Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Per te gjithe TETOVARET

Pershendetje te nderuar miq!

Keto rreshta i drejtohen te gjithe TETOVAREVE te Forumit Shqiptar, prej te cileve kerkoj ndihme. Kam humbur lidhjet me nje shok nga Tetova dhe do deshiroja qe dikush qe jeton atj te me ndihmonte. Eshte fjala per DANIN e ish kafe INTERNET PASHTRIKUT tek kompleksi i ri.

Dikush me pati thene qe PASHTRIKU nuk eshte me kafe internet, megjithate jam i sigurte qe akoma lokali quhet PASHTRIKU.

Do ju lutesha shume qe nese dikush kalon nga KOMPLEKSI I RI ne Tetove le te shkoje tek ky lolak pra PASHTRIKU qe eshte ne katin e pare me hyrje nga rruga, e te pyese per DANIN. Mjafton t'i thote qe e kerkon ENISI nga Zelanda e Re e ai menjehere do i japi e-mailin dhe numrin e tel, te cilat do ju lutem te mi dergoni me mesazh privat ketu ne forum.

Kjo nse nuk e njihni DANIN, e nese e njihni do ishte mjaft me mire.

Shpresoj ne ndihmen tuaj

Falemnderit.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Acid_Burn

Net caffe PASHTRIKU ka 4 vite qe eshte mbyllur , ne te vertet ai lokal ende mban emrin PSHTRIKU por eshte hap dicka tjeter , une personalisht Danin e njof por ate lokal nuk e ka me Dani por e ka nje person tjeter , po te takoj une Danin do ti them se e ke kerkuar dhe ke deshire te biesh ne kontakt me te .........respekte plako nga Tetova
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KUSi : 28-04-2007 mė 23:25
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Pershendetje Acid_Burn

Kjo internat kafe ka qen nje nder internet kafet e para ne Tetove, se kam ndejt dhe un atje para disa vitesh... Tani nuk eshte internet kafe por eshte Butik.. dhe nese gjej ndonje informacion per DANIN qe e ka pas internet kaffe do te lajmeroj me mesazh pv gjith te mirat
    #VamosArgentina

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Kusi dhe thekthi faleminderit te dyve. Do jua di shume per nder nese do me ndihmonit te bija perseri ne kontakt me Danin. Meqenese Butikun e hapur aty ku ka qene internet cafe nuk e paska me Dani, pa dashur t'ju lodh beni nje xhiro deri ne Recic te Vogel e atje do ju ndihmojn kedo qe ta pyesni. Internet Cafe Klubi 21 ka qene i Danit edhe ai e ky i fundit eshte kapmas me shtepine qe kane ne Racic te Vogel.

Nje menyre tjeter nese nuk keni mundesi te shkoni deri ne Recic te Vogel eshte qe te hipni lart te Kompleksi i Ri e te shkoni te lokali me emrin DEA, ne krah te tij ka qene nje tjeter internet kafe te cilen e ka pasur nje djale me emrin Ruzhdo mos gabofsha nga Pallatica ndoshta ai mund t'ja kete numrin e tel.

LoL ka 7 vjet qe s'kam qene ne Tetove e gjerat kane ndryshuar mjaft. Edhe nje here faleminderit per gadishmerine per te me ndihmuar.

Tema tė Ngjashme

1. Gjendja e fėmijėve jetimė shqiptarė
    Nga Albo nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Mbi priftėrinė
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Merjemja a.s, Nėna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Azem Hajdari, Hero?
    Nga Seminarist nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 187
    Postimi i Fundit: 12-06-2003, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •