Partnerin?
Sic jam vete.S'do ishte e nevojeshme te kishte as dhe nje presje me teper.![]()
![]()
Partnerin?
Sic jam vete.S'do ishte e nevojeshme te kishte as dhe nje presje me teper.![]()
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Te jete me shume inteligjente,sesa e bukur,ato super te bukurat,nga truri jane zero,e di nga eksperienca.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
te jete i embel ne bisede, qe te me beje te ndihem mire me te, dhe i sinqerte, te jete i pranueshem nga pamja e jashtme jo me difekte shume te dukshme.... sdua mister se thone qe te bukurin e ke ti edhe gjysma e lagjes. pastaj edhe gruaja e bukur edhe burri i bukur sikur nuk shkon, jam une e bukura e shpise nje nga partneret i bukur mjafton![]()
![]()
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Partnerin se dua per bukuri , por te kaloj nje jete ne harmoni me te .....
Nje person te thjesh...
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Akoma me keto lista ju;e dua keshtu,e dua ashtu,mos krijoni steriotipe te kota ne koke o njerez,se s'para dalin!Shprehja ime e preferuar;be perfekte ate qe do,se njerezit thone se i duam per defektet e tyre dhe,jo per perfeksionin!![]()
Partneren time e deshiroj, qe kur te nis un nje fjali, te ma mbaroje ajo, edhe anasjelltas.
Atehere do ishte gjithcka perfekte.
^^^
Dmth,me pak fjale ti dashke nje profesoreshe ne linguistik?!lol
Kur eshte profesoreshe ne linguistike s'ka nevoje ta perfeksionoje t'pakten ne nje fushe,linguistike.
Te besh perfekt ate qe ke?C'eshte ky mediokritet?Studio gjysmen e jetes,mundohu te besh karriere etj.e ne fund fare te "perfeksionosh" nje tip qe s'ka arritur as gjysmen e asaj qe ke bere ti...hahahaha!Jeta qenka e thjeshte per disa njerez...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 20-08-2007 mė 15:05
Kam vetem nje limit: qiellin!
Po mire mo shoku mos studio tere jeten ti kush te tha gje ty!hehehePostuar mė parė nga Blue_sky
Po edhe te kerkosh perfekten,nuk e gjen dot,aty doja te dilja,mo na be si profesor linguistike ti tani!!!lol![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 20-08-2007 mė 16:11
Krijoni Kontakt