Close
Faqja 7 prej 71 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 701
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Dhe ai futet ne listen e Legjendave me te medha tek BARCA
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Apshyyyyy

Rrofsh per korrigjimin!
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga thekthi
    Dhe ai futet ne listen e Legjendave me te medha tek BARCA
    Thekthi: Mund te jete per ty, je nje pseudotifoz i Barces, se te per tjeret nuk eshte akoma. Po te marresh me Histori tek Barca ke lojtar qe kane lene gjurme me vite dhe jo me sezone, P.sh J.Cruyff D.A.Maradona, H.Stoickov,R.Koeman, Romario, Rivaldo,P.Kluivert qe kane lene me shum gjurme se Ronaldinho. Mund te japesh nje vleresim kur te largohet nga arena futbollistike Ronaldinho jo aktualisht qe eshte aktive me Barcelonen. Po nejse une kam thene dhe me pare, per moshen qe keni nuk e keni aritur kulmin e Barcelona po thjesht jeni tifoze te Brazilit dhe jeni bere me Barcen, se deri dije qe nuk ishte Ronaldinho tifoza si puna jote nuk kame pare te shkruajne ne kete nen forum.

P.s Thekthi shfleto njeher historine e Barcelones dhe do mesosh me shume se cilet jane legjendat dhe ata qe kane buste ne Cataluńa.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA
    Un ronaldleshin nuk e krahasoj as me Hristo Stoickovin dhe jo me me Maradonen apo Krujfin.

Kshu qe...

P.S : Perpara se te thuash nje llaf, mendoje !
    Kokashta te forumi i sportit me dukesh nje cik prepotent .Edhe une nuk e du thekthin mirepo te krahasosh Stoickovin me Ronaldinjon sja vlen - se kepucet e Ronaldinjos kane me shume vlere se ai.

il capitano Maska e SKAFISTI_VL
    Anėtarėsuar
    02-12-2003
    Vendndodhja
    n/a
    Postime
    24
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
    Kokashta te forumi i sportit me dukesh nje cik prepotent .Edhe une nuk e du thekthin mirepo te krahasosh Stoickovin me Ronaldinjon sja vlen - se kepucet e Ronaldinjos kane me shume vlere se ai.
    Vetem me Kokashten mos fol per futboll se vetem Del pieron dhe Juventus njef
    " proud to be an Interista "

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove
    Per momentin jo nuk e krahasoj Ronaldihnon me Stoickovin. Kur te mbylle karrieren dhe Ronaldihno atehere mund te bej nje krahasim...
    Skafisto, rri mer burr...se po te kishte ra Interi ne B, ju ishit bo te gjithe tifoza te peskares.

Nejse urime per kampjonatin e keni marre me djerse dhe ka qene kampjonati me i veshtire per tu fituar.
    ...P.S Urime dhe qe arritet ne finale te CH.L ishalla marrshi kupen
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Micah Richards favorizon Arsenalin mbi Man Utd, Chelsea

Tė gjitha ekipet e mėdha si Arsenali . Man , UtD , Liverpool , Chelsea janė tė intersuar pėr Micah Richards . Por ai zbuloj pėr News of the World: '' Arsenali janė skuadra ime dhe unė ėndėrroj qė tė transferohem nė Arsenal . Unė rritėm duke pėrkrah Topxhinjėt "
    1.Arsenal
    20.Tottenham

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Trendafili-Blu
    Thekthi: Mund te jete per ty, je nje pseudotifoz i Barces, se te per tjeret nuk eshte akoma. Po te marresh me Histori tek Barca ke lojtar qe kane lene gjurme me vite dhe jo me sezone, P.sh J.Cruyff D.A.Maradona, H.Stoickov,R.Koeman, Romario, Rivaldo,P.Kluivert qe kane lene me shum gjurme se Ronaldinho. Mund te japesh nje vleresim kur te largohet nga arena futbollistike Ronaldinho jo aktualisht qe eshte aktive me Barcelonen. Po nejse une kam thene dhe me pare, per moshen qe keni nuk e keni aritur kulmin e Barcelona po thjesht jeni tifoze te Brazilit dhe jeni bere me Barcen, se deri dije qe nuk ishte Ronaldinho tifoza si puna jote nuk kame pare te shkruajne ne kete nen forum.

P.s Thekthi shfleto njeher historine e Barcelones dhe do mesosh me shume se cilet jane legjendat dhe ata qe kane buste ne Cataluńa.

Kalofshi Mire

T-B
    Endri legjendat dhe historine e di me mire se ti per Barcen dhe ska nevoj tme tregosh
    Ne Barcelone ska pas 1 lejgjende apo 2-3 jan te shumte qe kan luajtur dhe qe kane dhene shum tek Barca. P.S Kuman, Cruyff , Maradona , Stojckov, Romario , Rivaldo, Ronaldo Anglezi Lineker kane dhen shum per Barcelonen.. Pse nuk futet dhe Ronaldnho ne kete mes? Kur ky i dhuroi me te miren Barces trofeun ne CH.L qe e priste Barca pas 14 vitesh te kaluara.. 2 vjet radhazi champion ne Primera Divizion, 2 here radhazi Fifa world player u zgjodh , Topin e arte e mori te gjitha i fitoi, u be dhe lojtari me pasanik i futbollit tek Barca .. Dhe ka per te fituar dhe shum me Barcen dhe sipas teje nuk mund ta quash LEGJEND tek Barca Dinjon?

P.S Un Barca kam qen qe ne femijeri jam dhe do te jem Jo si puna juaj tifoz me nga 10 ekipe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 13-05-2007 mė 11:54
    #VamosArgentina

Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    O thekthi ti kur te dish "Cdo te thote legjende", atehere percaktoje Ronaldleshin legjende...
    Per momentin ske faj, se sdi kuptimin e plote te fjalesh LEGJENDE.

Hajt pra.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mancesteri mbi Huntelarin, Juvja te Berbatov

Nuk eshte vetem Barcelona mes Klas Jan Huntelarit dhe Juvensutir. Sipas numrit te sotem te tabloidit britanik “Daily Mirror”, qendersulmuesi i Ajaksit i perlqen shume edhe Mancester Junajtid. Fergusoni shikon te Huntelari sulmuesin ideal per te zevendesuar bashkekombasin Van Nistelroin. “Daily Mail” shkruan se Juventusi i ka ofruar 25 milione sterlina Totenhemit per Ditmar Berbatovin. Sulmuesi bullgar mbase u intereson bardhezinjve, por sigurisht jo ne keto shifra.

Faqja 7 prej 71 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •