Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 221
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Bukurine e shof shume tek nje femer dhe besoj se te gjithe e shikojn kete gje, megjithese shumica thone "DUA TE JETE E SINQERTE DHE E MIRE NE SHPIRT"

Meqe jam 184 cm e du ta kem icik te gjate, se ashtu bohemi si OLIO me STELION.
    Un jam mesatar dhe do e pranoja partenere mesatare ose me te dobet. Te shendoshe jo, spara i pelqej femrat lluqe

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    te jet e gjate mesatare/ trup te persosur/sy te kaltert/dhe e bukur.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Si do e deshironit partnerin/patneren tuaj?

Te ishte e/i gjate,e/i e shkurter,e/i mesatar?
    Te ishte e/i dobet, e/i shendosh,e/i mesatar?
    Te ishte e/i bukur ,me nje trup te persosur,apo mesatar
    Jeni te mirpritur per tu shprehur
    Do te doja dike qe te kishte zemer te madhe dhe qe sido te ishte aparenca e tij,per mua do te ishte me i bukuri.........

respekte bebushe
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Si e du partenerin tim ?
    -i gjat po se jam vet e gjatź kur me thot dikush ka 170 ...

-te ka nji katakter qe shifet ne fytyrź, ftyra reflekton ate qe ka ne zemer ne kokź e ne trup !
    -te jetź demoktat e sportist ne bised , biseda asht nji pjes shum me rendesi dhe respekti i femres e jo une burr e ti gru ...dialogu ka shum resedi dhe respekti, ska ma femer budalle e mashkull herkyl ! por ka harmoni ...

-ngjyra e syve ska rendesi por shiqimi , ka mashkuj qe nuk din me kqyr po din me folź ...ok...disa din me shkru ok ...disa komunikojn ne sy , komplisiteti vjen kur asht deshira e dyanshme.

-te don jeten,me dasht jeten dot thot me ja dit vlerat e jetes me nda te keqen nga e mira me ik te keqen me kerku te miren nji lloj fillozofije ...
    -te mos asht fanatik ne fe, ne politik, ne sport, ne bindje meselesh ...por me moderim te gjitha, dqo extrem te qet nga vetja ....
    -dhe se fundi pasuria a ka vlerź ?
    ka edhe ska
    -pat pasuri ka edhe miq shum , pra e ki edhe miqsin e madhe rreth vetes 24/24 e nji dit te pelcet durimi se ndihesh me tepe mace se femer ....

-te asht i vorfur, e ke te gjith farefisin e tij ne kokź 24/24 se ata qe skan din me lyp ket e di shum mirź...pra nese nuk ep pare te thojn gruja paska pantolla veshur e jo fustanź ...

A mendoni qe ekziston parteneri qe kerkoi une ???? ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 29-04-2007 mė 15:31
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    te kuptoj shume drejt ,por mendoj se cdo gje ka rendesin e saj si bukuria trupore dhe ajo shpirterore
    Me pare i dhashe shume rendesi aparences dhe u dogja...
    Tani nuk dua ti kushtoj rendesi dhe kerkoj vetem zemren,sepse vetem aty mund te gjej gjysmen time qe me mungon.
    Bukuria shpirtorere dhe fizike nuk mund te jene gjithmone bashke.
    "Carpe Diem"

personalisht vetem nje pretendim kam: T'i japi mundesin ai Zoti i madh (qe flasim e besojm te gjithe ne te) qe te jetoj si gjithe te tjeret....keshtu do e doja, me jet e le te mos ish pran meje....

p.s. jane disa persona, por te vecant edhe te paket ketu ne forum, qe me bejn te ndihme mire duke pasur komunikim me ta, i pershendes dhe i falenderoj (por jan te paket ama dhe kjo u a rrit vlerat me shume)
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    pse vete gjysme zemre ke ti diana ??? une mendoj se kemi nje zemer !!! po ka edhe perjashtime !!! pekte !!!

Per vete kam nje zemer shume te madhe dhe kerkoj te gjej ate zemer po aq te madhe qe te mund ti pershtatet..
    Bukurise nuk i jap me rendesi.

respekte per ty
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA

Bukuria shpirtorere dhe fizike nuk mund te jene gjithmone bashke.
    bukuria shpirterore reflekton ne bukurin trupore .

ma e bukura vajz ep vetem qka ka andaj une mendoj nji njeri qe din ai din te mban veten dhe grun ai qe nuk din ai nuk din as per vete, per ate une une i quj shumicen e mashkujve:femij te lasdruar...se nuk din as per vete as per femren, tash ta ap nji keshill; ai person qe thu je zhgenjy nga bukuria e jashtme, si i ka floket, barkun sot ? ..apo floket kan ikur e barku asht rritur hahah ..fryren e ka at bukuri tash ? Jo se ka dal pa kontrollu oren , darken, gjunin, pijen,borgjin....keto i flas nga pervoja sot me me ble me pare "ajo bukuri ska ma vlerź " ...ndet shitet diku tjeter ....
    a pajtohesh me mu Di_ana apo ke tjeter pervoj dhe bindje ?

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    bukuria shpirterore reflekton ne bukurin trupore .

ma e bukura vajz ep vetem qka ka andaj une mendoj nji njeri qe din ai din te mban veten dhe grun ai qe nuk din ai nuk din as per vete, per ate une une i quj shumicen e mashkujve:femij te lasdruar...se nuk din as per vete as per femren, tash ta ap nji keshill; ai person qe thu je zhgenjy nga bukuria e jashtme, si i ka floket, barkun sot ? ..apo floket kan ikur e barku asht rritur hahah ..fryren e ka at bukuri tash ? Jo se ka dal pa kontrollu oren , darken, gjunin, pijen,borgjin....keto i flas nga pervoja sot me me ble me pare "ajo bukuri ska ma vlerź " ...ndet shitet diku tjeter ....
    a pajtohesh me mu Di_ana apo ke tjeter pervoj dhe bindje ?
    Dorontina po them qe jo gjithmone pershtaten keto te dyja bashke.
    Ai qe kam dashur edhe sot eshte po aq i bukur dhe asgje nuk ka ndryshuar te ai..
    Sigurisht qe ka edhe njerez me zemer dhe me bukuri ne trup...po ja qe nuk kane qene per mua...kam njohur te bukur po jo te sinqerte.

respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Po Don Juanat ekzistojn ...por Romeo vetem me 14 Shkurt e femrat jan te gjithat GJulieta por ka edhe ndoj Gjuli qe jan krenari per disa Jarana e DonJuana e Harama ...

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Planifikimi familjar!
    Nga Reina nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 02-07-2008, 15:43
  2. Statusi i ardhshem i Kosovės!
    Nga tani_26 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 589
    Postimi i Fundit: 05-03-2008, 21:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •