Vdiq Naimi,vdiq naimi.
Moj e miera Shqiperi.
Pse nuk vdiq,qe kur lindi?
Te mos benim letersi.
Vdiq Naimi,vdiq naimi.
Moj e miera Shqiperi.
Pse nuk vdiq,qe kur lindi?
Te mos benim letersi.
Puna eshte vertet Nder edhe ky eshte mendimi im.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Postuar mė parė nga Homza
Homza , jam hesull skam pi hic fare soto Homza po na del edhe ti Cun me goxha mendim mduket si puna naimit
LOOL
Respekt.
PErshendetje te gjithve , dhe punoni se eshte nje stervitje per trrupin ne radh te par pastaj eshte dhe stervitje per xhepin![]()
Ik mer Naim Tulla ik, mu me vjen habi qe pi raki gjithnje thate, duke pas gjith ate pule e zog qe te rrotullohen rreth e rreth kreje more burre hahahahahha kape mer njonen e kputja kryt, apo i ke per mbare me te bo veze looolPostuar mė parė nga BaLLaKumi
Puna e tepert rrit inflacionin.
Puna te jep nje synim ne jete. Shikoni ata qe dalin ne pensjon qe mezi e shtyjne kohen dhe thone obobo.
Per vete s'rri dot te shtyj ditet pa pune ose pa shkolle. Me duken shume boring. Dhe kur jam munduar te rri per qef tim ne behar, me eshte dukur vetja si parazit dhe direkt ne pune.
Dikush ka thene puna eshte jete. Njerezit kur humbin punen bien shume shpejt nga shendeti dhe mund te bien dhe ne depresion, sidomos ata qe jane mesuar te punojne.
Pa pune nuk do ta konceptoja dot jeten. Nuk eshte vetem nje menyre ekzistence, por edhe nje arsye e saj. Per me teper kur me punen tende le prapa gjera konkrete dhe te kapshme...per mua eshte kenaqesi!
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
puna eshte ajo qe me jep mundesine/lirene/mjetet te bej ato gjera qe do beja po te mos kisha nevoje te punoja
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
puna eshte domosdoshmeri e jetes . Pa pune nuk jeton dot .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Puno sa je i ri se kur plakesh ske dobi
puna e bjen paren, parja e bjen femren, femra ta ndreq diten, edhe qe procesi![]()
Krijoni Kontakt