Close
Faqja 3 prej 23 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 221
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    Si e du partenerin tim ?
    -i gjat po se jam vet e gjatź kur me thot dikush ka 170 ...

-te ka nji katakter qe shifet ne fytyrź, ftyra reflekton ate qe ka ne zemer ne kokź e ne trup !
    -te jetź demoktat e sportist ne bised , biseda asht nji pjes shum me rendesi dhe respekti i femres e jo une burr e ti gru ...dialogu ka shum resedi dhe respekti, ska ma femer budalle e mashkull herkyl ! por ka harmoni ...

-ngjyra e syve ska rendesi por shiqimi , ka mashkuj qe nuk din me kqyr po din me folź ...ok...disa din me shkru ok ...disa komunikojn ne sy , komplisiteti vjen kur asht deshira e dyanshme.

-te don jeten,me dasht jeten dot thot me ja dit vlerat e jetes me nda te keqen nga e mira me ik te keqen me kerku te miren nji lloj fillozofije ...
    -te mos asht fanatik ne fe, ne politik, ne sport, ne bindje meselesh ...por me moderim te gjitha, dqo extrem te qet nga vetja ....
    -dhe se fundi pasuria a ka vlerź ?
    ka edhe ska
    -pat pasuri ka edhe miq shum , pra e ki edhe miqsin e madhe rreth vetes 24/24 e nji dit te pelcet durimi se ndihesh me tepe mace se femer ....

-te asht i vorfur, e ke te gjith farefisin e tij ne kokź 24/24 se ata qe skan din me lyp ket e di shum mirź...pra nese nuk ep pare te thojn gruja paska pantolla veshur e jo fustanź ...

A mendoni qe ekziston parteneri qe kerkoi une ???? ...

Dorontina ti moj goc po kerkon dicka perfekte por ta garantoj nuk egziston sepse po te ishte gjhithcka perfekte atehere sdo kishte kuptim

Une personalisht e kam mire kete qe kam
    Ere mire mire

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Pershtypja ime :

Vetem 4-5 ditet e para ka rendesi partneri. Nqs ti bie ne dashuri me te...ai te duket me i perkryeri me perfekti, nuk shef shume "Fasaden" por e perfytyron vetem si perfekt ate qe ai eshte ai thote apo ai ben , sepse eshte thjeshte ai personi qe ti do.

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Jo mi jo sta mer askush nese te do me pasterti
    (mos thuaj per nje cun i bukur sepse sikur si shkon kjo fjale se cunat e bukur zakonisht jan ashtu....Cunave mund tu thuash i paraqitshem ,simpatik,king(mendimi im ky)
    te pershendes
    aman moj te gjithe thone dashuri e paster dashurie e paster edhe kur del pastaj ne shesh nxihet behet sterr.

Ashtu e du mi se du te bukur e du me mend ne kok e jo te bredh ter kohes me femra e te lumt ty qe e ke dashurin e paster per te pastaj.
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar Maska e Sara_S
    Anėtarėsuar
    28-03-2007
    Postime
    14
    Mendjen e shendosh ta kete trurin e kthjellet sepse vetem ato smund ti ndryshoj e gjerat tjera estetike shum leht ndryshohen,perveq gjatesis

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Nuk i kam kushtuar asnjehere rendesi pamjes se jashtme...e rendesishme per mua do te ishte,ne rradhe te pare te me kuptonte...te me pranonte...dhe te me donte...pershendetje..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2007
    Postime
    86
    e kam zgjedhur e kam me te mirin ne bote..per mua pa ju ofenduar se gjithkush e don gjane e vet

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Nuk i kam kushtuar asnjehere rendesi pamjes se jashtme...e rendesishme per mua do te ishte,ne rradhe te pare te me kuptonte...te me pranonte...dhe te me donte...pershendetje..
    Te pershendes per pergjigjen e bukur qe ke dhen keshtu ne pergjithsi
    por SHOKU TANKU ne se jemi realist dhe te vertet ,eshte pak ndryshe apo jo
    se dreqi ta haj sado i mire e me zemer te paster e sado te kuptohesh me nje "gogol "pran vetes nje dite do te neveritet apo jo.Njeriu ka nevoj per te dyja anet e partnerit ate shpirterore dhe ate trupore,se imagjino nje goce kemb shtremt me nje goce me linja te bukura,ose e kunderta nje djal me nje trup te formuar mire me nje djal qe eshte nje pellemb mbi tok dhe e mer era nga ecen.(njerzit terhiqen nga bukuria, tradhetojn bashkshortet,te dashurat per nje tjeter me te bukur apo jo????????)
    SHOKU TANKU vertet nuk duhet te fokusohemi vetem ke pamja e jashtme e robit
    por aman mos ja fusim kote qe ska rendesi sepse ne realitet eshte ndryshe
    Mendimi im eshte se ashtu sikurse pamja e jashtme e robit dhe ajo shpirterore kan vlerat e tyre
    Te pershendes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 01-05-2007 mė 04:12
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    atehere me kthe pergjigje ti mua bebushja nese personi qe ti do edhe qe mund te jete me i pashmi ne bote ne pamje te jashtme nje dite te bukur te pesonte nje aksident edhe te prishej nga pamja e jashtme si do veproje ??? do i thoje qe nuk te dua me sepse ti nuk je me i pashem je i shemtuar tani edhe une nuk te dua me ??? kshu do i thoje ??? jam dakort qe ne fillim tek nje person shikon edhe pamjen e jashtme por ama kur i thua te dua i ke thene per gjendjen e tij shpirterore per idete per muhabetin per zemren e tij edhe per pamjen e tij !!! por ama kur i thua te dua njehere dy here tre here nuk i thua te dua sepse je i bukur sepse kjo hyn ne pelqim nuk hyn ne dashuri !!! me falni qe u zgjata pak jashte teme !!! zoti iu bekofte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    atehere me kthe pergjigje ti mua bebushja nese personi qe ti do edhe qe mund te jete me i pashmi ne bote ne pamje te jashtme nje dite te bukur te pesonte nje aksident edhe te prishej nga pamja e jashtme si do veproje ??? do i thoje qe nuk te dua me sepse ti nuk je me i pashem je i shemtuar tani edhe une nuk te dua me ??? kshu do i thoje ??? jam dakort qe ne fillim tek nje person shikon edhe pamjen e jashtme por ama kur i thua te dua i ke thene per gjendjen e tij shpirterore per idete per muhabetin per zemren e tij edhe per pamjen e tij !!! por ama kur i thua te dua njehere dy here tre here nuk i thua te dua sepse je i bukur sepse kjo hyn ne pelqim nuk hyn ne dashuri !!! me falni qe u zgjata pak jashte teme !!! zoti iu bekofte !!!
    Pike se pari SaS shif titullin e temes
    ajo eshte "Si do e deshironit partnerin tuaj....................."
    nuk eshte "A do vazhdonit ta donit partnerin tuaj pas nje aksidenti qe e le me pasoja trupore"
    Dhe se dyti kure ti i ke then te dua ,i ke then sepse e para e pelqen ate me ate pamje qe ka dhe per botkutimin e tij,apo mirkuptimin etj....Pra kur i ke thone TE DUA ka mbaruar filmi i ZGJEDHJES tende okkkkkkkk SaS
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Mollen me pare e ha syri se goja

Faqja 3 prej 23 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Planifikimi familjar!
    Nga Reina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 02-07-2008, 15:43
  2. Statusi i ardhshem i Kosovės!
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •