Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231

Fshehja e adresës se skedarëve

Di ndokush te me ndihmoj se si mund te fsheh adresen e skedarve?Dhe me konkretisht skedaret (mp3 dhe video) qe i kam futur ne rrjet dhe i kam paraqit ne winamp media player.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nqs mund ti jepet play nga winamp ose media player... atehere mund ti jepet edhe save as... keshtu qe ti fshehesh adresen nuk ka ndonje vlere sepse ai qe perseri mund ti ruaje lokalisht... apo e kam gabim. Njeri te internet kafeja qe kemi ktu kishte bere ca filma te tille edhe prape se prape mund te ruheshin.

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Perse kerkon ti fshehesh? (nese do ti fshehesh mjafton ti heqesh share, gje qe smund ta besh pasi ne rrjet sdo degjohej asnje kenge).Nese e ben per qellim mbrojtjeje ndaj marrjeve me usb, zgjidhja eshte te perdoresh program qe bllokon shkrimin ne aparatura usb (dmth lejon te lexoje nga usb-ja por te shkruaje ne te eshte e ndaluar).Varianti tjeter eshte te perdoresh hidden shares, por kjo con ne probleme te tjera.Ideja eshte qe nqs do te degjohet muzika nga nje kompjuter i salles, dikush me njohurite me minimale, qofte ne variantin me playlist, qofte me link direkt, do arrije te gjeje ku ndodhen mp3-shat.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nqs te gjithe ne salle degjojne kenget qe ke ne kompjuterin server,me mire mos e bej share direktorine ku ke kenget.Perdor ndonje pajisje rrjeti qe luan perhap kenget si Roku Soundbridge model M1001.Suport per rrjete me tel/pa tel.http://www.rokulabs.com/products_soundbridge.php
    Te kompjuterat ne salle nuk duhet lejuar qe te programet winamp/opsionet te ruhet historia e kengeve te degjuara dhe te caktivizohet opsioni i playlist.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 07-10-2007 më 10:58

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Si të ndaloj kopjimin e imazheve
    Nga aldo-1.618 në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-09-2007, 06:40
  3. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •