ohuuuuuuuuuuuuuuuuu
shifni si esht puna
partneri ideal mashkull duhet te jet romantik edhe buRRe.(s'diskutohet qe do jet e besnik sic jan BURRAT e vertet).
Po ne realiten nuk ekziston asnjeeeeeeee i tilleeee
prandaj e ju po vazhdnoni te thoni.
Tani sa per femrat nuk shahen (ka ca 0.0001% qe jane per t'i varur) sepse kur kemi respekt per nje femer kemi respekt e per ate qe na ka lindur ne.Apo jo.
Fund me mall
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Vallai pa nje sy pa nje kembe, pa nje dore etj etj, nuk martohem hic me mire, se jeta tek e fundit eshte jete ne cift, ca do bej un me nje sakate gjith jeten aman? Te jete e zgjuar sa te doje o burre i dheut, ama te merr malli te ikesh ne noj restorant, apo diku tjeter, se do rrin te gjith duke te pa sakaten/qorren me vete.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mirmengjes
Duket qarte se, ne jete, nuk ke hasur te komunikosh me ndonje qe ka lindur handikap, apo qe, jeta, ia ka dhuruar handikapin nga nje traum, aksident, etc.
Do te sygjeroja qe te flisje me dike, qofte ai/ajo, dikush qe nuk e ke njohur kurre, nese rastesia do te ēonte te shikoje dike me handikap, ndalu, ndale dhe beji disa pyetje, te thjeshta, per jeten ne pergjithesi, se si e shikon ai/ajo jeten, si do te donte te ishte dhe se si e perballon ate qe eshte, ate jete qe i eshte dhuruar.
Dhe, mendo pakez ; Po sikur nje njeri i tille te ishte motra,vellai tend !!! ???
Po sikur nje njeri i tille te ishe vete ti ??????
A do ti pranoje ti gjera te tilla, si ato qe ti thua me larte ? Do te benin ato te ndjeheshe mire ? - Jam i sigurte se jo .
Ndoshta do te mendosh se, une, vuaj handikapin ne keto momente, apo vellai apo motra ime e vuajn, ndaj po flas keshtu. - Po te them se Jo, por, t'me besosh, se kam folur me nje handikap, nje njeri qe ishte paralizuar nga kembet, dhe qe tani me, i duhej t'i kacavirrej nje karroce per te levizur, dhe me beso, se prej gojes se tij, kam degjuar gjera qe nje njeri jo handikap, nuk mi kishte thene kurrė.
Tani po te bej dhe nje pyetje : Nese do ta gjeje bashkshorten tende, -- nje njeri jo handikap, dhe do ta shijoje jeten me te, "Restoranteve" apo "Diskove e Bareve " e shum gjera te tjera , qe do te doje te beje ti ne jete, udhetimeve per shembull --, por qe ne nje moment, nga nje aksident, dhe kjo fare pak kohe mbas marteses tuaj " 1 vit apo 2 a ndoshta me pak " do te ndodhte qe ajo do te mbetej handikape, ti ē'do te beje ????????????????,
Do ta ndaje ?????? Per te rigjetur nje jo handikape ????????,
E nese me te, do te kishe dhe femij !!!!!!!!!!!!!!!????????????????
Me sa shkrove me larte, kuptova se ty do te vritnin shikimet e te tjereve nese perkrah teje do te ishte nje handikape. Une po te them se, ato shikime, nuk do te ishin hedhur drejt teje me perbuzjen " shiko ate, eshte martuar me nje handikape", por, drejt asaj, me keqardhjen " sa keq e shkreta, vuan " dhe serish, do te gjeje ne ato veshtrime, dhe ndjenje denese, faji, te dikujt qe jeten e quan te veshtire, kur perreth tij ka shum e shum probleme, por, qe harron se "Zoti" apo " Nėna Natyre" i ka dhene gjithshka per ta bere jeten te bukur. Pra, ai/ ajo , ata, i kane dhe duart dhe kembet, dhe syte, dhe se ajo qe u mbetet, eshte vetem ti vene ne pune. Pra do te gjeje ne ato veshtrime dhe "Kurajon" qe ata do te lexonin ne handikapin e dikujt qe do te ishte prane teje.
Se fundmi, nuk duhet perbuzur, i dashur Apollyon, se jeta ka dhe supriza, dhe ndonje here, ndodh qe te suprizohemi, pikerisht, at'here kur nuk do ta mendonim se ... .
Dite te mbare, per ty.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlackEagle : 12-12-2007 mė 05:49
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Me dole aty ku doja une.Tani po te bej dhe nje pyetje : Nese do ta gjeje bashkshorten tende, -- nje njeri jo handikap, dhe do ta shijoje jeten me te, "Restoranteve" apo "Diskove e Bareve " e shum gjera te tjera , qe do te doje te beje ti ne jete, udhetimeve per shembull --, por qe ne nje moment, nga nje aksident, dhe kjo fare pak kohe mbas marteses tuaj " 1 vit apo 2 a ndoshta me pak " do te ndodhte qe ajo do te mbetej handikape, ti ē'do te beje ????????????????,
Do ta ndaje ?????? Per te rigjetur nje jo handikape ????????,
E nese me te, do te kishe dhe femij
Eshte gje tjeter kur eshte ne lindje handikap, edhe gje tjeter kur ben aksident edhe mbet e tille, sepse ne nje rast si ky, normale qe kur martohesh thuhet edhe fjala "deri sa vdekja tju ndaje" atehere do rrija me te edhe ne te mire e ne te keq.
Por sdo martohesha me dike qe ka lindur e tille, mo me keqkupto. Ama ne nje rast aksidenti do e doja gruan time sic e kam dashur ne fillim, ska lidhje kto jan fatkeqesi te jetes edhe smund ti kthejm shpinen personit qe duam sepse i ndodhi nje fatkeqesi ne jete.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
si yll e ke thene,, nuk i ka hije as mashkullit por femres jo se jo,just looks like a b,tch ne pamje figurative
partneri im,no chance me pi,duhan,ose alkol
si do e doja une partnerin.
nje person qe me degjon kur kam dicka per te thene,ose mendimet e mia, nje person qe e mer ne konsiderate vendimet dhe mendimet e mia, nje person te qeshur,smart,edhe shume funny.
nje person qe te me perqafoj dhe te me puthe cdo nate dhe cdo mengjes.
nje person qe nuk me ben auto kritike per gjerat qe bej por te me flasi si mik.
nje person qe te me mbeshtesi kur kam gabim ose kur kam te drejte,( kete e diskutojme lol )
nje person qe i qan me lot kercimet popullore shqiptare .looool
nje person mesatar
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
partneri im do te doja te ishte pak me i gjatse un diku kah 70 in dhe jo shum i shendosh dikun kah 176 pound.ti kete syte geshtenj floket te gjate pak mbi supe dhe te kete mustaqe dhe mjeker artistike.Te vishet si djal i prap sepse duket me bukur kjo eshte dukja e jashtme
dua te kete shpirt artisti dhe te jete jo shum sentimental i hareshem dhe te jete gati qe qdo here te ma bej qejfin![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaTaLiNa : 26-12-2007 mė 12:32
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
Kush te ka thene ty qe s'kane qene romantike ne ate kohe ?
Se gjyshi im kur kishte gjyshja ndonje pervjetor s'harronte pa i blere ndonje gje dhe biles kur mblidheshim ai nxirte dhuraten dhe ne na kapte gazi te gjithve .
E thoshte zergellisuni -zergellisuni po ju martuat i thoshte mamase ,tezes apo dajave po kete kam une qe mbahem tani ne pleqeri hde sme merzitet kur i kerkoj ndonje gote uje ,kurse po tju urdheroj juve do shfryni 200 here
Biles deri sa vdiqen fjeten ne nje krevat me njeri tjetrin aq mire kane shkuar
ha-ha se u bene per te kujtuar se kane kalur ca kohe qe nuk jetojne me
Litare ska me ne kete kohe se ta le litarin tek shtepija dhe mba ruaj litarin ti pastaj .
[B][I]Si do e deshironit partnerin/en tuaj?
"Me fantazine tone" e deshirojme nje personazh/e te shkelqyer ne aparencen e jashtme, si psh:
Monika Bellucci, Jesica Alba ose si vellinat e fiksit, e ku ta di un qe me pelqejne shume por s'me vine ne mendje, por kur gjejme personin/en e zemres, dashurohemi dhe na duken (per syrin tone) me te bukura/ur sesa personazhet e imagjinatave tona.
Konkluzioni: Kush e ka gjetur, i pelqen siē e ka.
Kush se ka gjetur, te gezoj imagjinatat.
Krijoni Kontakt