Postuar mė parė nga Nolird
Nolird ky eshte Albanian Boy joooo ANGLE BOY
![]()
Nolird ky eshte Albanian Boy joooo ANGLE BOY
![]()
Postuar mė parė nga BaLLaKumi
E kom da menjen nuk nisem per ne parajse jo, ca me lyp atje pash Zotin komshia me i afert osht 2 milion kilometra larg, me te ra pune me lyp naj shishe raki borxh gjer sa ta gjoj kom vra dikend hahahahha
Ballakum, i shishe raki me fund sa per kaftjall per shnetin tat.
Ik mer Shalthat i dreqit Vishu Se le Toqen e namit ku shko ashtu te pakten Vin PercePostuar mė parė nga BaLLaKumi
BaBe e tregojne Bukur Ferrin Pijet Gratis...... E mer Pik kaq :d
)--=> P1JANEC1 <=--(
Postuar mė parė nga BLEND1
kush flet or tap 20 kg ma shum se ty peshon baba apo svuna icik bark die me kam zhape
pijaneco ajde me funde nga lagja mi baji tfala ''bar restorant ganiut'' se ene ate se lejm pa e marr me vete ne kudo qe te shkojme LOOL
Homza : E kom da menjen nuk nisem per ne parajse jo, ca me lyp atje pash Zotin komshia me i afert osht 2 milion kilometra larg, me te ra pune me lyp naj shishe raki borxh gjer sa ta gjoj kom vra dikend hahahahha
Ballakum, i shishe raki me fund sa per kaftjall per shnetin tat.
Homzo , maje menjen te ndame se mos ta prish menjen nai i lig eudhu bilaji me ne shejtani rraxhim cke mer homzo qe pi nga gota rakis tim hahahahha
Ajde me fund homzo per ty dhe per Pijaneci_1 se ne ferr keni per tshku qe te dyLOL
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 01-05-2007 mė 05:59
--------------------Postuar mė parė nga Homza
![]()
Nji bur kishte vdek nga zemra dhe shkon ne Parajs e te dera e shef shokun e vet dhe e pyet eh edhe ti ktu a ? po ty ēte gjeti? une kam vdek ne frigorifer i ngrir, po ti ? une....mu me ka leshu zemra ...po si ashtu ? gruja me tradhetonte e lash punen me heret dhe shkova ta za me kend me tradheton kur shkova aty spash njeri dhe me leshoi zemra sa e ndjeva vetem te marr !shoku i thot: ehhhh mor shok , po pse nuk e hapshe frigoriferin me kishe gjet e me kishe shpetu
tash ishim gjall te dy .....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
89.........Vari *arin
Jam JETUS jo TREGUS!.
Kush ka njeri ide se ku mund te gjej nje test inteligjence (mundesisht ne shqip po pati) FLM.
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Postuar mė parė nga Igli_Vlonjati
http://www.intelligencetest.com/
Me mire Princ ne ferr se sherbetor ne parajse.
Dito.
Krijoni Kontakt