Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 221
    i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Qte themi. E bukur ka qene mire te jete pse jo nese eshte edhe njeri. Per mua kjo i ka ato qe i deshiroj.
    Nje ka rendesi ketu te parteneri. Nese eshte parteneri me i dobet se tij ne cilin do aspekt, atehere ju takon ju ta plotesoni e jo , te pyesni se pse ky nuk eshte me i zoti sa qe eshte. Te kerkosh qime ne qull, thote populli nuk eshte mire. Ajo qe e keni e keni edhe knaquni me te se per ndryshe ju dell shume rrotull, sa nuk dihet a mberrini ndojehere per diqka tjeter.
    ===============
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e G....
    Anėtarėsuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    Torino IT
    Postime
    68
    une per vte jam i shemtuar (pak me i bukur se nje gomar) por femren ama
    e dua te bukur sepse per mendimin tim nje femer simbolizon bukurine ne vete kuptimin qe ka kjo fjale
    Por mund te them qe edhe nje femer qe nuk ka trup perfekt mund te jete shume me e bukur se nje qe e ka sepse ajo femer e vlereson veten, dhe mbi te gjitha "ka afer nje mashkull qe di ta trajtoje dhe ta beje ate te ndihet e bukur"

Ciao
    ME MIRE NJE VEZE SOT
    SE NJE PULE NESER

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-06-2007
    Postime
    6
    do e doja bjonde me floke te gjate,lekure te lemuar te paster,me forma qe ta mpijne trunin,por do e doja qorre.........kjo qe kam ka kater sy dhe ash brune

Perjashtuar Maska e ZeMeRuShi
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    Aty ku me ēon zemra .
    Postime
    21
    Si do e dėshironit partnerin/en tuaj?

Te dashuren e jetes time do doja qe ajo tishte zemer bardh , dhe mos ti vinte re kto gjerat e vogla , sepse nga gjerat e vogla prishet nje mardhenie dashurore

do doja qe ajo te ishte simpatike e shpirt dashur sic jam vete {spo mburrem por jam }

dhe fjalet qe ti thoja ti degjioj der ne funde edhe sikur ta kem gabim une ,

do doja qe te kishte fizik dhe paraqitje te kenaqeshme qe ti pershtatemi njeri tjetrit , nai preferenc nga syt floket keshtu skam .

kap se me kalimin e kohes edhe rregullohemi ,

Pershendetje te gjithve !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-06-2007
    Postime
    3
    partenerin tim
    hahah shpesh mendoj
    qe do te vi nje princ me kali te bardh po .... kjo esht vetm ender
    kurr nuk mund ta kesh personin idela ... po per mua me shum me pelqen ta kem te respektuar jo gjeloz i pashem edhe zeshkan hahah do te shte mir hahah po mbi te gjitha te di te me respekton ... shpresoj te jem sqaruar
    heheh

[Familja] 1po1 [H][P][D] Maska e BLEND1
    Anėtarėsuar
    14-01-2007
    Vendndodhja
    RULET me zemer tek FAMILJARET
    Postime
    70
    Skam pas partnere deri para 20 min :d

Simpate dhe inteligjente

sic e kam :P ate nga lagja Poshte jo nalt se Ete nalt e kam kukull Po ska shum Bagazhe i kan ran Rruges
    )--=> P1JANEC1 <=--(

hmmmmmm

bebushe komplimente qe paske hap tem te papame

mijraaaaaaaaaaaaaaa vjet me par i madhi sokrat e ndau mollen ne dy pjes,,,,,,,,,,nji e hodhi ne det,,dhe nje ne lumin qe rrjedh nga mali i OLIMPIT ka mijra vjet dhe ato pjes molle skan gjetur akoma njera tjetren,,,enden neper dallg,,neper lumenj,,neper shkretetira kan par cdogje ne kete bot,,,vetem ate pjes qe i bashkon dhe i ben te plot se kan kapur,,,,,,,,,,,,,,,
    morali ?^?^?^ hmmmmm ju doni te njihni nji njeri,,,njeriu njihet po te jesh pak i kapshem dhe mos te verberohesh me vullnetin tend nga dashuria,,,,,po ju doni nji dahsuri hyjnore ,te perhershme,,,si kristalet hyjnore,,,si engjejt e parajses bla bla blaaaaaaaa..............kto jan prralla si ato te lizes ne boten e cudirave,,,dashuria hyjnoreeee,,,,,jan ato gjera e thjeshta qe e bejn te mrekullueshme dashurin,,ato zenkat per budadalleqe te kota,,ato intrigat qe thuren na jasht,,,,,ato ditet e zis ekonomike,,,qe ulesh me na nji qebaptore edhe mer nji kafe e dy pipza,,,kto gjerat modeste por te sinqerta dhe,,jo te gufluar me gjera perrallore,hyjonre........e tjer e tjer,, jan maksimumi ,,,DASHURIA HYJNORE,,,,e perber nga modestia pasionante e njerzve mekatar,,

.........LOVE IS REAL,REAL LOVE.........
    ,,,,,,,,,LOVE IS WANTED TO BE LOVED,,,,,, (JOHN LENNON)

kaq kisha un na vetja ime
    gutentag hope hope shtajgen mute muten tope

fishkelle te rrapi treshit[COLOR=DarkOrange]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    103
    s`kom shume pretenime, mjafto te ket tipin e lezetshem per mu i ka t`gjitha..

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Per Mua Kryesorja Eshte Te Kete Edukate , Ne Radhe Te Pare Pastaj Vjen Bukuria

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Miljoner. Te tjerat i regulloj me ate qe du tamom.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Planifikimi familjar!
    Nga Reina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 02-07-2008, 15:43
  2. Statusi i ardhshem i Kosovės!
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •