Postuar mė parė nga strong_07
Arsenali i kerkon Ral Madridit 10 milion euro ose nje vite huazim Robinhon e pastaj per te marr te gjithe kartonin e Robinjos ?
Postuar mė parė nga strong_07
Arsenali i kerkon Ral Madridit 10 milion euro ose nje vite huazim Robinhon e pastaj per te marr te gjithe kartonin e Robinjos ?
1.Arsenal
20.Tottenham
E ardhmja e Javier Saviola do te vendoset te premeten , ndersa i pytur se per cilen skuader do te luaj ai i pergjigje se nuk e di
1.Arsenal
20.Tottenham
Barcelona ofron 16 milion per Militon
Barcelona ofron 16 milion per mbrojtesin e saragoses njofton gazeta spanjolle ''Marca'' klubi ka bere te ditur se kjo eshte oferta e fundit ndersa saragosa ka kerkuar 18 milion . tani i takon saragoses te jep nje pergjigje
.........
sipas gazetes nese deshton blerja e Militos barcelona do te kerkoj nga Milani mbrojtesin Kaladze
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Euuuu! Ketu behet fjale per nje shkembim koke me koke mes Robinho dhe Cesc Fabregas. Une jam kunder ketij realizimi sepse nuk ja vlen. Robinho eshte duke treguar se behet fjale per nje lojtare te madh vetem se i duhet hapesire per te treguar kualitetet e tij.Postuar mė parė nga visari9
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga Davius
edhe une e pash tash kete lajm ne goal por kush do te ishte i knaqur nga ky transfer ?
Fabregas lojtari me premtues ne bote te shkembehet me Robinhon kja sja vlen , jo pse Robinho ėshtė i dobėt por Cesc Fabregas ėshtė talent i rrall .
Real Madridi nje her ja ka futė mire Arsenalit me shkembimin e Reyes dhe Baptistes por kėsaj here nuk do te jete ashtu per mendimin timė ?
1.Arsenal
20.Tottenham
Agjenti i Fabregasit i ka hedhur posht deklaratet se Fabregas do te kaloj ne Real
1.Arsenal
20.Tottenham
Ricardo Oliveira nga Milano ne Zaragoza nje vite huazim
1.Arsenal
20.Tottenham
Mancester: Komplikohet ceshtja "Tevez"
Tratativa per te cuar Karlos Tevezin drejt Mancester Junajtid duket se po komplikohet. "Djajte e kuq" duhet te gjejne nje marreveshje me Uest Hem Junajtidin, qe vitin e kaluar ka marre lojtarin nga Korinthiasi. Ndersa agjenti i lojtarit, Kia Jorabchian, ka thene se ka arritur nje marreveshje me "djajte e kuq", e cila do te mbyllet javen e ardhshme.
#VamosArgentina
Agjenti: Emerson qendron ne Madrid
Emerson do te qendroje ne Madrid. Kete fjale e ka thene agjenti i tij braziliani, Gilmar Veloz. Javen e kaluar Velozi eshte takuar me drejtorin sportiv te Realit, Mijatovicin. "Kam qene ne Madrid tri dite dhe kam pire nje kafe me Mijatovicin. Nuk kemi folur per te ardhmen e Emersonit. Ka akoma dy vjet kontrate dhe nuk ka asgje per cfare mund te flasim. Emersoni ka kontrate me Realin dhe nuk flet me klubet e tjera".
#VamosArgentina
Valencia kerkon Flaminin nga Arsenali
1.Arsenal
20.Tottenham
Krijoni Kontakt