Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga drity
    Ja kush eshte Grid Rroji.

http://www.innercitypress.com/unhq050407.html

Nje guide e nderteses se OKBSe.

Ja dhe nje video me Grid Rroji ne aksion duke i bere Ali G nje xhiro ne OKB (minuta 3:40)
    http://www.youtube.com/watch?v=aV3ncKB8a4s

Nga roje godine ne drejtor i Departamentit të Informacionit të Këshillit të Ministrave !!!

Te kujton kohen e qoftlargut qe merrte nje karrocjer dhe e bente antar te byrose politike.
    lol

Ta japin edhe te zbukuruar jo per gje Sa vjen e bindem qe jemi me keq se ata zulute e Afrikes.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Brari
    duke lënë një vend pune të lakmueshëm në OKB, ku është marrë pikërisht me Marrëdhëniet Publike, në detyrën e Koordinatorit të Marrëdhënieve Publik të zyrës së kësaj organizate. Në këtë detyrë ai ka akumuluar një eksperiencë shumë të pasur në marrëdhëniet publike poliedrike, të cilat janë të domosdoshme për Organizatën e Kombeve të Bashkuara.

Gridi është arsimuar në Kolegjin Kuins, të Unversitetit të Nju Jorkut dhe ka kryer studime për Master në Universitetin e Long Island, Bruklin. Studimet i ka kryer për filozofi politike, marrëdhënie politike. Në fakt i është përkushtuar marrëdhënieve publike në OKB.

RD
    Maredhenie politike, kete nuk e kisha degjuar ndonjehere

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e pashe ate videon me ate legenin ali xhiku a si e ka.. dhe aty del se ki aliu komiku qe tallet me miletin aty me grid rrojin nuk i ecen e mbetet si nje cop guak i pa lezecem..
    pra grid rroji e ben tet me dy ate legen..

dhe angazhimi i ketij grid rrojit ne zyrat e shtetit shqiptar..mbasi ka punuar ne zyrat e okb-se .. eshte vetem nje plus per vendin tone..
    nuk me kujton aspak grid rroji i kuluturuar ..pianist e i diplomuar e anglisht foles i shkelqyer plot elokuence e paraqitje te admirushme .. ndonje karrocier te dulles..
    perkundrazi u ndjeva krenar qe e kam bashkatdhetar ate djal qe ndjehet ne seli te okb-s si ne shpi te vet..
    keshtu djem pacim sa me shume ne zyrat e shqiperise..
    suksese grid rrojit dhe pergezime familjes se tij qe ka edukuar nje djal te tille plot personalitet..

jo po ti mbushim zyrat e shtetit me altin shalso-edvin nerjako imelldo dade luiza doni ju?

iku ajo kohe me 3 korrik..
    sot fitoj dhe nje djal tjeter i mrekullushem..
    gerti bogdani.. aty ne tiranen ku mafia me ne krye edvin stervinen ka rrenje 65 vjecare..

suksese dhe gertit..

...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 07-05-2007 më 12:36

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    O Brari, megjithese kam thene qe s'do te replikoj me, po nuk me rrihet kur ben si kompetent. Ky elokuenti jot ka punuar thjesht si tour guide ne UN dhe se fundmi si recepsionist telefoni! Po i dite 2 llafe anglisht lexo ate burimin qe ka sjelle drity. Ti nuk e ke idene sesa shqiptare kane punuar ne funksione me te vertete te rendesishme ne OKB, Sala shkon e terheq me te pazotin ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 07-05-2007 më 12:41

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Brari
    jo po ti mbushim zyrat e shtetit me altin shalso-edvin nerjako imelldo dade luiza doni ju?
    Brar,

Eshte gabim reduktimi i opsioneve shqiptare ne "ose Grid Rroji ose shalso-edvin nerjako imelldo dade luiza"

Ka burra t'zot Shqipnija mrena e jasht sa t'dush, po spo i qas ky thuj.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Rubrika me e bukur qe "PD ne veprim"
    E vetmja gje qe pame qene mitingje te stilit 91.

Hajt 91 pra, kur te vi 92 ma boni i ze.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    Urime faqja duket e mire, slogani i interesant...

le te behet "me duar te pastra" ... suksese Demokratevel po ja qe une jam socialdemokrat

"Me duar te pastra" :A ti besojme valle ???

Slane gje pa kopjuar..... me kujton "Mani Pulite". http://it.wikipedia.org/wiki/Mani_pulite
    Do te ishte me mire te shkruanin "Nati stanchi" o "Vecchi dentro"

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga veris Lexo Postimin
    Me ne fund u hap dhe faqja e PD dhe forumi i saj tek adresa:
    http://www.partiademokratike.al/.

Ju tani keni mundesi te shprehni mendimin tuaj dhe te thoni fjalen tuaj direkt ne hapesiren e re te forumit.
    Ju pershendes, Veris.
    E KUJT I PLASI.........K
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Lum si ne , ja hodhem hallit tani
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •