Ne krye te Rusise qendron nje kriminel i rrangut te pare te KGB-se, nga ato qe kur vrasin, copetojne trupat me makina duke i terhequr ne krah te kundert. Ti me siguri je ashtu lloj simpatizanti.Postuar më parë nga antares
Ne krye te Rusise qendron nje kriminel i rrangut te pare te KGB-se, nga ato qe kur vrasin, copetojne trupat me makina duke i terhequr ne krah te kundert. Ti me siguri je ashtu lloj simpatizanti.Postuar më parë nga antares
Clidhje ka kjo me temen? Pastaj ti nuk ke pse shqetesohesh se zakonisht KGB ekzekutimet i ktyen ne menyre te paqme me nje plumb midis vertebres qe dyte e te trete (pas qafe).
Meqe ti si perfaqesues i denje i nje lloji te vecante nuk ke vertebra (mungese e plote shtylle kurrizore - si komb) do zgjedhim metoda me te denja (te huazuara nga Uzbekistani) si.........zjerje e ngadalshme ne dhjam derri!
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolívar
Per nje here ta provojne ne kurrizin e tyre ate qe ndjejme ne sa here qe ata i ngrene ne BE mosmarreveshjet qe kane me Shqiperine.Postuar më parë nga thekthi
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Sa e bukur kjo kronika nga CNN, te cilen duke u bazuar ne vete fjalet e gazetareve mundesh fare mire ta titullosh:
Where is the love for USA?
http://www.youtube.com/watch?v=zfhI8...elated&search=
vazhdon me kroniken nga TG5 ne kanalin Canale 5.
Kalamajte kur rrihen me njeri tejtrin, pasi persheshin hundet respektive, bertasin: Do vish ndonjehere nga shtepija ime, apo Vellai im i Madh do te ta zbuse kurrizin tend te zgjebosur!
Keshtu Greqia (qe nuk i mjafton gati kolonizimi i plote i arrnautistanit) na hakerrohet me BE!
Ndersa ne qe te mos mbetemi mbrapa, ja kthejme (Greqise dhe gjithe Europes) me cirqe qe do skuqnin nga turpi edhe Vasalet mesjetare te Baba Dovletit me ane te "vellait" tone te rradhes USA!
Tani qe e siguruam Kosoven po thurim plane per Camerine!
==============
-Po Sandri di gje?
(Nga pallati 1xx).......
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolívar
Nje seri e mrekullueshme fotosh nga dita e djeshme:
http://www.youtube.com/watch?v=dHm41SfX0JI
Shqiptaret i vjedhin oren Bushit.Edhe keshtu dine te presin shqiptaret
Ky ishte lajm i sotem ne mediat italiane.
Duke pare qe italianet jane popull i degjeneruar nuk ke çfare pret me shume.Nuk prisnin tjeter,per te perbuzur serish shqiptaret.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krijoni Kontakt