Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Shqetesimet e mia.

Dikur kisha deshire te shkruaja . Kisha energji dhe netet i vrisja mbi libra te "verdhe", isha i ri atehere ,tani nuk kam kohe por do te sjell disa nga shenimet e mia ne vargje..... .

1-E dashur!

E dashur...,vdekjes i trembem,
    se koha atje ēon ēdo jete,
    veē kurre mos harro,
    dashurise sone..... i trembet koha vete.

2-Fotografite e femijerise.

Me ndodh' tek shihja fotografite,
    me fol' vehtja papritur:
    -I vogel enderra kishe ne dore,
    ē'u be me to tani i rritur?

U shtanga i tere ne moment,
    tjeter ngjyre me morr' fytyra,
    hajde e thuaj po deshe:
    -Jane fotografi pa ngjyra.

Megjithese i kam shkruar ne 1982 ,nuk desha te korrigjoj(ndryshoj) asnje shkronje.
    Ah....vitet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 24-04-2007 mė 10:58
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Tani qe thua se nuk ke kohe, ke shume per te thene me penen tende. Provoje dhe do me kujtosh. Keshtu me ka ndodhur dhe mua ne jete. Kam shkruar dikur, pastaj nje pauze e gjate, pastaj perseri shkrime te ndryshme dhe tani, ndonese s'kam kohe, ndjej qe mendimet nguten per te dale ne vargje apo proze. Nuk e ndjeni dhe ju nje ngutje te tille? Filloje qe sot, i dashur Arben Kote. Me respekt mondishall

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga mondishall
    Tani qe thua se nuk ke kohe, ke shume per te thene me penen tende. Provoje dhe do me kujtosh. Keshtu me ka ndodhur dhe mua ne jete. Kam shkruar dikur, pastaj nje pauze e gjate, pastaj perseri shkrime te ndryshme dhe tani, ndonese s'kam kohe, ndjej qe mendimet nguten per te dale ne vargje apo proze. Nuk e ndjeni dhe ju nje ngutje te tille? Filloje qe sot, i dashur Arben Kote. Me respekt mondishall

Ju falenderoj per miresine, keshillen dhe respektin!
    Jam larguar nga Shqiperia ne Janar te 91-shit.Te vetmet sende qe kam kujtim nga e kaluara jane ,pervec disa fotografive (B&W) ,shenimet e mia,abetarja,dhe nja dhjete libra te autoreve tane .I kam marre me vehte kudo qe kam shkuar ,i kam te ruajtura dhe nuk le te m'i prekin.
    Kur jam i merzitur i hap,i lexoj,i lexoj prape dhe shume here qesh me ato shenime,me duken te varfera per c'ka jetojme sot por nuk dua t'i prek asnje presje.
    Me gjithe mend nuk kam kohe kete periudhe te jetes sime.Ne greqi edhe kisha ndopek ,ashtu ishin ritmet e jetes ndersa tani mjaftohem me ndonje lexim ketu sa per te mos harruar gjuhen.
    Shpresoj te me jape fati kohen te shkruaj , vertet kam shume te ndaj nepermjet shkrimeve me shoke e miq .
    Ju falem nderit per c'ka shkuajtet mesiper!
    Lexova disa vargje tuajat.
    Me pelqeu qe nje poet me nxit te shkruaj.
    Me peqyen gjithashtu edhe poezite e Z.Doci.
    Respekte te sinqerta !
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •