Do doja qe ai te ishte mesatar sa i perket gjatesise ,jo shume i rrumbullaket dhe mbi te gjitha te kishte nje qendrim tamam burreror![]()
Do doja qe ai te ishte mesatar sa i perket gjatesise ,jo shume i rrumbullaket dhe mbi te gjitha te kishte nje qendrim tamam burreror![]()
ArsGothicė
te ishte mesatar me te gjitha,,,,,,,,,,,,
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Partneri im eshte 1.80cm i gjate
floke ngjyre geshtenje shume te dendur dhe te shkurter
syte jeshil dhe nje kurore dhembesh per t'ja patur zili.
jam shume me fat por, mbi te gjitha eshte shume i sjellshem.![]()
i gjate 1.86
pesha 87 kg
brun
shume simpatik
trup i formuar
shikim i thelle
ky ka qene mashkulli i endrrave te mia,
mashkulli me te cilin kam provuar dashurine e pare
ky eshte mashkulli qe kam tashme ne krah.
jam me fat![]()
i gjate 191
kg 89
brun
sycka kafe me nje shkimi te qeshur
trup i formuar mire
ky eshte ai qe une dua(kam)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 15-06-2007 mė 07:41
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
une te isha goc do e desha veten pak me bark!!! 191 cm trup koti qe mos afroheshin femrat !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
bebushja, po lexoja "shkeputjet" qe i jane bere kesaj teme dhe vertete m'u be shume aregetuese, freskuese, tamam per kete stine.
Gje e bukur kur lexoj sa pak kerkojne nga partneri shumica qe shkrojten ketu. Do te isha teper i pikelluar sikur te mesoja se nuk kane gjetur a se nuk do te gjejne ato qe shprehen ketu per vete sepse vertete, te gjitha m'u duken kerkesa rale dhe mjaft modeste.
Mbase fati vjen si rezultat i rrethanes fatlume dhe jo i nje gjeje te goditur vetiu qysh para se te lindet njeriu. Ju uroj te gjitheve sa me shume rrethana qe do t'ju sjellin me afer zbulimin te atij personi dhe njohjes me te atehere kur te dy do te keni edhe mendjen ta takoni tjetrin, sepse ne jete mbase rrethana ua bie njeriun qe do ta dashuronit tere jeten per disa here radhazi mu nepellembe te dores por duke qene se ju nuk jeni te pergatitur per njohjen e tij ne ate moment cdo gje kalon pa u verjetur. Per kete arsye mbase quhet fat nje plotesim i tille. Sepse po s'u perputhen te dy keto rrethana ne te njejten kohe gjasa te tilla mund t'i kalojne njeriut para hundes per shume kohe mbase edhe gjithe jeten, prandaj ju uroj te gjitheve fatin te qelloni te hapur ndaj nje shansi te tille pikerisht ne momentin kur t'ua bjere fati.
Pershendetje.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Si fillim te jete Femer , pastaj ........
E gjate ..... Bjonde.......
Keyboard not found .... press any key to continue!
per mua te ishte cop cop :Ppp qe mos ta ngacmoje njeri kur te jet vetem :Pp loool hahahhaha
-.-'''
Te jete me karakter,i zoti dhe i sigurte ne vetvete!Kaq!
Fizikisht s'kam ideale,ē'ti pelqeje syrit dhe zemres...![]()
Krijoni Kontakt