lolPostuar më parë nga drity
Ta japin edhe te zbukuruar jo per gjeSa vjen e bindem qe jemi me keq se ata zulute e Afrikes.
lolPostuar më parë nga drity
Ta japin edhe te zbukuruar jo per gjeSa vjen e bindem qe jemi me keq se ata zulute e Afrikes.
Maredhenie politike, kete nuk e kisha degjuar ndonjeherePostuar më parë nga Brari
![]()
e pashe ate videon me ate legenin ali xhiku a si e ka.. dhe aty del se ki aliu komiku qe tallet me miletin aty me grid rrojin nuk i ecen e mbetet si nje cop guak i pa lezecem..
pra grid rroji e ben tet me dy ate legen..
dhe angazhimi i ketij grid rrojit ne zyrat e shtetit shqiptar..mbasi ka punuar ne zyrat e okb-se .. eshte vetem nje plus per vendin tone..
nuk me kujton aspak grid rroji i kuluturuar ..pianist e i diplomuar e anglisht foles i shkelqyer plot elokuence e paraqitje te admirushme .. ndonje karrocier te dulles..
perkundrazi u ndjeva krenar qe e kam bashkatdhetar ate djal qe ndjehet ne seli te okb-s si ne shpi te vet..
keshtu djem pacim sa me shume ne zyrat e shqiperise..
suksese grid rrojit dhe pergezime familjes se tij qe ka edukuar nje djal te tille plot personalitet..
jo po ti mbushim zyrat e shtetit me altin shalso-edvin nerjako imelldo dade luiza doni ju?
iku ajo kohe me 3 korrik..
sot fitoj dhe nje djal tjeter i mrekullushem..
gerti bogdani.. aty ne tiranen ku mafia me ne krye edvin stervinen ka rrenje 65 vjecare..
suksese dhe gertit..
...
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 07-05-2007 më 12:36
O Brari, megjithese kam thene qe s'do te replikoj me, po nuk me rrihet kur ben si kompetent. Ky elokuenti jot ka punuar thjesht si tour guide ne UN dhe se fundmi si recepsionist telefoni! Po i dite 2 llafe anglisht lexo ate burimin qe ka sjelle drity. Ti nuk e ke idene sesa shqiptare kane punuar ne funksione me te vertete te rendesishme ne OKB, Sala shkon e terheq me te pazotin ....
Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 07-05-2007 më 12:41
Brar,Postuar më parë nga Brari
Eshte gabim reduktimi i opsioneve shqiptare ne "ose Grid Rroji ose shalso-edvin nerjako imelldo dade luiza"
Ka burra t'zot Shqipnija mrena e jasht sa t'dush, po spo i qas ky thuj.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Rubrika me e bukur qe "PD ne veprim"
E vetmja gje qe pame qene mitingje te stilit 91.
Hajt 91 pra, kur te vi 92 ma boni i ze.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Urime faqja duket e mire, slogani i interesant...
le te behet "me duar te pastra" ... suksese Demokratevel po ja qe une jam socialdemokrat
"Me duar te pastra" :A ti besojme valle ???![]()
Slane gje pa kopjuar..... me kujton "Mani Pulite". http://it.wikipedia.org/wiki/Mani_pulite
Do te ishte me mire te shkruanin "Nati stanchi" o "Vecchi dentro"
![]()
Lum si ne , ja hodhem hallit tani![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt