Close
Faqja 38 prej 71 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 701
    i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga strong_07
    Arsenal, 10 milionė euro pėr Antonio Rejesin

Arsenali i kerkon Ral Madridit 10 milion euro ose nje vite huazim Robinhon e pastaj per te marr te gjithe kartonin e Robinjos ?
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    E ardhmja e Javier Saviola do te vendoset te premeten , ndersa i pytur se per cilen skuader do te luaj ai i pergjigje se nuk e di
    1.Arsenal
    20.Tottenham

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Barcelona ofron 16 milion per Militon

Barcelona ofron 16 milion per mbrojtesin e saragoses njofton gazeta spanjolle ''Marca'' klubi ka bere te ditur se kjo eshte oferta e fundit ndersa saragosa ka kerkuar 18 milion . tani i takon saragoses te jep nje pergjigje
    .........
    sipas gazetes nese deshton blerja e Militos barcelona do te kerkoj nga Milani mbrojtesin Kaladze
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga visari9
    Arsenali i kerkon Ral Madridit 10 milion euro ose nje vite huazim Robinhon e pastaj per te marr te gjithe kartonin e Robinjos ?
    Euuuu! Ketu behet fjale per nje shkembim koke me koke mes Robinho dhe Cesc Fabregas. Une jam kunder ketij realizimi sepse nuk ja vlen. Robinho eshte duke treguar se behet fjale per nje lojtare te madh vetem se i duhet hapesire per te treguar kualitetet e tij.

My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Euuuu! Ketu behet fjale per nje shkembim koke me koke mes Robinho dhe Cesc Fabregas. Une jam kunder ketij realizimi sepse nuk ja vlen. Robinho eshte duke treguar se behet fjale per nje lojtare te madh vetem se i duhet hapesire per te treguar kualitetet e tij.

edhe une e pash tash kete lajm ne goal por kush do te ishte i knaqur nga ky transfer ?

Fabregas lojtari me premtues ne bote te shkembehet me Robinhon kja sja vlen , jo pse Robinho ėshtė i dobėt por Cesc Fabregas ėshtė talent i rrall .

Real Madridi nje her ja ka futė mire Arsenalit me shkembimin e Reyes dhe Baptistes por kėsaj here nuk do te jete ashtu per mendimin timė ?
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Agjenti i Fabregasit i ka hedhur posht deklaratet se Fabregas do te kaloj ne Real
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Ricardo Oliveira nga Milano ne Zaragoza nje vite huazim
    1.Arsenal
    20.Tottenham

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Mancester: Komplikohet ceshtja "Tevez"

Tratativa per te cuar Karlos Tevezin drejt Mancester Junajtid duket se po komplikohet. "Djajte e kuq" duhet te gjejne nje marreveshje me Uest Hem Junajtidin, qe vitin e kaluar ka marre lojtarin nga Korinthiasi. Ndersa agjenti i lojtarit, Kia Jorabchian, ka thene se ka arritur nje marreveshje me "djajte e kuq", e cila do te mbyllet javen e ardhshme.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Agjenti: Emerson qendron ne Madrid

Emerson do te qendroje ne Madrid. Kete fjale e ka thene agjenti i tij braziliani, Gilmar Veloz. Javen e kaluar Velozi eshte takuar me drejtorin sportiv te Realit, Mijatovicin. "Kam qene ne Madrid tri dite dhe kam pire nje kafe me Mijatovicin. Nuk kemi folur per te ardhmen e Emersonit. Ka akoma dy vjet kontrate dhe nuk ka asgje per cfare mund te flasim. Emersoni ka kontrate me Realin dhe nuk flet me klubet e tjera".
    #VamosArgentina

Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Valencia kerkon Flaminin nga Arsenali
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Faqja 38 prej 71 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •