I Pa Harruar Qofte Kujtimi I Tije.
Gjithom ne zemer do ta kemi .
Vdekja eshte e bukur, kur jeta eshte e shemtuar.
Si pjestar i ketij forumi dhe si ish pjestar i Stafit Albasoul do doja te shprehja ngushellimet e mia per nje cun flori si "halloween" te cilin nuk kam pas mundesi ta njoh apo te kem per me teper ndonje kofidence, thjesht e mbaj mend si user..
Kur kam lexuar gjithe keto postime vallaj sdi te shpjegoj gjendjen time shpirterore pasi nuk mendova se u nda nga jeta thjesht nje "chatist" por mbi te gjitha nje "njeri", nje njeri i cili ka qene ne kulmin e rinise se vet, nje njeri i cili ka dashur qe jeta e tij mos te merrte fund ne ato caste por ta shijonte ate jete me familjen dhe shoqerine e vet (qofte dhe ate virtuale), nje njeri qe mesa pash nje pjese te logseve ka qene i humorit/shakase, nje njeri qe mbi kete dhe zor se i gjen dhe do te vecoja nje fragment te buzeqeshjes dhe ciltersise qe e karakterizonte dhe e formonte ate si individ:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
* halloween hi all
* Pijaneci_1 Slaps halloween Me Gjall je mer konviktor !!!
<Pijaneci_1> halloween Po Ckemi mer poc
<Pijaneci_1> nga ke hymb
* halloween Pijaneci_1 un gjall jom e gjall kam qene po ti shqyr mer te te nigjum i her zanin :P
<Pijaneci_1> gjall je re
<Pijaneci_1> ghahghgaghghahghgghhghhghghghhghghaghgahg
<Pijaneci_1> halloween boooooooo sa kemi pi mrame
<halloween> mos qesh shum mer
<Pijaneci_1> ala nuk po na Del
<halloween> se te bin protezat
<Pijaneci_1> hahghgaghghahghgghhghhghghghhghghaghgahhahghgaghgh ahghgghhghhghghghhghghaghgah
<Pijaneci_1> e kam nga pija
<halloween> se she she she
<halloween> delja
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Me ngjyren e kuqe qe kam theksuar, do tingellonte kendshem per veshet e shoqerise se tij, nese do i jepej dhe nje here mundesia ti degjonin ato fjale nga vet Vilsoni.
Kur kam lexuar keto vargje nga YaSmiN me eshte rrenqethur mishi:
Sot Halloween kishte ditelindjen.Edhe me vjen shume keq qe nuk mund ta urojme dot sepse jeta e tij ishte kaq e shkurter .Shpresoj qe atje ku eshte te kujtoji njerezit e tij te dashur ,ne Parajse.
Ne te gjitha postimet qe ishin bere me siper nuk me hasen syte ndonje postim prej Operatoreve qe "halloween"-in e kan pare perdite aty ku dhe jane bere pjese e humorit te tij...
Do me pelqente qe ne kete periudhe si sot e nje vit me pare kur ka ndodhur kjo, te rikujtohej Shpirti dhe Emri i tij...
U prefte shpirti yt ne paqe dhe qofsh perhere ne zemrat e cdokujt qe i ke ofruar pjeseza apo fragmente te jetes tende!
Me respekt Erioni Fier!
Ndryshuar për herë të fundit nga Lemon_X : 24-04-2008 më 23:56
Jeta është e mbushur me grimca dhe çdo grim mbart në vetvete një kuptim..!
Shpresoj ne Parajse ku eshte te jet nje njeri sic e njohem ne,duke qeshur edhe me miresjellje.Humori i tij ishte i jashtezakonshem ne chat kjo me kujtohet.Prandaj e shkruajta atehere ate.Edhe ky humor dua te ngelet te zemrat tona.Kjo miresjellje qe kishte,qe besoj shume pak njerez e kane sot ate karakter qe tregonte ai ne chat.
Parajsa eshte per njerezit e mire.Shpirti i tij eshte ne zemrat tona dhe te familjes se tij.Eshte prane nesh.
Kjo tufe me lule eshte per ty Vilson, kudo qe te jesh.
U be gati nje vit qe je larguar nga jeta dhe te gjithe e ndjejne mungesen tende... ne chat nuk ka me te qeshura si atehere... ishe lezeti i chatit. Faleminderit per ate qe ke dhene.
I paharruar qofte emri yt perhere... Pushofsh ne paqe.
Ngushellime te sinqerta per familjen.
Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 25-04-2008 më 10:45
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
ngushllimet e mija familjes se ti
Ngushellimet e mia mgjs nuk e njoha.
Iu prehte shpirti ne paqe...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
31 Dhjetor Festa e Halloween
Vilson
Gjith bota
Festen e emrit tend
Feston
Hajde Posht
Dhe ti na tako
Caste te bukura
me ne kalo
U Ben 2 Vjet
Qe spo na sheh
Hajde vella
Hajde Tek Ne,
TE rrim sebashku
Vec Pe nje cast
ti themi shokve
QE prap jemi bashk
Iken 2 vjet
iken pa kuptim
iken vilson
Por ti
ngelesh Pjes
E zemres son.
nga miku yt Miri.
uroj me gjithe zemer qe shiprti jot te prihet ne paqe
Jan ber plot 2 vjet qe ti nuk je me pran nesh
Me 31 Tetor eshte FEsta emrit tend Halloween ,
I Falenderoj te gjith ata qe lexojn kete Teme
Me Respelt Miri.
FieRaK
I paharuar qofte kujtimi tij!
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt