Jam shoqe,jo shok![]()
Dmth sipas llogjikes tende njeriu nuk u deshka zhvilluar shume intelektualisht se ndryshe s'gjen llojin e tije?Hahahahahahahahahahaha!
Jam shoqe,jo shok![]()
Dmth sipas llogjikes tende njeriu nuk u deshka zhvilluar shume intelektualisht se ndryshe s'gjen llojin e tije?Hahahahahahahahahahaha!
Kam vetem nje limit: qiellin!
^^^
O shoku shoqe,me duket se ben lojra fjalesh tani!![]()
Kush tha se njeriu,nuk u dashka zhvilluar shumei ntelektualsiht,se nuk mund te gjej dot partnerin e duhur!Nese lexon me kujdes,postimet e mia do kuptosh qe,pika ime ishte; qe te krijosh steriotipe ne koke per partnerin ideal,nuk eshte e duhur sepse anjehere nuk del ashtu si ti e ke menduar,sepse ne kete bote perfeksioni nuk ekziston,prandaj doja te thoshja,qe t'i mase ke menduar shume gjera per partnerin ideal,por ai nuk mund t'i kete te tera ato,por mund te kete shume gjera pozitive qe ty te pelqejne te ai,atehere t'i ca do besh do t'a braktisesh vetem pse nuk doli ashtu si t'i e kishe menduar!![]()
Te Jet Shtremse Ashtu i Kam fiksim Se I drejtoj un
Ashtu sic eshte. Nuk jam skulptor per te ndryshuar forma.
Kur ta gjej u tregoj si eshte, atehere do ta di si e kam dashur.
Barca
Ashtu sic eshteasgje ndryshe..
#VamosArgentina
re dreq paske rene koke e kembe brenda ti pse nuk thua?! por ki kujdes se dashuria e tepert lendonPostuar mė parė nga Trendafili-Blu
une per vete e kam zgjedhur mbase nuk eshte shume i bukur (dhe une ashtu e dua se ma marrin te tjerat)por ka nje zemer flori dhe me mban si mbretereshe byeee
Burrin e dua sa me te shemtuar qe te jet vetem i imi...
Kurse te dashurin e dua yll bote!
just kiddinggggggg![]()
ketu mungoka gjeja me kryesore TruriPostuar mė parė nga bebushja
jeshét prčmč ne aliarčm
jeshčm more jeshčm
po drita skeshčm
LOL...pse habitesh t'i shoku?Ajo mase se do per muhabet ate,dhe e ka shkruajtur me vetedijshmeri te plote pershkrimin besoj!lolPostuar mė parė nga xhori
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt