Close
Faqja 45 prej 54 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 533
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    sa kom qesh me at grun n'fush kruj kur thote: bush "uan" ngrite ene gishtin me tregu njish ene puthte me dor.

vallaj mo pritje madheshtore sko pa bushi me asi ven. thirrshin apo nuk thirrshin shqipot. jon msu 50 vjet tuj thirr e brohorit ene i kish mur malli.

mura i shokun tim n'tel ene m'thot tlutem mos na shqetso se po flet presidenti yn bush.

mura shpin ene moma tani e gjete ti me mur ne po shikojm bushin. eshte dobsu pak me rraft pika. hahahahahahaha

mthote njoni ke puna sot. mir mer daj pse e doni kaq shum bushit ket se kuptoj. se kupto daje se sje shqiptar. se me qen nuk pysshe

Tiktak...

Ku i gje llafet
    Where does a thought go when it's forgotten?

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Hmmmm, definitivisht shihet se ja morren oren ne turme, turp! Deri tash kam menduar se ky eshte vetem nje propagande anti-shqiptare, por pas ketij videoincizimi u binda per gjestin shume te ulet qe paska treguar ajo pjese e popullates, ku u morr ora e presidentit amerikan Bush!
    Nga ty se prisja Davius.edhe sikur tia kishin vjedhur vertete.Nuk merren njerezit e mencur me imtesira te tilla.
    ka lagje ne Amerike qe po u fut bushi ja heqin oren me gjith dore.Ka nje lagje ketu ne Chicago qe te kesh frike te ndalosh ne semafor.Mua me ka ndodhur disa here te jete semafori kuq dhe vijne e u bie n xhamave qe te hap xhamin.Prandaj edhe sikur te ndodhte sdo ishte aq alarmante para gjith asaj pritjeje madheshtore qe iu be.Megjithate me mire qe u vertetua se seshte lajm i vertete.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e Arcas
    Anëtarësuar
    10-11-2005
    Postime
    162
    Car te prisje nga Daviusi. Nuk shikon dot pertej pasqyres ashtu si dhe disa te tjere. Mesaduket kjo qe levizje e vete amerikaneve qe e lane shtypin te flasi, e lane europen te bej sondazhe lart e poshte se gjoja edhe ne shqiperi "pati njolla" dhe si perfundim i nxorren videon nga kendi tjeter qe shikohet qarte qe Bushi e fut oren ne xhep dhe e heq. Aresyet pse i hoqi jane mendoj po te njejtat aresye pse amerikanet sa here bie ndonje avjon shkojne me vrap ne vendgjarje per te marre copet e mbetura qe mos ti kete tjeter kush ne dore.

Nuk eshte pak te dali nje president ne ate turme. Ne itali kur makina u prish, u be njera per pese minuta dhe i larguan te gjithe sikur te ishin terrorista(edhe pse pak a shume popull i tille po tregohen, sidomos komunistet derisa masakrojne varrin e Aldo Moros).

Nese ka dicka qe nuk shkon nga kjo vizite un do fokusohesha tek pritja skandaloze e PS-se, por mesaduket puna e ores u hap apostofat per te shmangur vemendjen nga ky fakt i pamohueshem.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    EPILOGU

Presidenti Bush erdhi ne Shqiperi dhe bota e pau ne direkt se me te vertete ky populle eshte i varfer por bujar e i ngrohet.
    Keto imazhe qe ne i pam, i kane pare edhe te tjeret, miqet e armiqet e popullit shqiptare, pordo mbetet historike kjo ngjarje pergjithemon se jemi mikeprites e te dashur per te huajt por une kisha dashur qe te jemi te tille edhe me njeri tjetrin !
    Megjithese Shqiperia, i tere populli shqiptare mbrenda ketyre kufijve e ka deshmuar edhe me pare para 8 vitesh kur strehoi 1 milion vllezer te deportuar nga trojet e tyre me dhun nga barbaria serbe, mediat e huaja nuk arrinin te besonin se si eshte e mundur qe nje popull aqe i varfer, qe posa kishte dalur nga diktatura komuniste te hapte zemren e ti strehonte te gjithe ata njerez ?
    Poashtu edhe kete here populli shqiptare u tregua zemer gjere dhe mikeprites mu ne momentet e duhura me pritjen e Presidentit Bush, neve nuk dim se si te ju falemenderohem ndryshe perpos te ju themi edhe njehere se kete te mire kurre nuk do ua harroje populli i kosoves mbetur pertej maleve te larta e qe pret dita dites me shpres lirine qe iu mungonë !
    Shifet pra qarte se perse shqiptaret e kosoves e kane perhere ne zemer e ne mendje emrin SHQIPERI !

Pra RROFTË SHQIPERIA PERGJITHMON SA MALET, RROFT POPULLI SHQIPTAR !

FALEMENDERIT SHQIPERIA TRIME !

Pra dy here Ju themi; FALEMENDERIT SHQIPERI !

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Sipas mendimit tim, televizioni News24 duhet denuar per dizinformimin dhe denigrimin e popullit Shqiptar, duke na shfaqur si hajdute ne syte e botes dhe duke bere qe te tjeret te qeshin me ne, por vetem per pak kohe, pasi nderi yne u vu ne vend nga te huajt.

Sipas mendimit tim, ky televizion duhet denuar me 6 muaj heqje liçense minimumi dhe me nje gjobe te majme. Ai televizion, me ate gjest dhe ate lajm qe nxorri, tregoi se eshte nje televizion amator dhe aspak profesionist, ose nese eshte profesionist eshte televizion kundra popullit Shqiptar dhe qe i sherben qellimeve te keqia te armiqve. Nese eshte kjo e dyta atehere duhet mbyllur fare si televizion.
    Uroj qe qeveria te mare masa ne lidhje me kete gje.

Imperator
    Albanian Perandory

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Imperator.. po mire News 24 po ketyre plerave tan qe dolen 10 min mbas atyre cfar ti bejm?

Mu sme vjen interesant shum nga News 24 sa me vje nga Top-Channel-at dhe disa TV tjera qe na moren ftyren duke e dhen at f..king lajm nga 100 her ne dite..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    GjIlAnAsI_cSi, News24 ishte ai qe beri publik lajmin te paret, pastaj te tjeret vetem sa e perpunuan, ndaj dhe mendimi im ishte qe ky televizion te merte nje denim teper te rende, por gjithashtu dhe per televizionet e tjera nuk kam meshire, na kane nxjerre namin pa e patur ate, dhe ata meritojne denime duke filluar me gjobat e deri ne denime edhe me te renda.

Asnje meshire per ata qe prishin imazhin e Shqiperise, atdheut tone.

Imperator
    Albanian Perandory

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anëtarësuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Une propozoj qe te gjithe keta "armiq" te bejne autokritike te thelluar dhe t'u japim edhe "nje here doren"!
    Ne rast se thone pastaj edhe nje gjysem fjale kunder "miqesise se cel-n-ikte Shqiptaro Amerikane", ti dergojme ne gjirin e kllases puntore per riedukim!
    Rrofte Bushi
    Rrofte Berisha
    Rrofte miqesia Shqiptaro-Amerikane ne jete te jeteve!
    Amin!
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolívar

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Shih tani cfar thon Televizionet qe degjova nja 2..3 lajme..

Për cfar arsye ai e hoqi oren nga dora se e futi ne xhep? Pse nuk e beri ne Bulgari apo diku tjeter por pikerisht ne Albania..

Prandaj sikur te ishte politika jon diqka ateher keta Televizione duhet denuar pa menduar dy her.. por kete gje duhet ta bejn sa me shpejt qe mos te ulet kurr populli shqiptar.. sic na ben tani..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Hahahahahahahahaha, antares. Ketu jam dakort me ty, duhen derguar te gjithe si staf te provojne ate riedukimin atje te kllasa punetore. Atehere vene mend keta "armiqte" tane.

Dhe ja, keta nuk u fryne me ate qe thane dhe qe na ulen njehere, por kerkojne te na ulin prape. Per kete atyre u duhet hequr liçensa dhe te vene mend per kete denigrim qe i bejne Kombit tone ne syte e botes.

Po kot nuk e kane thene dhe te tjeret, ne jemi te keqinjte e vetes. Neve na duan me shume te tjeret qe pergenjeshtrojne lajmet e paverteta te nxjerra nga ne se sa duam ne veten tone. Ne vetes tone po i nxjerrim bojen si ne kete rast. Dhe keto gjera jane ata qe na dallojne ne nga vendet e tjera e qe kemi mbetur pas tyre.

Qeveria duhet te marre masa te menjehershme ndaj ketyre denigruesve e dizinformuesve, sepse eshte e vemtja menyre per te ndalur "gojet" dhe "duart" e tyre te felliqura qe nxjerrin e shkruajne vrer ne dem te Shqiperise.

Imperator
    Ndryshuar për herë të fundit nga Imperator : 13-06-2007 më 13:03
    Albanian Perandory

Faqja 45 prej 54 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Presidenti Moisiu viziton familjet e dëshmorëve të Luftës Antifashiste.
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •