Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 221
    Dua qe ai te jete nje person qe sa me teper flas me te, aq me teper me merr malli dhe me mungon.

Te jete nje njeri qe te mbaroj fjaline time dhe une te atij dhe qe ta di ca mendoj une pa e thene une fare.

Te jete nje njeri qe ka nje zemer dhe shpirt te madh dhe qe me adhuron per ate qe jam dhe jo per cfare mund apo duhet te jem.

Te jete nje njeri qe mos te me bej thjesht mua per te qeshur, por qe te bej zemren time te qesh.

Te jete nje njeri qe une shkoj ne gjume cdo nate duke u lutur per te dhe ngrihem cdo mengjes duke thene emrin e tij.

Te jete nje njeri qe te ben te ndihesh njeriu me i rendesishem dhe me special ne bote por ne te njejten kohe te mos thoje "po ashtu eshte si thua ti" thjesht per te te bere qejfin.

Te jete VETVETJA. (Hmmmmmmm.....me duket se e kam gjetur une kete, por mos i thoni gje :P ))))))))))))))))
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 09-12-2007 mė 10:31

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Te luajme deshirash:
    e dua te jete e pavarur e sigurte ne vete, pak me temperamente se une por shume inteligjente. (Se temperamentin ia zbus une) me qetesine time de mosreagimin ne gjera qe te tjeret i nxjerrin taktit. Te jete ditur, te kete sens per risi, dhe te dije te udheheq buxhetin shtepiak (une nga keto nuk merrem vesh fare) por shpenzimet i kam shume te vogla. Te jete romantike per aq sa mund ta inspiroj une, te dije kur jam lodhur nga puna e tepert dhe te gjeje menyren se si te me mashtroje ashtu qe ta le punen pak para se te me bije te fiket. Te kete nje trup (te mrekullueshem) atletje dhe nje fytyre me shikim qetesues.

A ka me? jo, per momentin me mjafton kaq; qe me kujtohet se kam lene dicka anash do te kthehem ta plotesoj.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Dua qe ai te jete nje person qe sa me teper flas me te, aq me teper me merr malli dhe me mungon.

Te jete nje njeri qe te mbaroj fjaline time dhe une te atij dhe qe ta di ca mendoj une pa e thene une fare.

Te jete nje njeri qe ka nje zemer dhe shpirt te madh dhe qe me adhuron per ate qe jam dhe jo per cfare mund apo duhet te jem.

Te jete nje njeri qe mos te me bej thjesht mua per te qeshur, por qe te bej zemren time te qesh.

Te jete nje njeri qe une shkoj ne gjume cdo nate duke u lutur per te dhe ngrihem cdo mengjes duke thene emrin e tij.

Te jete nje njeri qe te ben te ndihesh njeriu me i rendesishem dhe me special ne bote por ne te njejten kohe te mos thoje "po ashtu eshte si thua ti" thjesht per te te bere qejfin.

Te jete VETVETJA. (Hmmmmmmm.....me duket se e kam gjetur une kete, por mos i thoni gje :P ))))))))))))))))
    Sa shum me do, e di qe me mungon.

Kete ta dedikoje ty...

Dhe pse me ke bere te vuaj,
    Ne Zemer do te ruaje.
    Dhe pse me ke bere te qaj
    Ne zemer do te mbaje.

J/k.

Deada: Yllo mundohu te shkruash me shkronja te vogla. Rendesi ka c'fare shkruan, une e kuptoje qe te mungoje dhe me do shum

Po te pakten mos e shpreh kaq hapur se behet bajat.

Puccc
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 09-12-2007 mė 10:32
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Talking

"Sa shum me do, e di qe me mungon.

Kete ta dedikoje ty...

Ne Zemer do te ruaje.
    Ne zemer do te mbaje.

J/k.

Deada: Yllo mundohu te shkruash me shkronja te vogla. Rendesi ka c'fare shkruan, une e kuptoje qe te mungoje dhe me shum

Puccc"

Ladies and gentlemen, shoke edhe shoqe, motra e vellezer........

Jam shume e lumtur qe me doli nje i dashur qe nuk e dija qe ekzistonte por qe me paska ne zemer. O zotttttttttt o zotttttttttttt sa me dashka.....

Lum si une per ate qe kam qe nuk eshte xheloz se keta djemte e sotem te ndakan nga burri me pahir :P:P:P:P

Po meqe erdhi muhabeti deri ketu.....Trendafili qe kur me paske vezhguar mua ti, studiuar edhe me ne fund dashuruar??????!!!!!!! (I llahtarshem paske qene per zotin )

Pastaj hon une te bera te qash e te vuash se une i pelqej trendafilat te kuqe, roze e te bardha, ti me solle blu. Me thuaj cik kush e ka fajin :P

Tani persa i perket punes se te shkruarit, sa sensitiv qe jeni mor zot. Une psh nuk e shikoja dot ca kisha shkruar me ate pa xham keshtu qe i zmadhova shkronjat dhe duket shume me bukur Lerini mo femijet te shprehin dashurine e tyre si ua do qejfi. Mire komshija, po s'te lene as keta rehat :P:P

Pucccccccccccccccccc yvin time une edhe e di ai se kush eshte

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    "Sa shum me do, e di qe me mungon.

Kete ta dedikoje ty...

Ne Zemer do te ruaje.
    Ne zemer do te mbaje.

J/k.

Deada: Yllo mundohu te shkruash me shkronja te vogla. Rendesi ka c'fare shkruan, une e kuptoje qe te mungoje dhe me shum

Puccc"

Ladies and gentlemen, shoke edhe shoqe, motra e vellezer........

Jam shume e lumtur qe me doli nje i dashur qe nuk e dija qe ekzistonte por qe me paska ne zemer. O zotttttttttt o zotttttttttttt sa me dashka.....

Lum si une per ate qe kam qe nuk eshte xheloz se keta djemte e sotem te ndakan nga burri me pahir :P:P:P:P

Po meqe erdhi muhabeti deri ketu.....Trendafili qe kur me paske vezhguar mua ti, studiuar edhe me ne fund dashuruar??????!!!!!!! (I llahtarshem paske qene per zotin )

Pastaj hon une te bera te qash e te vuash se une i pelqej trendafilat te kuqe, roze e te bardha, ti me solle blu. Me thuaj cik kush e ka fajin :P

Tani persa i perket punes se te shkruarit, sa sensitiv qe jeni mor zot. Une psh nuk e shikoja dot ca kisha shkruar me ate pa xham keshtu qe i zmadhova shkronjat dhe duket shume me bukur Lerini mo femijet te shprehin dashurine e tyre si ua do qejfi. Mire komshija, po s'te lene as keta rehat :P:P

Pucccccccccccccccccc yvin time une edhe e di ai se kush eshte
    Une di qe ti i ben si Magelani, po jo kaq larg e larg te pakten bjeri drejte per drejte, apo hecen me idelogjin e pleqve qe rruga e shkurter te nxjerr gjat.

Une e di moj vajze qe me do dhe te dua, po te pakten mos luaj rolin e viktimes, pasi nuk te pelqen te me ekspozosh dhe kete gje e pranoje dhe se diskutoje se vete ma pohove

Lexoje postin me poshte

Trendafili ti e di qe une te dua dhe c'do frymemarje e imja eshte per ty. Nuk kam deshire qe te te ekspozoje dhe te shikojne njerezit se sa te dashuruar jemi. Pasi lind xhelozia tek te tjeret dhe mundohen qe te na prishin pune.

Te dua shum trendafili im i shtrenjte.
    Nuk besoje se mund te fallcifikohen faktet.

Kalofshi mire dhe na falni per nderhyrjen ne nje teme qe nuk ka lidhje me shprehjen e dashuris.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerrard : 09-12-2007 mė 01:32
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

[QUOTE DeAdA=17699999] Trendafili ti e di qe une te dua dhe c'do frymemarje e imja eshte per ty. Nuk kam deshire qe te te ekspozoje dhe te shikojne njerezit se sa te dashuruar jemi. Pasi lind xhelozia tek te tjeret dhe mundohen qe te na prishin pune.

Te dua shum trendafili im i shtrenjte. [/quote]

O zotttttttttttttttt sa kredi qe me jep njehere.....pa pa pa.........

Qe ketu duket qe ky eshte fallsifikim se une s'jam romantike fare

E dyta s'e kam problem ta shpreh dashurine se nuk dua t'ja di shume ca mendojne njerezit

E treta kam alergji nga trendafilat prandaj dihet qe nga ty po e po njehere

E zezaaaaaaaa keta te lene ne dere te babait me pahir :P

P.S. Mos shfrytezimi i postit duhet te jete nr. 1 sepse perndryshe te hodha ne gjyq edhe te ma paguash ti dasmen edhe muajin e mjaltit......oj ky.......

Kaq kisha dhe me falni perseri per kete postim pak ndryshe nga tema.

Kalofshi mire te gjithe

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    vec ni femen nuk ka qysh du une.. kshtu si m'duhet me bo kombinime.
    "Qė t’i ēqitėsh kėta . . . duhet t’u preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tema u pastrua nga postimet jashtė pėrmbajtjes sė saj.

Diskutim tė kėndshėm nė vazhdim.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Dhe pa nje vesh, dhe pa nje sy, dhe pa nje kembe dhe pa nje krah, veē me shume mėntė, do te ishte e vetmja gje qe do te kerkoja.

Your Soul Is Mine!! Maska e Gregorian
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

ahahahhhah e bukur kjo..teme

Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Si do e deshironit partnerin/patneren tuaj?

Te ishte e/i gjate,e/i e shkurter,e/i mesatar?
    Te ishte e/i dobet, e/i shendosh,e/i mesatar?
    Te ishte e/i bukur ,me nje trup te persosur,apo mesatar
    Jeni te mirpritur per tu shprehur

ta kete zemren e bardhe....do te ishte me se e mjaftushme...po ja dite kuptimin kesaj fjalie...nxirr nje konkluzion ne temen e lartpermendur nga ti..

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Planifikimi familjar!
    Nga Reina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 02-07-2008, 15:43
  2. Statusi i ardhshem i Kosovės!
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •