Shoqerohem shpesh me Shpat Kasapin,& Big Mamen..![]()
Shoqerohem shpesh me Shpat Kasapin,& Big Mamen..![]()
Sui generis
Bertanin dhe Emiren i paske harru :P
Hmmm une shoqerohem me disa skam qejf te vendoj emra ktu te lavderohem, por takohem mendoj miqesisht me disa kengetar aktor politikan, me shume ceshtje pune, me ndihmen e babit dhe mamit![]()
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Une Noh Ciljeten , cunat e West Side Family , Gjithe figurat e PD ,
Rezarta Shkurta , Produkt 28 . etj
dmth une vip![]()
Aman sa te pasinqerte qe jeni, nuk e hapa kete teme te talleni ju:
Une personalisht njoh djemte e grupit te famshem tetovar ELITA 5, po ashtu ne universiet kam qene bashke me Shpat Kasapin dhe Altuna Sejdiun - TUNA, qe kam pasur disa ligjerata bashke dhe jam shoqeruar.
PS:
Moderatore pastroje nje cik kete teme po deshe.
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
Shoqerohem kur me bie rasti me Gentin e grupit "Djemte e Detit", e kam njohur nga nje kusheriri im qe ne vitin 2000.
Gjinin e portokallise e takoj pothuajse çdo dite saqe kur del te portokallia nuk e ndjek fare se na mban me te qeshura gjith javes. Gjithashtu nepermjet Gjinit (Besi-t) shoqerohem dhe me ish-policin ose tani pacientin e portokallise.
Gjithashtu shoqerohem dhe me Besnik Mustafajn per arsye pune edhe per qejf.
Imperator
Albanian Perandory
Ore me sa po shikoj une ne Shqiperi te gjithe i quajme V.I.P.
Prandaj nuk hecim para ne se te gjithe kendojne nje kenge apo dalin mje here ne TV dhe menjehere behen V.I.P..
Ku ka vipa sot more.
Mos u beni si ato vajzat e vogla qe shikojne ndonje kengetar dhe ju bie te fiket
Dono te takoheni me mua? Edhe une VIP jam, i bie kitares![]()
![]()
![]()
Shoqeri me VIP-a?Ohuha,mengjes-dreke-darke s'bej gje tjeterBiles kam arritur ne nje pike qe s'du shoqeri hic me jo-VIP-at
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Une kam njohur personalisht Ndricim Xhepen ishte me te vertete njeri simpatik dhe spontanPostuar më parë nga Manci
Jo nuk shoqerrohem me vipa shqiptar ...vetem me vipa te huaj :P
Ishte Soni ne Nyc para ca kohesh dhe meqe ishin gjitha kengtaret nuk e njoha. Ene pse e pyta kendo ti? Ajo boni sikur ishte james brown ene nuk njoha.
a ju befsha vipat juve . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt