Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 99
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga theodora*
    aha
    mbase nuk e kuptove
    lidhja nuk behet vetem per seks se po te jet keshtu ju djemte qe shkoni me ato te shpive publike do te thote qe keni lidhje me to.
    po ka ndryshim lidhja me seksin
    se ne nje lidhje jeton dhe dashuria
    pastaj vjen sekse

nese,si te jet mesuar secili.

ca me ndjenja e ca ajirore e qeflli e mos e them se nuk me lejon niveli ta them se si jeni ca meshkuj.

me kuptove o edvin?
    e sikur 1% te kesh kuptuar e kenaqur do jem

Doja te te them qe varet nga mashkulli, une per vete nuk kam shkaur kurre me prostituta dhe as nuk do te shkoj ndonjehere. Nuk e kuptoj pse nje njeri duhet te shkoj me prostituta? Une jam rreptesisht kunder tyre. Por me siper doja te thoja qe qellimi i nje lidhje eshte seksi, nese ty te pelqen nje njeri por nuk ben seks me te atehere do te jete thjeshte nje shoqeri, ajo do te tjete thjesht shoqe.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    epo edhe ne prandaj jemi me te padurueshem, sepse na thahet shume me shpejt se ju ara...
    po ama, kjo nuk esht per tu krenuar, se po ju tha burrit ara, sikur te eshte thare dhe ty qe je femer...
    Nuk mund te shprehem lirshem se qe besa nuk te kisha len me u lavdua por nejse, askund nuk je pergjigje si duhet apo nuk e ke kuptua thelbin e thenjes....prap kekoj falje
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Un nuk po lavderoj veten, thjesht po them ckam per te thene...
    Shprehu, lirshem se prandaj e kemi kete forum demokratik, qe cdokush te shprehet lirshem...
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Pershendetje !

Rendesia e seksit ne nje lidhje mendoi qe eshte mbajtja e lidhjes ne nivelin e duhur, po mungoi seksi pa ndonje arsye ,lidhja zbehet , po them gjithmone kur eshte ne pytje vetem lidhja per qeshtje seksi ...kur eshte ne pytje dashuria ketu ndryshohen gjerat ...dashuria nuk eshte vetem seksi...!
    Dhuro shumė...e prit pak!

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    Un nuk po lavderoj veten, thjesht po them ckam per te thene...
    Shprehu, lirshem se prandaj e kemi kete forum demokratik, qe cdokush te shprehet lirshem...
    estak furudhah!!
    me keqardheje po hyj dhe une ne ket teme!!
    KOKASHTA-po pse mor kaq naive i din ti keto femrat,sa qe te dalin ketu ne forum dhe te pranojne ty zotrrote se seksi qenka gjeja me primare per cdo femer!??
    po 20 minuta seks do besh o i uritur, gjysem ore, ja dhe nje ore per ty qe qenke aq i uritur!!po pastaj pasi te kesh harxhuar te gjitha energjit e seksit per gjat nje ore,ke per te humbur me vrap me puture ne per kembe duke harruar se me ke bere seks!!
    prandaj dhe une do thoja qe seksi nuk eshte primar,eshte i pacmangshem,sidomos atehere kur realisht ekziston nje dashuri e sinqert me ndjenja te pasterta, dashuri dhe respekt ndaj te dashures/it,dhe ne qofte se keto virtyte realisht ekzistojn ne mesin e te dashuruarve per gjate,normal dhe jeta seksuale do te vazhdoje e tille!!
    por ne qofte se te dashuruarit si djemt si vajzat nuk respektojne njeri tjetrin me sinqeritet ne dashuri,dhe me ndjenja te pasterta,por thjesht i shikojn vetem sa per seks,atehere le te dalin rrugvet mundesisht samaforve,por pa harruar qe te marrin me vehte nga nje cante me pr..........ve me qense ne samofore normalisht gjenden vetem funuria dhe pisdhiku i botes! kujdes nga sida!!
    me fal per nderhyrjen!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 04-07-2007 mė 19:00

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje,

Nuk e kame merak te hyje ne kesi tema, por hyra!!!
    Seki eshte diqka e pa pershkrueshme, knaqesi e madhe, qka nuk vete shume a ke lidhje apo dashni! aty per aty formohet dashnia!

Por ne anen tjeter kur eshte fjala per martes apo dashnor/re se pari vine lidhjet e paseandej seksi qka e knaqe krejt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83
    Doja te te them qe varet nga mashkulli, une per vete nuk kam shkaur kurre me prostituta dhe as nuk do te shkoj ndonjehere. Nuk e kuptoj pse nje njeri duhet te shkoj me prostituta? Une jam rreptesisht kunder tyre. Por me siper doja te thoja qe qellimi i nje lidhje eshte seksi, nese ty te pelqen nje njeri por nuk ben seks me te atehere do te jete thjeshte nje shoqeri, ajo do te tjete thjesht shoqe.

Me dhimsesh.
    E di perse?
    Sepse nuk ke per te mesuar kurre te besh sex.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-07-2007
    Postime
    6
    lol ku i gjeni dhe kto tema.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga [KuKsJaNi]
    lol ku i gjeni dhe kto tema.
    PO KUJT I THUA?
    PO AMAN

JA TJU VEM CA MEND SE KAN NGELUR KEQ ATA
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
    Sherben si nje aperitiv ne fund te cdo ngrenje
    aperitivi pihet para ngenies ore!! ku e ke pasur mendjen kur ke shkrojtur e ??? ;P
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Spiunazhi
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 13:39
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  4. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •