Kam nje tem: Mbi papunesin ne shqiper keto 15 vitet e fundit.
Kush me ndihmon ku te gjeje material qe te me ndihmoje per kete tem
Prese ndihme
Faleminderit
Kam nje tem: Mbi papunesin ne shqiper keto 15 vitet e fundit.
Kush me ndihmon ku te gjeje material qe te me ndihmoje per kete tem
Prese ndihme
Faleminderit
Dy jane burimet me te besueshme dhe me te sakta:
1. Instituti i Statistikave (INSTAT), ngjitur me INIMA. Mund te shkosh aty dhe t'u kerkosh materiale ne lidhje me papunesine ne Shqiperi. Ata kane buletine te ndryshme edhe per publikun e gjere. Gjithcka eshte falas, ose te pakten deri heren e fundit qe kam shkuar une.
2. Banka e Shqiperise - Ketu mund te mbledhesh informacione me teknike ne lidhje me papunesine.
Mos hezito te shkosh tek keto institucione, ne rast se je ne Tirane.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Pershendetje..
Do te ftoja te lexoje Tema 1, Debat ne Forum, Tema 2 nga Unicef, Tema 3 (lexo fq. 9), Raporti i Keshillit te Ministrave (lexo fq 7 sepse te jep institucionet nga te cilat merren te dhenat..)
Shpresoj te te kem ndihmuar sado pak
Per nje shifer te sakte nuk flitet por informacioni qe jepet jepet me shum ne perqindje.. Per statistika reale nese jeton ne Shqiperi Borix te ka dhene nje drejtim shum te sakte..
Zemrushja
Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 29-04-2007 më 12:57
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
faleminderit per pergjigjet, por temat e mesiperme nuk hapen
Faleminderit
Provo njehere kete.
http://www.unicef.org/albania/sq/asec-al.pdf
MINISTRIA E PUNËS, ÇESHTJEVE SOCIALE DHE SHANSEVE TE BARABARTA
ketu shiko se ka materiale psh mund te shohesh STRATEGJINE SEKTORIALE TE PUNESIMIT sepse aty ke shume te dhena mbi papunesine
Mu me hapen shum kollaj, mbase ke linje te dobet interneti..Postuar më parë nga Leonso
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt