Di ndokush te me ndihmoj se si mund te fsheh adresen e skedarve?Dhe me konkretisht skedaret (mp3 dhe video) qe i kam futur ne rrjet dhe i kam paraqit ne winamp media player.
Di ndokush te me ndihmoj se si mund te fsheh adresen e skedarve?Dhe me konkretisht skedaret (mp3 dhe video) qe i kam futur ne rrjet dhe i kam paraqit ne winamp media player.
Nqs mund ti jepet play nga winamp ose media player... atehere mund ti jepet edhe save as... keshtu qe ti fshehesh adresen nuk ka ndonje vlere sepse ai qe perseri mund ti ruaje lokalisht... apo e kam gabim. Njeri te internet kafeja qe kemi ktu kishte bere ca filma te tille edhe prape se prape mund te ruheshin.
Perse kerkon ti fshehesh? (nese do ti fshehesh mjafton ti heqesh share, gje qe smund ta besh pasi ne rrjet sdo degjohej asnje kenge).Nese e ben per qellim mbrojtjeje ndaj marrjeve me usb, zgjidhja eshte te perdoresh program qe bllokon shkrimin ne aparatura usb (dmth lejon te lexoje nga usb-ja por te shkruaje ne te eshte e ndaluar).Varianti tjeter eshte te perdoresh hidden shares, por kjo con ne probleme te tjera.Ideja eshte qe nqs do te degjohet muzika nga nje kompjuter i salles, dikush me njohurite me minimale, qofte ne variantin me playlist, qofte me link direkt, do arrije te gjeje ku ndodhen mp3-shat.
Nqs te gjithe ne salle degjojne kenget qe ke ne kompjuterin server,me mire mos e bej share direktorine ku ke kenget.Perdor ndonje pajisje rrjeti qe luan perhap kenget si Roku Soundbridge model M1001.Suport per rrjete me tel/pa tel.http://www.rokulabs.com/products_soundbridge.php
Te kompjuterat ne salle nuk duhet lejuar qe te programet winamp/opsionet te ruhet historia e kengeve te degjuara dhe te caktivizohet opsioni i playlist.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 07-10-2007 më 10:58
Krijoni Kontakt