Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Alamet procesi...ne fund te fundit,nuk qenka edhe aq e keqe puna..

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Diku ne forum kam shkruajturn nje poezi per punen...........

Puntoro puntoro kur ke qen me i lumtur o
    Punon dit e punon nate
    Bam me kazem e me lopate
    S mbushe barkun o barkthate
    Te q ..........t derri te tem e te tat

Pa dyshim puna e rendomte e krahut nuk te sjell te ardhura ne kuptimin e plotesimit te te gjitha nevojave jetesore.Pyetini puntoret e krahut se ku do ti kalojne pushimet e veres .Si spjegohet qe neper plazhet jashte Shqiperise shkojne njerez qe fjala vjen nuk punojne ne ndertim,ne bujqesi dhe ne pergjithesi ne punet e krahut.Por shkojne ''puntore'' te parlamentit,te administratave etj.
    Me keto qe thashe nuk dua qe te injoroj punen e krahut por ka pune dhe pune.

Nje keng per puntorin plak e te varfer! e thosha dhe une dikur.

I semure jam aman, njeri s'me beson,
    Pleqeri e shkret, pse po me mundon?
    Kthehem ne shtepi oii, gruaja ore me qorton,
    Pse s'ke bere dru or palaco, dheri qe s'te mbulon
    Te te bej buke derman, qe or te helmoj
    Pleqeri o pse me mundon?

ėėėė...eeee....ohohoooo, ja me kendoft zemra dhe nje dopio me fund per patriotat lart dhe per shendetin tuaj, se tani eshte orar pushimi, te ulemi ta pijm ndonje got pastaj fillojm prap nga puna
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

PoGrAdEcAr
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    8
    E keni parasysh nuk nuk keni c`far te beni pasi mbaroni seminaret n.q.s jeni studente, ke dy rruge njera te rrini e te masni rruget e qytetit si parazit dhe rruga tjeter eshte te punoni per te arritur dicka ne jete.
    Endu Ne Rruget E Erta te Jetes,Asgje S`do Te Gjesh...

Eri_eri DjAl KuCoVaR Maska e EnRy
    Anėtarėsuar
    07-05-2006
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    310
    Kam qef ta hapi kte teme pasiqe ne si SHqiptare nuk punojme edhe aq sa duhet, kte sigurisht qe do ta vertetojne shkrimet e pa numerta te papuneve qe enden neper forum e interrnet lool
    Nuk eshte e vertet qe shqiptaret nuk punojne aq sa duhet.
    Shqipetaret e kane ne gjak punen por sot per sot shqiperia ka nje numer te madh papunesie.
    Kam pare me syt e mi ne nje x vend te europes qe shqipetaret punojne me shume se sa shtetasit e tjere.
    ,,,,,,,,,,,,((((""""))))
    ~<@@@(((EnRY)))@@@>~
    """"""""'''((((,,,,,))))

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    Kam qef ta hapi kte teme pasiqe ne si SHqiptare nuk punojme edhe aq sa duhet, kte sigurisht qe do ta vertetojne shkrimet e pa numerta te papuneve qe enden neper forum e interrnet loool

Nje shembull i jetes monotonee cohesh per reth te pakten 2 vjet te mbash 2 pune njekohesisht duke pas orare shume te kufizuara dhe si perfundim te gjesh kohe edhe per internet dhe forum.Une kam qene nje nga ata qe i beja te gjitha keto ketu e 2 vjet perpara dhe aktualisht i bej akoma me perjashim te njeres nga punet sepse nje kam tani.Njeriu qe e ka pasion gjen kohe per gjithcka nga pak qofte per te punuar qofte per internet si Shqiptar si i huaj si per kafe me shoqerine.Prandaj nuk jam fare dakort me shprehjen ne si SHqiptare nuk punojme edhe aq sa duhet
    looool
    Ere mire mire

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Olimp
    Nje shembull i jetes monotonee cohesh per reth te pakten 2 vjet te mbash 2 pune njekohesisht duke pas orare shume te kufizuara dhe si perfundim te gjesh kohe edhe per internet dhe forum.Une kam qene nje nga ata qe i beja te gjitha keto ketu e 2 vjet perpara dhe aktualisht i bej akoma me perjashim te njeres nga punet sepse nje kam tani.Njeriu qe e ka pasion gjen kohe per gjithcka nga pak qofte per te punuar qofte per internet si Shqiptar si i huaj si per kafe me shoqerine.Prandaj nuk jam fare dakort me shprehjen ne si SHqiptare nuk punojme edhe aq sa duhet
    looool

Mire ti qe puno, por une di shum raste qe ka fshatare qe marrin buken me liste edhe nuk shkojne psh te marrin i krah dru ne mal ta shesin, apo nuk rujn bagttine e dikujt tjeter se vet nuk kan me fitu i pare.....

pra na jemi dhi e zgjebosur qe eren ton nuk e durojme.........shif Shqiptaret si punojne neper Greqi, me nga 20 apo 30 euro dita....lloj lloj pune bejne, kurse ne Shqiperi u dhemb krahu e kur krahu u me u dhemb koka.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga FeeZee
    puna e bjen paren, parja e bjen femren, femra ta ndreq diten, edhe qe procesi

lol ...............
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    O Homza! Rrofsh per temen.
    Qe Shqipetaret nuk punojne , s`eshte e vertete.
    Punojne e punojne derce kur i paguan.
    Kurse per fshtaret, qe nuk shkojne ne mal per dru, te ka lone mendja mor djale .
    A e di mer Homza, c`do pellembe toke ne Shqiperi u ka dale pronari?
    C`ar do ti te shkojne per dru dhe te lene kockat.
    Puna per mua eshte JETE.

The Daywalker Maska e Dageus
    Anėtarėsuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    52
    Varet nga puna dhe varet se kush e ben punen. Nqs ke ndonje pune te rendomte, e ben se te duhet te paguash faturat, po po e kishe me qejf (si puna ime :P ) te ben te ndiesh shume i arritur ne jete. Pastaj varet nga njeriu: ata qe shkojne neper emigrime kur jane me te moshuar e kane te veshtire se jane mesuar rrine kafeneve gjithe diten, por ata qe vine te rinj mesohen me pune dhe behet pjese e rregjimit te perditshem. Me vjen mire qe jam ne kategorine e dyte ne te dyja rastet.
    Not ready to make nice!!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •