Close
Faqja 41 prej 54 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 533
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    conman.. I dallon ti lal " doren e djath nga e majta " ? e sheh qe ne doren e majt e ka unazen e jo ne te djathten..

Sa per kuroizitet.. mos je gje ndonje gazetar i Top-Channel? Biles ta dijm qe do dalin keto shkrimet e tona ne TV..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pse Gjilanso, si esht puna ? Te vjen keq qe u zgjidh misteri dmth qe mbaroi seriali televiziv i shpikur nga News24 ? Se kshu eshte kur do me thone News 24 ore, do fillosh e do i shpikesh pastaj.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    conman.. I dallon ti lal " doren e djath nga e majta " ? e sheh qe ne doren e majt e ka unazen e jo ne te djathten..

Sa per kuroizitet.. mos je gje ndonje gazetar i Top-Channel? Biles ta dijm qe do dalin keto shkrimet e tona ne TV..
    Gjilo lere mer se i ka ngatru gjynah, kta jan pralla qe tregon ai nuk i kan vjedh unazen po thjesht kotesi...!
    Sui generis

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi

lool.... une vetem idete jape, te tjerat vertetojini vete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga qorrbiba
    Nese e shihni me kujdes videon, do vini re qe Bushi e merr oren dhe e fut ne xhepin e majte.

Mos u beni si llaxoret italiane qe nxjerrin lajme te rreme.
    Te ky postimi im i meparshem (#353), jua kisha thene. Edhe nje qorr si une shihte qe ai fuste doren ne xhep, po italianet (cornuti) nuk shohin as grate e veta, pale te marrin vesh c'bejne Bushi me fushe-krujasit.

i/e regjistruar Maska e Arcas
    Anëtarësuar
    10-11-2005
    Postime
    162
    Sapo e dha Raiuno perseri. Oren e paska hequr vete presidenti nga dora. Do ishte mire te gjeheshe ajo videoja nga kendi qe kishin marre ata sepse dukej shume qarte. Megjithese "misteri" i ores u zgjidh lajmet italiane vazhduan me shpifjen e rradhes, duke akuzuar se ne shqiperi kishte "marioneta" qe e priten dhe jo popull me vullnet.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Hmmmm, definitivisht shihet se ja morren oren ne turme, turp! Deri tash kam menduar se ky eshte vetem nje propagande anti-shqiptare, por pas ketij videoincizimi u binda per gjestin shume te ulet qe paska treguar ajo pjese e popullates, ku u morr ora e presidentit amerikan Bush!
    Davius hapi syte me mire kur e shikon videon... me asnje vend nuk duket ndonje vjedhje!

Duhet t'ju coj te gjitheve ne Yzberisht e Fushe Kruje te mesoni si vidhet ora se aty nuk duket qe po vjedhin ore (me sa duket nuk paskan qene fushkrujsa te pranishmit ).

Thjesht tregon Bushin nje here me ore e nje here pa ore, deri ne momentin e fundit Bushi e ka oren ne dore, terheq doren poshte bashke me oren dhe ul koken per te pare mos bjeri nga trotuari pastaj nga badigardet nuk duket fare dora dhe Bushi ngjitet perseri trotuarit i jep doren perseri njerezve. Kur e zgjat doren heren e dyte nuk ka ore, njerezit ia shtrengojne doren reth e perqark vendit te ores dhe njeri e terheq doren dhe duket pa ore Bushi.... por sic e thash ai qe kur e zgjati doren ishte pa ore. Pra pyetja eshte ku vajti ora qe nga momenti qe Bushi terhoqi doren mbrapsht (heren e pare) dhe per disa caste dora nuk u dukte...

tani nese ka qene ndonje fushkrujs i shtrire per toke duke vjelur oren e Bushit nuk e di c'tju them... por thjesht nuk jemi te sigurte! Thjesht ne video asgjekund nuk duket (tek ata qe i kane syte kater.... si puna ime) t'i marri dikush Bushit oren!

flm

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Ndonjë histore ore me Guevarën, mund të na tregosh ti më lart?

- - - - - - - - - - - - - - - -

A mund ti pastrojë njeri të gjitha shkrimet për orët, top-plehrat dhe news24?

Ata që e kanë pasion, mund të rrëmojnë tek --> rolex.com, tissot.com, sector (no limits).com

etj etj
    Prektora

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Pas kesaj videoje ploteisht i terhjek fjalet qe i kam thene ne kete teme ne lidhje me vjedhjen. Kjo videoja tregon qarte se si Bushi e hjek oren vet .

Fakt: Bushit nuk i'a vodhën orën -VIDEO

Deri sa ne mediat boterore qarkullon lajmi se si i vidhet ora e dores presidentit Bush gjate vizites ne Shqiperi respektivisht ne Fushe-Kruje, Poroj.com arritit te gjej videon e cila demanton plotesisht akuzen per vjedhjen. Kete lajm e ka publikuar televizoni Amerikan NBC

Shikoni me kujdes dhe shperndajeni kete lajm sa me shume qe te dalim faqebardhe neper bote para atyre qe na duan te keqen.

Zoti e bekofte Ameriken dhe popullin shqiptar.

http://www.poroj.com/index.php?optio...d=110&Itemid=1

Larguar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ja videoja ku shifet me mire vjedhesi : www.bbvideo.blogspot.com

.

Kam patur shume respekt ,per shume shkrime per juve, po i hodhe te gjitha poshte .
    duke sjelle plehera te tilla ne forum.As te njoh as nuk me njeh ,ndaj nuk kam asnje aresye te te kundervihem pervecse per ato qe lexoj ketu.Nderro emrin dhe ndrysho.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DAJO : 13-06-2007 më 00:17

Faqja 41 prej 54 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Presidenti Moisiu viziton familjet e dëshmorëve të Luftës Antifashiste.
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •