje.
    Pastaj ka forma te tjera per te vene nje unaze nese ajo se do ne dukje: ta vere ne nje varese te gjate,keshtu s'duket.

2.Ajo s'ka mend per te pasur gje serioze me ate djale.

Tani per mendimin tim ne te dy rastet s'ja vlen te kalosh kohe me ate tipe.Kur dashuron nje njeri,gjeja me ordinere qe te dhuron ai qe dashuron,mund te te duket sikur te ka dhene boten.E jo vetem qe e ve,por e ruan si gjene me te shtrenjte qe ke.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Sikur ajo unaze te ishte me e shemtuara, pa lidhje me moden e tashme e ku ta di une se cfare...une po te isha me te vertete e dashuruar pas atij djali do e kisha vene ne gisht vetem per ti bere qejfin partnerit.
    Veprimi i vajzes eshte menefregizem kundrejt partnerit te vet.
    Ky eshte mendimi im.
    "The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Tani mundesite jane 2:

1.Ajo unaze eshte vertete e shemtuar dhe ajo femer eshte aq siperfaqesore,qe s'ka mend per tjeter gje vetem per pamjen,saqe ajo refuzon ta veje.
    Pastaj ka forma te tjera per te vene nje unaze nese ajo se do ne dukje: ta vere ne nje varese te gjate,keshtu s'duket.

2.Ajo s'ka mend per te pasur gje serioze me ate djale.

Tani per mendimin tim ne te dy rastet s'ja vlen te kalosh kohe me ate tipe.Kur dashuron nje njeri,gjeja me ordinere qe te dhuron ai qe dashuron,mund te te duket sikur te ka dhene boten.E jo vetem qe e ve,por e ruan si gjene me te shtrenjte qe ke.
    Jam dakord me Blue_sky.
    Jane dy mundesi qe i ka shpjeguar pa zbukurime e filosofira.
    Nje keshillerovoje ta pyesesh pse s'e ve gjithmone kur e pelqen aq shume?transparenza eshte gjeja me elementare, mbase pas vendimit te saj per te mos e vene unazen ka ndonje shkak feminor ose ka frike nga familja???
    Ka mundesi qe ta kete marre si nje propozim per te kaluar gjthe jeten se bashku dhe mbasi s'ndihet akoma gati ne kete monment.
    Gjithesesi flisni se eshte cdo gje me e lehte se sa duket (te pakten shpresojme

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga _DANIELA_
    Sikur ajo unaze te ishte me e shemtuara, pa lidhje me moden e tashme e ku ta di une se cfare...une po te isha me te vertete e dashuruar pas atij djali do e kisha vene ne gisht vetem per ti bere qejfin partnerit.
    Ky eshte mendimi im.
    Po sikur ky i dashuri yt ta marre vesh qe nuk te pelqen kjo unaze dhe ti e ve vetem per hatrin e tij ,ke menduar se cfare do te ndiente?Vere veten ne vend te tij dhe do e marresh pergjigjen
    Kesaj teme do i pergjigjesha keshtuun nqs te do apo jo nje femer e kupton ndoshta jo shpejt por me kalimin e kohes ajo nuk do mund te shtiret me.Por une besoj se ajo unaze do te jete "e shemtuar"dmth cheap dhe asaj mund ti vije zor nga shoqet e saj te cilat mund te kene unaza me te shtrenjta .Dhe une kam nje varese te bukur te cilen e kam dhurate nga burri por eshte sh e trashe dhe mua do me pelqente dicka me fine dhe ja thashe ne sy e kjo nuk do te thote qe nuk e dua burrin tim, ok?!
    TE UROJ GJITHE TE MIRAT

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga _DANIELA_
    Ky eshte mendimi im.
    Jam shum dakort me ty,do e mbaja ate unaz edhe te ishte prej teneqeje..
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Citim Postuar më parë nga policja
    Po sikur ky i dashuri yt ta marre vesh qe nuk te pelqen kjo unaze dhe ti e ve vetem per hatrin e tij ,ke menduar se cfare do te ndiente?Vere veten ne vend te tij dhe do e marresh pergjigjen
    Kesaj teme do i pergjigjesha keshtuun nqs te do apo jo nje femer e kupton ndoshta jo shpejt por me kalimin e kohes ajo nuk do mund te shtiret me.Por une besoj se ajo unaze do te jete "e shemtuar"dmth cheap dhe asaj mund ti vije zor nga shoqet e saj te cilat mund te kene unaza me te shtrenjta .Dhe une kam nje varese te bukur te cilen e kam dhurate nga burri por eshte sh e trashe dhe mua do me pelqente dicka me fine dhe ja thashe ne sy e kjo nuk do te thote qe nuk e dua burrin tim, ok?!
    TE UROJ GJITHE TE MIRAT
    Ti thua qe ti kishte dhuruar nje unaze me diamant ajo do e vinte ne balle ne vend te gishtit.
    Atehere une do thoja qe ajo vajze eshte materialiste.
    Shrihi kembet sa ke jorganin thote populli.
    Per mua ka rendesi xhesti dhe jo vlera materiale
    Gjithe te mirat te uroj edhe ty.
    "The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si lindën grupet kriminale shqiptare dhe format e para të trafikut.
    Nga BlueBaron në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-02-2020, 15:34
  2. Mistere
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 18-06-2012, 10:28
  3. Rama rizgjidhet kryetar i bashkisë së Tiranës
    Nga Humdinger në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 564
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 23:08
  4. Olldashi apo Rama?
    Nga DYDRINAS në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 252
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 15:43
  5. Kryeqyteti, Tirana në kaos me trafikun rrugor
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 31-12-2006, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •