Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Freestyler Maska e auiu
    Anëtarësuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182

Zgjedhja e lëndës së Anglishtes në provimet e maturës.

Pershendetje!
    Po e hap kete teme me qellimin e vetem per te ndihmuar me idete dhe sugjerimet e antareve te forumit per te gjithe ata maturante qe kete vit do te zgjedhin lenden e Anglishtes si provim me zgjedhje per pranimet ne unviersitetet shqiptare.
    Jante te lutur te gjithe te japin ndihmen e tyre per te sjelle informacione te nevojshme per kete ceshtje.
    Kjo ndihme konsiston ne dhenien e sugjerimeve ose me sakte te ndihmoje duke sugjeruar ndonje adrese ku mund te gjenden tipe ushtrimesh me alternative(tipe testesh),ndihma per gramatiken,fjalet me te perdorshme te gjuhes angleze,ose tipe Ese-sh per te krijuar idene e ndertimit te tyre ne menyre sa me te sakte dhe koncize(per perdorimin e nje nr. te caktuar fjalesh ne te=pasi kjo eshte nje praktike qe nuk ndiqet shume ne gjimnazet shqiptare).
    Me pak fjale gjithcka qe mund te jete e nevojshme per te ndihmuar sadopak ne pregatitjen e ketyre maturanteve.
    Jeni te mirepritur.
    Ju faleminderit!

Pershendetje auiu! E vura re kete temen tende pak me vonese. Tani qe provimi ka mbaruar nuk besoj se duhen me keshillat. Por une kam nje ankese. E kam bere provimin dhe kam marre 9 por jo per fajin tim. Gjithsej rezultojne 8 gabime por une vete pranoj vetem 2. Testin e kam kontrolluar me nje amerikane vullnetare ne Korpusin e Paqes dhe ato 6 "gabimet" e tjera nuk jane per fajin tim por kerkesat nuk jane shkruar sakte, madje alternativa e sakte sipas tyre nuk ka piken e kuptimit apo madje eshte gabim ta perdoresh ate fjale ne ate menyre. Tani une kam marre 9 por nuk di se si ta rregulloj kete problem....

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga agent_android
    Tani une kam marre 9 por nuk di se si ta rregulloj kete problem....
    Cili eshte "problemi" tani ketu?Qe ti pohon qe anglishtja jote eshte per 100% ne provim? 100% eshte vetem i profesorit.E nese ndonjeri nga ju arrin te marre aq atehere do thote qe testet ishin nen nivelin e duhur.

E hiqni dore nga kjo mania e perfeksionit tipike shqipetare"o dhjete,o s'ka,ndryshe do shkoj tek mami e do qaj".
    Kam vetem nje limit: qiellin!

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    une per veten time futem http://www.englisch-hilfen.de/en/ dhe aty ka dhe ushtrime dhe gramatike ku ke mundesi te testosh veten uroj te ndihmoje sado pak nqs nuk arrin ta gjesh si faqe me trego

E dua letërsinë Maska e tiramisu
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Escondido, CA
    Postime
    37

Post Anglisht

Nuk e di nese kjo faqe do te ndihmoje apo jo, kjo eshte faqja qe gjimnazistet ketu ne CA ku une jap mesim shkojne per te praktikuar per testitmin e tyre. http://www.testprepreview.com/cahsee_practice.htm

Kurse per ese, kete faqen ketu.
    http://www.sheboyganfalls.k12.wi.us/...SH/5_parag.htm

Nese keni nevoje per me shume info, me pyesni.

Kush Kerkon Gjen

i/e larguar
    Anëtarësuar
    12-06-2007
    Postime
    131

Gabim .,.,.

Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    100% eshte vetem i profesorit.....[/I]
    Asnje profesor nuk eshte gjeni ta gi gjuhen angleze 100%.je fale e urte thote :

"I mjeri ai nxenes qe nuk e tejkalon mesimdhenesin"

Tema të Ngjashme

1. Materiale mbi Provimet e Lirimit nga Ministria e Arsimit (MASH)
    Nga [Perla] në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 02-06-2012, 10:24
  2. Provimet e Matures
    Nga devi_666 në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-05-2009, 07:57
  3. Matura Shteterore(konsultimet)
    Nga Olimp në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 04:22
  4. Certifikatat e maturës me 12 elemente sigurie
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •